Evlilik sözleşmesi ve masraflar

Fotosu varsa özelden at kız belki ben alırım benim gelirim iyi söyle kendisine arabam da onunkinden iyidir muhtemelen benimki 2 yaşında Audi Mantık evliliği derken karşıdakine sevgi, aşk sunmayacak mıymış ? Neden evleniyor o zaman, nasıl mutlu olacak ki bu adam?

Haha yok sana gelmez. Ben aracı olmuyorum zaten ona artık Birkaç tane arabası var, arabalar sürekli değişir, takip edemeyiz. mal varlığı fena değil ne yalan söyliyim. Ama işte sonradan edinmenin etkisi var sanırım.
Aslında acayip romantik bir adam. Yani bi şekilde bişeylere başlasa iyi koca olacak. İlk eşine de çok iyi bir eşti aslında. Her buluştuğu kıza bir kucak çiçekle gider. Evleneyim karıma şunu alacam, bunu yapacam, şuraya buraya götürecem der. Ama hepsi hayallerde kalıyor

dediği şey mantık evliliği yapanlarda oluyor da adam türünün tek örneği öküzlükte o lafı etmekle.bulsaydın o zaman bulamadın ki kaldın der güler kalkardım.2 yıl çok uzun bi zaman bunu dert etmek için

Kesin eşcinseldir ama sizden gizliyordur bazı eşçinselliler kadını şeytan gibi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…