- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir adamsa bilmem normal demişGerçekten mi e nasıl şimdi beraber değillerdir umarim yoksa paso kızla dalga geciyodur haliyle![]()
Nilsuuuu kız naaaptıııınKızlar doğu da öğretmenim 3 yıldır . Çok yakın bir arkadaşım vardı o bu sene benim bulunduğum yere atandı.Ben yakın arkadasiz zannediyorum yardım etmeye çalışıyorum ev bulmaya felan çalıştık
. Sonra bugün dışarıda yemek yemek için bulustuk. Bana dedi ki ben senin için bu şehri yazdım dedi evlilik teklif etti ben de o an heyecandan mi nedir hiç basima gelmemişti daha önce kusmaya basladim .Rezil olduğuna mi yanayım yoksa yakın arkadaşıma ne dicem şimdi hiç evlilik düşünmüyorum o gözle bakmadım ben ona
Reklamlarkızlar bende evlenme teklifi aldım bu arada evlenme teklifi için özel organiszasyon firmaları varmış :) gittiğimiz yer ... organizayon dye avm de çok şık bir rezidans katıydı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çok mutlu oldum... belki işimnize yarar ... burayı bi inceleyin
Olmadı malesef canım . Tanımaya çalıştım ama kafalarımız uyuşması kısmet degilmisNilsuuuu kız naaaptıııın![]()
Organizasyonda uzerinize kusan kisiyi de ayarlamislar miydi?kızlar bende evlenme teklifi aldım bu arada evlenme teklifi için özel organiszasyon firmaları varmış :) gittiğimiz yer ... organizayon dye avm de çok şık bir rezidans katıydı her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş çok mutlu oldum... belki işimnize yarar ... burayı bi inceleyin
konuşursanız belki yaparlar :)Organizasyonda uzerinize kusan kisiyi de ayarlamislar miydi?