Evlilik sorunları. Küsüz.

Adam haklı falan değil bence
Kiralardan gelen parayla eve bir şey alındığında eminim hiç itirazı olmuyordur eşinizin
Bu senin paran kendine harca demiyordur ortaya iş çıkıncamı senin evin senin işin oluyor

Aynen oyle. Al bu para senin diyen yok. Lafta senin evin. Bu oturdugumuz evde onun. Ben de ona diyeyim evinin bulaşıgını yıkadım evini süpürdüm bugun hani tesekkür

Evde musluğu açık unutup giden istendiğinde ulaşılamayan kiracı da çok zordur eminim. Adamın canına tak etmiş olabilir. Ben olsam kendim ilgilenirdim. Bunu şunun için söylüyorum hani lafa gelince erkeklerle kadınlar eşit olsun diyoruz ya. Bu işleri erkeğe yıkmadan kendi mülkü ile ilgilenebilmeli bir insan. Sadece sizde değil diğer kardeşler dahil herkes yardımcı olmalı birbirine. Eşinizin hiç olmadığını hayal edin o zaman nasıl yapılacaksa öyle yapmaya başlayın.

Kendinize hesap açıp kirayı oraya yatırsınlar. Madem senin evin kirasına da karışmasın. Beyefendiye bak hem kira ye hem yaptıklarını başa kak. Bizim de babamız öldü böyle kiracı işlerinde erkek olunca daha iyi oluyor çoğu insan ciddiye almıyor kira takıp gidiyor eşinizde bunun farkında herhalde havalara giriyor. Vermeyin kirayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…