- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyiydi-Benimle evlenir misin ?
+
Eminim böyle bir cevap beklememiştir![]()
Evlenirsem çocuğumun adini turn back koyucam desem de inanma zira yazarken aklımda tutamadım :))
Bu iyiydi![]()
Bu hikayenin devamını anlat lütfen. Ne zaman olursanız artık. :)Kızlar yüzük soranlar olmuş. Yüzük varsa bile ortaya çıkmadi :) Cunku sonrasında eve geldim.biraz daha kötü oldum acile gittik serum takıldı.Kanimda enfeksiyon cıktı.Ama mutluyum yani içimi bi huzur kapladı.Yuzundeki o endişe bilmiyorum.ama beni değerli hisdettirdi
Tabiii kii anlatırım :) Şimdilik evet ya da hayır diyemem dedim.Uzun süredir tanıdığım biri .Düşünmek istiyorum dedim :)Bu hikayenin devamını anlat lütfen. Ne zaman olursanız artık. :)
Küçük tatlı heyecanlar
Duzgunce acikla yapcak bisey yok ki bu saatten sonra.Kızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
Konu sahibi sorumu cevapladıHerkes hafta da bir teklif alıyordur eminim :)))))
Gerçekten mi e nasıl şimdi beraber değillerdir umarim yoksa paso kızla dalga geciyodur haliyleİyi sen kustun benim arkadaş heyecandan s.çmıştı![]()
Baska yer gelse muhtemelen yazın teklif ederdi.Ayni memlekettenizEşimn evlenme teklifi ettiği günde benm için bol kusmalıydı o gün gldi aklıma hey gidi günlereşimle ayrı şehirlerdeydik beyefendi arkadşmdan yedek anahtarmı almş evde mumlar resmler evlenme teklifi için hazırlık yaptığı sırada ben okuldn zar zor hastaneye geçmiş serum yemiştm enfeksiyondan. Hastaneden kusa kusa eve geldim kaşım gözüm kaymış kapıyı bi açtm ne göreyim son kusmuğm içime kaçtı diyblrm
![]()
Ama benm anlamadığım bişy var şimdi bu arkadaşının tercihinde başka bi yer çıksaydı ordaki arkadaşına mı evlenme teklif edecekti öncesnde hiç mi duygularını belli etmedi? Mantıksal yaklşmış gibi geldi bana evlilik için iyice düşün ama
Bisi olmaz güzel cvp olmus.Çok heyecanlandım galiba canim