EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
30
2yıllık evliyiz ve çoğu zaman ayrı yatarız kocam ayrı yatmayı çok sever ve nerdeyse ilşki hiç yok denecek kadar az o hiç yaklaşmaz bana ve ilişkiye ben teşvik ederim onu... Ama buna rağmen kocam bana soğuk ondan mı beklemeliyim acaba....

evliligindeki sorunlari mi analiz etmelisin acaba .. ondan mi bekliim gibi ucuz numaralar yerine sorunlarinin derinine inmeni tavsiye ederim. umarim cozulmeyecek seyler degildir sorunlariniz.

bence ayrı yatmaktan kaynaklanabilir, keşke başta ayrı yatmaya müsaade etmeseydiniz

Ayrı yatmayı seviyorsa,sevişmeyede gönlü yoksa niye evleniyor bu adam..

Eski sevgiliye mesaj olayını çözebildiniz mi?önce onunla ilgili netlik kazanın ona göre ortada bir evlilik var mı yok mu karar verin?

Soruna gelirsek bazen o teşvik eder bazen ben ..
Ama senın sorunun suan bu olmamalı..
Senın asıl sorunun '' Eşinin eski sevgilisine mesaj atması olmalı.. ''
Eski sevgili
Soruna gelirsek bazen o teşvik eder bazen ben ..
Ama senın sorunun suan bu olmamalı..
Senın asıl sorunun '' Eşinin eski sevgilisine mesaj atması olmalı.. ''
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...

He yanı adam senle ilişkiye girsın yeter dıyosun?
Ondan sonra ıster eskı sevgılısıyle görüşsün , ister açık filmler izlesin sorun değil diyosun?

nasıl ya siz gerçek misiniz, içiniz nasıl rahat ediyor, adam eski sevgilisiyle nasıl rahat konuşur, ne demek bu ya, çalışıyormusun eğer çalışmıyorsan çalış bence, eşinin eline bakıyorsan ondandır bu düşünce, benim rahmetlik annemde yıllardır babama ses etmedi öldü gitti noldu boş her şey, biraz kendini düşün kendini, ortada ahlaksızlık var sonuçta

bu nasıl bir mesajdır yav?
bir de 'onunla konuştuğunda mutlu oluyor' yazmışsın. senle neden hiçbişey paylaşmıyor bence cevabı bu cümlede gizli.
ayrıca şu ilişki sorununu çözsek gerisi boş ne demek ya? sanki tek sorunun buymuş gibi...

Ya sen bir kadınsın kadın .Kendine deger ver ki eşin sana deger versin.konunu bilmiyorum ama kizlar yazmislar nedir bu eski sevgili olayi bide onu sorun etmiyorum ama benle ilgilensin huzurum olsun demissin kendini buna nasil layik görürsun bide iliski pesine düşmüssün burda

Ne marjinal düsünceler var ya sirf huzurum bozulmasin diye kocamin elinden eski sevgili oyuncagini almiyim,ellemeyeyim cocuk oyalansin der gibisinz..madem öyle huzurunuz bozulmasin birakin yalniz uyusun

Bu nasıl zihniyet,bu nasıl düşünce bu nasıl evlilik anlayamadım.Amiyane tabirle aklında eski sevgilisi,koynundaki ben olayım mı diyorsunuz?

Ayrı yatmayı seven erkek niye evlenmiş ben de orasını anlayamadım

Cnm üçüncü bi kisi oldugu zaman bu ewlilik duzelmez morelini iyice bozmak istemem ama gercekler acıdır eyer hemen bosanmak istemiyorsan cilven tavan yapsin sex shopa git biseyler al adami bastan cikar ben hamileyim dogumdan sonra esime suprizlerim olacak ki bide cok şükür bizim suan oyle seylerimiz yok olmadi degil ama gecti eyer esin seni seviyorsa sana geri yönelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…