- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.414
- 598
- Konu Sahibi Papatya129
-
Adamın gönlü yok. Zaten en zorunu yapmışsınız, eviniz düzeniniz var. Ne kalıyor ki geriye, bi imza atıp geleceksiniz.Ben de o yüzden söyleyemiyorum ya
O da diyor ki biraz birikimim olsa bugün evlenirim. Ama kimse birikimi varken evlenmiyor yani aileden de yardım alıyor. Ailelerimiz kesinlikle maddi yardım yaparlar.
Her şeyi kendi yapmak zorunda sanki. Ya da bunu bahane ediyor bilmiyorum
Adamın gönlü yok. Zaten en zorunu yapmışsınız, eviniz düzeniniz var. Ne kalıyor ki geriye, bi imza atıp geleceksiniz.
Atla deve bişey tutmaz, öyle altında ezilecek bir borç çıkmaz ki. Ya ben bu erkeklere hiç inanmıyorum, isteyince tonla borcun altına girip yapıyorlar. Ama sizinki nasılsa aynı evdeyiz diye ağırdan alıyor biraz. Canını sıkmak istemiyor durduk yere.Ben ufak bi düğün istiyorum. Nikah değil sadece
Zaten ailelerimiz de sadece nikah istemez
Hiçbir sınırım yok dediginiz için ben de sınırın ne demek olduğunu söyledim size,konu sahibi ile ilgili bir şey demedim.Direkt size söyledimEvet de konu bu değil ki konu sahibi çok dip dibe olduğu için bir şeyleri tüketmiş yani. Bunu bilmiyorsunuz ki.
Valla bende şok oldum bazı yorumlara.Ya yorumlara gerçekten şok oldum arkadaşlar şaka mısınız? Sizin kocalarınız sadece sizinle cinsellik için evlenmiş demek ki. Sevgilimle aynı evde yaşıyorum ve cinsellik var arada diye benimle evlenmeyeceğini söylemeniz biraz garip değil mi. Allahtan birkaç arkadaş destek olmuş @kerkenes teşekkürler.
Olayın cinsellikte vs olduğunu sanmıyorum evet şu an sevgilime evlenmek istiyorum diyememem bir hata farkındayım ve kendimi değiştirmeye çalışıcam
Ama onun dışındaki fikirlere üzülerek katılmıyorum yazan kişilerle sanırım farklı jenerasyondanız
madem sok oluyorsun .neden evlenmek istiyorsun kafana takıyorsun ki....modern tarzi yasaminda yaşa madem bu sekilde...sevgilinin uygun gorecegi zamanda ki uygun görürse ozmn evlenirsiniz....uygun gormezsede ewlenmeseniz olur biter cokda kafana takma yani..yaşantınız modern nasıl olsaYa yorumlara gerçekten şok oldum arkadaşlar şaka mısınız? Sizin kocalarınız sadece sizinle cinsellik için evlenmiş demek ki. Sevgilimle aynı evde yaşıyorum ve cinsellik var arada diye benimle evlenmeyeceğini söylemeniz biraz garip değil mi. Allahtan birkaç arkadaş destek olmuş @kerkenes teşekkürler.
Olayın cinsellikte vs olduğunu sanmıyorum evet şu an sevgilime evlenmek istiyorum diyememem bir hata farkındayım ve kendimi değiştirmeye çalışıcam
Ama onun dışındaki fikirlere üzülerek katılmıyorum yazan kişilerle sanırım farklı jenerasyondanız
Bence de oyle coluk cocuk plani yoksa su anlik evlilik dusunulmeyebilir ama neymis bu zor kadin olayi anlamiyorum. Guya ayaklari yere saglam basan kadinlar olucaz ama hâlâ bir erkege yaranmak icin taktik yapmaya calisiyoruz. Istersek ayni evde de yasariz cinsellikte. Bu kadar sığ bir erkek hayatimizda olmasin bir zahmet. Bu tipler evlendikten sonra da elde ettim diyip saliyorlar valla. Her hafta bdv ye bu tarz konular aciliyor. Mevzu evlilik değil yani.Evlenmeden aynı evde yaşayıp sonradan haydi evlenelim demek bana saçma geliyor.Zaten erkek ulaşabileceği her şeye ulaşmış oluyor ve evlilik istemiyor.Ben evlenmeden aynı evde kalmayı doğru bulmuyorum diyen kişiyle karşılaşınca öyle de güzel evleniyorlar ki.Çünkü:Baştan resti cekmis, sınırlarını çizmiş bir kadın oluyor.Bu da erkeğe hem çekici geliyor hem de erkeğin gözünde zor kadın oluyor.
Birlikte yaşıyor olduğunuz için de elini çabuk tutmuyor olabilir. Şimdi adamda evlilikte ki bütün rahatlık vardır neden bu durumu hızlandırsın?Evlenmek istediğimi bir gün biliyor
O da evlenmek istiyor “bir gün” ama o bir gün ne zaman gelcek bilmiyorum
Kimseye taktik yapın demiyoruz,ayrıca söylemiş olduğum şey taktiksel bir şey değil.Aynı evde yaşadıktan sonra ben evlenmek istiyorum demek saçmalık,çünkü zaten evlilik hayatının gerekliliği olan her şey yaşanmış oluyor.Baştan her şey konuşulup ondan sonra aynı evde kalınmalı.Ya tamamen evlilik dusunmediginiz için bu yola girersiniz ya da 1-2 yıl böyle yaşayalım sonra resmiyete dökelim dersiniz.O süreçte de nişanlılık vs.gibi resmi adımlar atılmış olur.Ayrıca evlilik kadının ve doğacak çocuğun haklarını gözeten bir durum.Bu yüzden basite indirgenecek bir şey değil.Bence de oyle coluk cocuk plani yoksa su anlik evlilik dusunulmeyebilir ama neymis bu zor kadin olayi anlamiyorum. Guya ayaklari yere saglam basan kadinlar olucaz ama hâlâ bir erkege yaranmak icin taktik yapmaya calisiyoruz. Istersek ayni evde de yasariz cinsellikte. Bu kadar sığ bir erkek hayatimizda olmasin bir zahmet. Bu tipler evlendikten sonra da elde ettim diyip saliyorlar valla. Her hafta bdv ye bu tarz konular aciliyor. Mevzu evlilik değil yani.
Dalga mı geçiyor sevgiliniz? Zaten aynı evde yaşıyorsunuz. Gazete kağıdı üstünde yatıp poşet mi seriyorsunuz üstünüze? Yüzük satın alınacak. Sadece bir nişan ve nikah yaparsınız. Oldu bitti.Ben de o yüzden söyleyemiyorum ya
O da diyor ki biraz birikimim olsa bugün evlenirim. Ama kimse birikimi varken evlenmiyor yani aileden de yardım alıyor. Ailelerimiz kesinlikle maddi yardım yaparlar.
Her şeyi kendi yapmak zorunda sanki. Ya da bunu bahane ediyor bilmiyorum
Esra ezmeci?Sınırları korumak dediğim kendinize ait özel alanlarınız ve kendinize ayırdığınız vaktinizin olması.Evli de olsanız sonuçta bir bireysiniz.Kendinize ayırdığınız vaktiniz olmalı.Sürekli her şeyi beraber yapmak,sürekli beraber takılmak sıkılmalara,bunalmalara neden olur.Özlemek,merak etmek ilişkileri dinamik tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?