- 30 Mart 2020
- 919
- 2.768
- 28
Bu yazınız buradaki çoğu kadının umutsuzluğuna umutsuzluk katabilir, hiç hoş olmamış. Bana kalırsa da 30 yaş altı erkekler sıkıntılı, kendimden küçüklerle sevgili oldum ve çocuk gibiler ama 30ve üstü daha aklı başında oluyor. Sadece dün Konu sahibinin ve başka birinin 30 üstü olup evlenemedikşeriyle ilgili konuları vardı ve o konulara birçok kişi ben de öyleyim yazdı. İnsanlara umut vermeyeceksek iç karartmanın da anlamı yok, o zaman 30 u geçtiği halde evlenmemiş kadınlar ölene kadar yalnız yaşasın çünkü yaşıtları kötü sizin mantığa göreHep diyorum 30yaş üstü ,bekar erkeklerin çoğu arızalı diye kala kala bunlar kalıyor,
Konu sahibi 35 yaşındayım aynı yaştaki adam senin yaşındaki biriyle neden evleneyim dedi ve gitti 24 yaşındaki biriyle evlendi diyor siz de bende istemem 35 lik, 25 likler var mi diyorsunuz ?Bu arada 35 im 25likler var yani her erkek öyle değil bende istemem 35likler kel gobekli fodul oluyor
Ben kendi fikrimi soyledim 35 üstü erkekler genelde bakımsız oluyor ben kadınlardan bahsetmedim yani kendine baksın demek istedim o adamKonu sahibi 35 yaşındayım aynı yaştaki adam senin yaşındaki biriyle neden evleneyim dedi ve gitti 24 yaşındaki biriyle evlendi diyor siz de bende istemem 35 lik, 25 likler var mi diyorsunuz ?
Empati yeteneğinize hayran kaldım bir gün köprüden atlamaya çalışan biri olursa lütfen siz uzak durun yoksa gerçekten atlayabilir
Konu sahibi 35 yaşındayım aynı yaştaki adam senin yaşındaki biriyle neden evleneyim dedi ve gitti 24 yaşındaki biriyle evlendi diyor siz de bende istemem 35 lik, 25 likler var mi diyorsunuz ?
Empati yeteneğinize hayran kaldım bir gün köprüden atlamaya çalışan biri olursa lütfen siz uzak durun yoksa gerçekten atlayabilir
35 yaşına kadar sevgili yok nişan yok seveydi bir kadını çoktan evlenirdi zaten hiç bir kadına güven vermediğinden o yaşa kadar bekar kalmış ,evlensede bunun evliliği sağlıklı olacağını sanmıyorumBu yazınız buradaki çoğu kadının umutsuzluğuna umutsuzluk katabilir, hiç hoş olmamış. Bana kalırsa da 30 yaş altı erkekler sıkıntılı, kendimden küçüklerle sevgili oldum ve çocuk gibiler ama 30ve üstü daha aklı başında oluyor. Sadece dün Konu sahibinin ve başka birinin 30 üstü olup evlenemedikşeriyle ilgili konuları vardı ve o konulara birçok kişi ben de öyleyim yazdı. İnsanlara umut vermeyeceksek iç karartmanın da anlamı yok, o zaman 30 u geçtiği halde evlenmemiş kadınlar ölene kadar yalnız yaşasın çünkü yaşıtları kötü sizin mantığa göre
Belli bi yaşın üzerindeki erkekler ya da kadınlar acımasız değil sadece aracıların önerdiği kişi insanı yönlerden yoksun. Sizin kusurunuz değil bu. Allah iyilerle karşılaştırsın2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;
masrafları yarı yarıya bölüştüreceğiz,
İkimizinde ayrı ayrı banka hesabı olacak,
Evlilik sözleşmesi imzalayacağız.
Ayrılırsak nafaka ve tazminat istemeyeceksin, ben de istemeyeceğim.
Bunları neden kabul edeyim? Çok kırıcısın dedim. O da bana şöyle dedi ;
Neden kendi yaşıtım olan 35 yaşındaki kadınla evleneyim, gider daha genciyle evlenirim .
2 yıldır psikolojim yerinde değil, gerçekten özgüvenimi kırdı.
Bu olay beni çok üzdü, aracılara söyledim onlar da onun adına özür diledi. Belli bir yaşın üstündeki erkekler neden bu kadar acımasız?
2 yıl önce ben 35 yaşındayken kendi yaşıtım biriyle evlilik maksatıyla tanıştırılmıştık.Parası işi gücü var, yakışıklı da, efendi diye önerdiler tanıştık.
2. buluşmada bütçemi sordu, Ondan sonra şartlarını sundu ;
Bunda ne senin
Ne yaşının
Ne de şartlarının suçu var
Erkeği nimet gören iğrenç zihniyetin suçu bu
Burda butur konu çok görüyorum su erkekleri nirvanaya çıkarmayın bildiğin tüy yumağı yağlı türk erkegi
Bir kuzenim var, erkek, sizin yaşlarınızda. O da bütün kadınların parasının, evinin arabasının peşinde olduğunu düşünüyor. Tanıştırıldığı her adayı bir bahane bulup, genelleyip eliyor. Sonra evlenemiyorum diye üzülüyor. Sizi ona çok benzetiyorum yazdıklarınızı okudukça. Keşke evlenseniz dicem ama boşanmış bir insan olduğu için siz onu istemezsiniz. 30 yaş civarı istediği için o sizi istemez. Kısmet
İyi de ev, araba iyi geliri olan çoğu kişide var zaten Sabancı torunu değil ya bu kuzen . Tanıştıkları arasında meslek sahibi, iyi gelirli kadınlar da vardır eminim onlara ne kulp buldu mesela??? Sizin kuzen olmasaydı zeka seviyesi konusunda fikirlerimi belirtirdimAz biraz okumuş, aklı başında hiçbir kadın şu kafadaki bir erkeği istemez zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?