- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
Seven insan ayrı mı yatar ki??Cnm üçüncü bi kisi oldugu zaman bu ewlilik duzelmez morelini iyice bozmak istemem ama gercekler acıdır eyer hemen bosanmak istemiyorsan cilven tavan yapsin sex shopa git biseyler al adami bastan cikar ben hamileyim dogumdan sonra esime suprizlerim olacak ki bide cok şükür bizim suan oyle seylerimiz yok olmadi degil ama gecti eyer esin seni seviyorsa sana geri yönelecektir.
olmadı değil ama geçti dediğiniz nedir acaba?Cnm üçüncü bi kisi oldugu zaman bu ewlilik duzelmez morelini iyice bozmak istemem ama gercekler acıdır eyer hemen bosanmak istemiyorsan cilven tavan yapsin sex shopa git biseyler al adami bastan cikar ben hamileyim dogumdan sonra esime suprizlerim olacak ki bide cok şükür bizim suan oyle seylerimiz yok olmadi degil ama gecti eyer esin seni seviyorsa sana geri yönelecektir.
Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
Eski sevgili
Eski sevgilisiyle çok sık goruşmuyor ama beni onla kıyasladığı çok oldu. Ben umursamıyorum onu sorun etmiyorum evin içinde biraz da olsa huzurum olsun birazda benle ilgilensin bide şu ilişki sorununu çözsek tamam gerisi boş benim için kolay kolay takmam kafaya yoruldum çünkü acaba onla mı bugün bu kadar ne konuştu acaba vs. Gibi düşünmek yordu beni onla konuştuğunda mutlu oluyor ama sonuçda sadece tlde yanında olan benim bide o kadar konuşmasına rağmen hiç seni özledim yada seviyorum dediğini duymadım onu çok istese duramaz bence i...
A-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAEski sevgili
Ağzım açık kaldı bence ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz burdan öyle gözüküyorEski sevgili
Yani bizimki biraz farkli esim beni aldatti ama cokk pisman oldu bidaha yapti ben birakicam diyince infar etti bu yasananlar ilk senelerde oldu 5 yillik ewliyim ama benim esim gercekten iyi bi insan bensiz asla yatmaz tam tersi ben kizinca yatak aryiririm ondan farkli diyorum suan cok şükür iyiyiz inşallah dizde duzelirsiniz ama biraz zor gibi Üzgünüm esin yaptiklarindan pismanlik duymuyor galibaolmadı değil ama geçti dediğiniz nedir acaba?
konu sahibi ben değilim ama ilk mesajınızda neyi kastettiğinizi anlayamıştım o yüzden sordum...Yani bizimki biraz farkli esim beni aldatti ama cokk pisman oldu bidaha yapti ben birakicam diyince infar etti bu yasananlar ilk senelerde oldu 5 yillik ewliyim ama benim esim gercekten iyi bi insan bensiz asla yatmaz tam tersi ben kizinca yatak aryiririm ondan farkli diyorum suan cok şükür iyiyiz inşallah dizde duzelirsiniz ama biraz zor gibi Üzgünüm esin yaptiklarindan pismanlik duymuyor galiba
iki kere aldatılmayı affedebiliyorsunuz ama?Arti esim bana eski sevgilisinin degil ismini soylemek heleee bide kiyaskamak aninda şuuuuttttt
Yani bizimki biraz farkli esim beni aldatti ama cokk pisman oldu bidaha yapti ben birakicam diyince infar etti bu yasananlar ilk senelerde oldu 5 yillik ewliyim ama benim esim gercekten iyi bi insan bensiz asla yatmaz tam tersi ben kizinca yatak aryiririm ondan farkli diyorum suan cok şükür iyiyiz inşallah dizde duzelirsiniz ama biraz zor gibi Üzgünüm esin yaptiklarindan pismanlik duymuyor galiba
madem senin için sorun olmuyor ,O da gelsin.Gül gibi yaşayın gidinEski sevgili
Buda neyın kafası anlamıyorum. Adam senı aldatmış sen hala ıyı ınsandır dıyosun.Yani bizimki biraz farkli esim beni aldatti ama cokk pisman oldu bidaha yapti ben birakicam diyince infar etti bu yasananlar ilk senelerde oldu 5 yillik ewliyim ama benim esim gercekten iyi bi insan bensiz asla yatmaz tam tersi ben kizinca yatak aryiririm ondan farkli diyorum suan cok şükür iyiyiz inşallah dizde duzelirsiniz ama biraz zor gibi Üzgünüm esin yaptiklarindan pismanlik duymuyor galiba
Az görüştü sadece telefonla görüşüyor diye rahat mısın, pesEski sevgili
Hanım ablacım bide bu adam geçen konudan anlattığı üzere, kardeşiyle pek bi sıkı fıkı öper sarılır. Hatta onunla sarılıp uyumaya bayılırAyrı yatmayı seviyorsa,sevişmeyede gönlü yoksa niye evleniyor bu adam..
valla kıyaslasa ama aldatmasa daha iyiydi benceArti esim bana eski sevgilisinin degil ismini soylemek heleee bide kiyaskamak aninda şuuuuttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?