EVLİLİK TE İLŞKEYE, KADIN MI TEŞVİK ETMELİ YOKSA ERKEK Mİ???

Adam eski sevgilisiyle konuşup mutlu oluyor siz hala "kocam ilişki başlatmıyor bana karşı soğuk "luğun derdindesiniz.

Önce şu eski sevgili ve diğer problemlerinizi çözseniz sizin için daha iyi olmaz mı?
Hem belki o zaman hem bu soğukluklar hem de birlikte uyumama gibi şeyler ortadan kalkar.

Seven insan ayrı mı yatar ki??

olmadı değil ama geçti dediğiniz nedir acaba?

Şok oldum resmen. Hangi birini belirtiyim bilemedim.
Sizin evliliğiniz baştan sona yanlış zaten. Çok ilginç bir çiftsiniz.
Burada buna ciddi ve yapıcı yorum yapacak kadar geniş üye yoktur sanırım.
Bu evlilik olmamış arkadaşım.

Canım eski sevgilisi dönmek istese esin kabul eder mi bunu bi düşün olmaz asla deme balll gibi olur. Kadın bu mutsuz olur senin ki de hazır zaten elinin altında kaçıp giderler bile sen kalırsın ortada göz göre göre neden izin veriyorsun hadi bilmesen neyse. Bunun kiskanclik la pek alakası yok aslında. Benim çok samimi arkadaşım bosanmis sebep adam eski lise aşkıyla internet den ekliyorlar birbirlerini görusmusler kadın da evli ıkisininde üç çocuğu var kadın la birlik de bırakıp gidiyor lar ve evleniyorlar o adam da kalıyo bu kadın da kalıyo olmaz deme ... sen de cinsellik derdini bırak Kocani eve sana hayata çevir gerekirse sevgilisi ni kocasına söyle kabul etme

Adam eski darlingle konuşurken mutlu mesut,iş karısıyla seks yapmaya gelince bir naz bir naz..
Sizin derdiniz telefon konuşması olmasın,gerçi oda aytrı bir dert sorun onu bir şekilde aşarsınız,siz önce beraber olabilmenin yollarını arayın..

A-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Bu nedir yaaa

Ağzım açık kaldı bence ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz burdan öyle gözüküyor

olmadı değil ama geçti dediğiniz nedir acaba?
Yani bizimki biraz farkli esim beni aldatti ama cokk pisman oldu bidaha yapti ben birakicam diyince infar etti bu yasananlar ilk senelerde oldu 5 yillik ewliyim ama benim esim gercekten iyi bi insan bensiz asla yatmaz tam tersi ben kizinca yatak aryiririm ondan farkli diyorum suan cok şükür iyiyiz inşallah dizde duzelirsiniz ama biraz zor gibi Üzgünüm esin yaptiklarindan pismanlik duymuyor galiba

konu sahibi ben değilim ama ilk mesajınızda neyi kastettiğinizi anlayamıştım o yüzden sordum...

Arti esim bana eski sevgilisinin degil ismini soylemek heleee bide kiyaskamak aninda şuuuuttttt

Kusura bakmayın da siz de biraz kendinizi kandırıyor gibisiniz
sizsiz asla yatmaz ama baskalarıyla yatmış

madem senin için sorun olmuyor ,O da gelsin.Gül gibi yaşayın gidin

Buda neyın kafası anlamıyorum. Adam senı aldatmış sen hala ıyı ınsandır dıyosun.
Umarım tekrarlamaz. Allah mutlu , mesut etsın.

Az görüştü sadece telefonla görüşüyor diye rahat mısın, pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…