EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

Bu yazdıklarınız gerçek mi bunu bir kadın mı yazıyor? Eşiniz eski sevgilisini kuma getirse bu gecede benle beraber oldu ya bana yeter mi diyeceksiniz!

Bayanın şimdi bi konularına falan baktımda hamıle sanırım .. Neyse daha fazla ustune gitmeyelım . O kendı düşünceleriyle yaşasın gitsin.
ewt hamileyim yasadigim olay 4 yil onceydi soylenilenler etkilemiyor beni çünkü coookkk kötü seyler yazmadim burda dayak yiyenlere susanlar var bana tepki verenler kendilerince hakli ben basligi acanin yazdiklarina gore cvp verdim arti dedigimin arkasindayim erkekler aldatiyor

Kizlar bence cok uzadı bu konu herkes halinden memnun gibi konu sahibi kayıp yorum yapan arkadaş hamileymis ve mutlu halinden bize de daha fazla laf düşmez ben burda üzüldüm yasayanlar unutmus coktan.

kişi herkesi kendi gibi bilir
yapacak bişey yok

genellikle bu tarz aldatma olaylarında işler ayyuka çıkıp kadın kişisi 2. kadını yolduğundan sağdan soldan duyulur hep.
bir huzursuzluk vs çıkar meydana.
ben bakıyorum kuzenlerimin eşleri, karılarının gözlerinin içine bakıyorlar sırıtıyorlar birbirlerine bir sıkıntı olsa zaten görünür (bizimkiler beterdir kapının önüne koyarlar)
abilerim ha keza
amcalarım dayılarım

bizde aldatan adama "kapı baca adamı" denir. zaten tipinden, aile yaşantısından, tarzından bellidir. onlardan uzak durulur.
bir nevi serseri sülale, bozuk sülale kavramı.

ha kulağımıza gelen aldatma hikayeleri var elbet ama yakınımda yok.

bir kadın için çok ama çok acı bir durum bu.
ancak bunu kanıksayıp normalleştirmek o durumdan da acı.

esimin yaptıkları dogru demedim kesinlikle azsimsamadim o dediginiz iliskilerden kactane sayabilirsiniz

Bende katılmak istiyorum sayıma. Annem babam 1, teyzem 2, amcam 3, amca oğllarim var 2 tane 5 eder, çok samimi 2 arkadaşim etti 7. Ha eşimin ailesinde de var cidden çok tatlı çiftler ama ben çok iyi tanıdıklarımi saydım sadece.

benim hocalarımdan biri "kişi ben her şeyi biliyorum diyorsa bildiği şeyler küçük bir kutudakilerden ibarettir" derdi.
kendinizden çıkıp genele yaymanız çok sinir bozucu.
bunu kesin bir dille söyleyebilmek için dünyadaki belli sayıda kadın ve erkekle tek tek görüşmeniz, istatistiğini yapıp yorumlamanız lazım. e ortada böyle bir şey yok.
sonuç siz acınızı hafifletmeye çalışıyorsunuz, üzmek istemiyorum ama yaptığınız başka da bir şey değil.

benim esimde aynen anlattığınız tip erkek ve bilenler hâlâ inanmiyor bana beni aldattigina çünkü okadarmi sevilen bi insan ama öyle insanlarda yapabiliyormus o yuzden genelleme yaptim unutulmuyor sadece acin diniyor.

aldatılmak dayak yemekten daha mı iyi bişey ki?

benim esimde aynen anlattığınız tip erkek ve bilenler hâlâ inanmiyor bana beni aldattigina çünkü okadarmi sevilen bi insan ama öyle insanlarda yapabiliyormus o yuzden genelleme yaptim unutulmuyor sadece acin diniyor.

işte yanlış olan genelleme yapmanız.
yoksa affedip affetmemek sizin bileceğiniz şey.
kendim için düşünüyorum da düşünmesi bile acı, allah yardım etsin.
ama genellemeyemezsiniz.

inşallah hayatınız boyunca bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsınız
ama siz sürekli affedip bu durumlara müsade ettikçe ilerisi için 'yine aldatabilir, çünkü her erkek aldatabilir' demeniz çok endişe verici...
genele yaymazsanız bu durumu, tepki de almazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…