Tarkan bile yapmamis, benim herseyim esimindir diye..2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;
masrafları yarı yarıya bölüştüreceğiz,
İkimizinde ayrı ayrı banka hesabı olacak,
Evlilik sözleşmesi imzalayacağız.
Ayrılırsak nafaka ve tazminat istemeyeceksin, ben de istemeyeceğim.
Bunları neden kabul edeyim? Çok kırıcısın dedim. O da bana şöyle dedi ;
Neden kendi yaşıtım olan 35 yaşındaki kadınla evleneyim, gider daha genciyle evlenirim .
2 yıldır psikolojim yerinde değil, gerçekten özgüvenimi kırdı.
Bu olay beni çok üzdü, aracılara söyledim onlar da onun adına özür diledi. Belli bir yaşın üstündeki erkekler neden bu kadar acımasız?
Errrrrrkek o ,kapiyor millet bunu havada 35 yasinda gozu acilmamis bebe kendini korumaya aliyorTarkan bile yapmamis, benim herseyim esimindir diye..
Sizinkinin nesi var anlamadim
Iyi ki evlenmemissin, evlendim ayriliyorum diyeceksin diye cok korkmustum..
Uzulme , densizin biri gecip gitmis hayatinizdan..
Bulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.Daha gençleri de açmış kollarını onu bekliyormuş zaten. Hele ki bu öküzlüğüyle kesim bulurdu. Ne takıyorsunuz kafanıza böyle bi densizi? Genelleme yapmayın bence bu adam türünün tek örneği.
Dengesiz işte yaşım belli biliyor. Ya da dalga mı geçiyor anlamadımO zaman seninle neden görüşmeyi kabul etmiş, daha genç bulacaksa neden bulamamış antropoza girene kadar beklemiş? 2 yıl çok uzun bir süre, neden hala kafana takıyorsun
Evlenmiş gitmiş işte hala neden kafana takıyorsun ki? Özgüvenli ol lütfen, seni beğenmeyene güle güle. 2 sene geçmiş, üstelik bi ilişki içerisinde de değilmişsin, çoktan unutman gerekirdi. Psikolojik destek almanı öneririmDengesiz işte yaşım belli biliyor. Ya da dalga mı geçiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?