Evlilik teklifi aldim beyefenedinin üstune kustum

Allahım şaşkınlıktan kusanı da gördüm çok şükür:)))) rezillik değilde bir hoş olmamış yaaani:)

kızlar bende evlenme teklifi aldım bu arada evlenme teklifi için özel organiszasyon firmaları varmış :) gittiğimiz yer ... organizayon dye avm de çok şık bir rezidans katıydı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çok mutlu oldum... belki işimnize yarar .... burayı bi inceleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
Nilsuuuu kız naaaptıııın 😂

kızlar bende evlenme teklifi aldım bu arada evlenme teklifi için özel organiszasyon firmaları varmış :) gittiğimiz yer ... organizayon dye avm de çok şık bir rezidans katıydı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çok mutlu oldum... belki işimnize yarar ... burayı bi inceleyin
Reklamlar Mune Mune

kızlar bende evlenme teklifi aldım bu arada evlenme teklifi için özel organiszasyon firmaları varmış :) gittiğimiz yer ... organizayon dye avm de çok şık bir rezidans katıydı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çok mutlu oldum... belki işimnize yarar ... burayı bi inceleyin
Organizasyonda uzerinize kusan kisiyi de ayarlamislar miydi?

Hiç senle çıkmadan evlilik teklifi etmesi de ilginç
İstemiyorsan söyle

Ay çok hossunuz. Bence evlenin bu adamla ilerde çocuklarınıza anlatırsınız. Sonrasında ne oldu peki onu merak ettim

Canım naptın sen yahh vur dedik öldürmüşsün :KK70::KK70::KK70::KK70:koptum yahhh heyecandan ellammmm

Back
X