Evlilik sözleşmesi ve masraflar

katakupu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
11
12
3
42
2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;

masrafları yarı yarıya bölüştüreceğiz,
İkimizinde ayrı ayrı banka hesabı olacak,
Evlilik sözleşmesi imzalayacağız.
Ayrılırsak nafaka ve tazminat istemeyeceksin, ben de istemeyeceğim.

Bunları neden kabul edeyim? Çok kırıcısın dedim. O da bana şöyle dedi ;
Neden kendi yaşıtım olan 35 yaşındaki kadınla evleneyim, gider daha genciyle evlenirim .

2 yıldır psikolojim yerinde değil, gerçekten özgüvenimi kırdı.

Bu olay beni çok üzdü, aracılara söyledim onlar da onun adına özür diledi. Belli bir yaşın üstündeki erkekler neden bu kadar acımasız?

Çünkü belli bir yaştan sonra mantık evliliği yapılıyor. Adamın düşüncesi şu yaşıtımla sözleşmeli evleneyim boşanırsam param heba olmasın.. Çalısmayan biriyle evleneceksemde kücük olsun harcadığım paraya değsin. Yani ticaret evliliği bu. Yani o öküz diye herkes öküz değil nasıl 2 senedir bunu takıyorsun kafaya ilginc geldi özgüvenli ol biraz

Belli bir yasin uzerindeki erkeklerin hepsi boyle yapmiyor. Ona bakarsaniz evliligi karsidaki erkegi donuna kasar soymak olarak algilayip ona gore davranan kadinlar da var,napalim onlari da mi genelleyelim? Bosverin,yanlis secenekmis elediniz gitti. Onunuzdeki maclara bakin. Yasiniz cok genc,neden herkes vay anam 35 olduk diye tutusuyor ve boyle ayilarla gorusuyor anlayamiyorum. Akisina birakin. Mesleginiz var mi? Neden birilerinin tanistirmasina ihtiyac duyuyorsunuz kendiniz bulun adaylari sosyal cevrenizden. Zorlama olunca bunlar geliyor iste

Tarkan bile yapmamis, benim herseyim esimindir diye..
Sizinkinin nesi var anlamadim
Iyi ki evlenmemissin, evlendim ayriliyorum diyeceksin diye cok korkmustum..
Uzulme , densizin biri gecip gitmis hayatinizdan..

Tarkan bile yapmamis, benim herseyim esimindir diye..
Sizinkinin nesi var anlamadim
Iyi ki evlenmemissin, evlendim ayriliyorum diyeceksin diye cok korkmustum..
Uzulme , densizin biri gecip gitmis hayatinizdan..
Errrrrrkek o ,kapiyor millet bunu havada 35 yasinda gozu acilmamis bebe kendini korumaya aliyor

Bulmuş, 24 yaşında bir kızla evlenmiş 2019 sonunda.
Kafama takmamam gerekir ama beni çok üzdü özgüvenimi kırdı

2.buluşmada böyle bir konuşma yapması ve kabul etmezsen gider genciyle evlenirim senle niye evleniyim gibi iğrenç söylemleri haricindekileri sorun olarak görmüyorum. Evlenirken bu tarz şartları olanlara da saygı duyuyorum çünkü öyle bir devirdeyiz ki, kim kimden ne koparırsam kafasında insanların da böyle Aslında Kültürümüze, geleneklerimize ters bile olsa isteklerine bişey diyemiyorum açıkçası...

2 yıl önce, 2 kere görüştüğünüz birinin lafindan bh kadar etkilenip kendinize dert etmeniz de ne bileyim

Kendini bilmezin teki iste.

Ben erkegim bana bişey olmaz erkek dura dura koç olur kız dura dura hiç olur diyen bir ruh hastası varoş geldi aklıma(cok eskiden sevgilimdi ayrılmak isteyince söylemişti) okadar cok güldüm ki ona sonra haa. si..tr ya demiştim konu sahibi hiç takma ya bu zihniyette olan birine gülüp geçmek lazım ezik işte.

Şu antropoza yakın evlenecek erkeklerin genç kadın sevdasına hayranım ya. Genç kadının yemek barınma va ihtiyacını karşılayıp yanında süs bebeği gibi bulundurma isteği nedir? İnşallah bulamadığınız sevgiye muhtaç kalırsınız erkekler.

Dengesiz işte yaşım belli biliyor. Ya da dalga mı geçiyor anlamadım
Evlenmiş gitmiş işte hala neden kafana takıyorsun ki? Özgüvenli ol lütfen, seni beğenmeyene güle güle. 2 sene geçmiş, üstelik bi ilişki içerisinde de değilmişsin, çoktan unutman gerekirdi. Psikolojik destek almanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…