Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))
Evli misiniz simdi?![]()
Bende anlatıyım.eşimle biz aynı mahallede hatta aynı apartmanda oturuyoruz ve arabaya öok düşkünüz sürekli uğrasırız bir yaz günü yine sokakta araba yıkarken etti bana evlenme teklifini kabul ettim tabi ama evlenmemiz kolay olmadı ayrıldık ve sonrasında askerden dönünce bariştik.sevgililer gününde ben ayvalıktaydım kısa bir süreliğine onlarda annemle bana süpriz hazırlamişlar odamda ayıcık kocaman beyaz elinde kalp(şimdi kızımız ouçynuyor onunla)birkaç hediye gazeteye ilan verilmiş gazete yatagımda kalp şeklinde güller ortasında not,vs.vs odayı gördüm şok oldum tabı cokta sevındim.sonrasında sahıle gittik ve kimseler yoktu tabı çikardi yüzüğü benimle evlenirmisin dedi.3ay sonra sözlendik.şimdide 6yıl bitti evliyiz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne kadar güzel ya değişik bir şey olunca daha mutlu oluyor galiba insan :) bir de erkeklere bazen öküz deriz ama istediklerinde o öküzlüklerini bir kenara atabiliyorlar![]()
Aynen canım 12 yıldır beraberiz 2yaşindada kızımız var artık eski romantıklığı kalmadı ama yinede mıtluyuz allaha çok sükür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah mutluluğunuzu bozmasın çok sevindim inanın darısı başıma inşallah :))
bunu söylemkten utanıyorum ama benim ki bi arkadaşımın restoranı var demişti.
yolda giderken beşiktaşta birden çırağan sarayının bahçesinde buldum kendimi.
balkonda müthiş güzel bir masa hazırlatmış. fotoğrafçı ayarlamış.
güzel bir yemek yedik. sonra kapaklı bir tabağın içinden yemek diye açınca yüzük çıktı.
ne heyecandı.
ah şimdi geldiğimiz noktaya bak.
boşanmayı hayal ediyorum
benden bekarlara nacizene bir tavsiye:
bu sürprizler teklifler tamam çok güzel ama adam, adam değilse hiç bir anlamı olmadığını anlıyorsunuz.
keşke sürpriz yapmasaydı da evliliğimde beni anlayabilseydi. sıkıntılarımıza çözüm bulmak için uğraşsaydı. ama işte insan bilemiyor.
Çok üzüldüm gerçekten keşke böyle olmasaydı Allah yardımcınız olsun hayat böyle işte bir yandan çok güzel şeyler yaşarken diğer yandan acıyı da tadıyoruz Allah sabır versin üzmeyin kendinizi demek ne kadar mantıklı bilemem ama daha güzel günler sizin olur inşallah
Ben teklif almadım zaten de herşey için çok erken... Ama kız kulesinde almak isterdim...Her yeri gezdim ama oraya gitmek hiç nasip olmadı...
Olduğu kadar olmadığı kader...belki olur kim bilir :)
Olduğu kadar olmadığı kader...
Hayırlısı olsun hep bunu isterim...
Önemli olan verilen kararların ardında durulabilmesi... Ne çok teklif aldım evlilik üzerine.. Devamı gelmedi... Yüzümü güldürmedi ...
Yüreğimize yürekleriyle gelsinler varsın olmasın masamızda şamdanlar, yanıbaşımızda çalmasın kemanlar...
![]()
Öyle tabii, herşeyin zamanı var.Daha 1.5 aylığızheyt bee :) olur olur üzülmeyin zamanının gelmesini bekliyordur :) sonrası Allah Kerim![]()
Öyle tabii, herşeyin zamanı var.Daha 1.5 aylığızEvlenme teklifi beklemem kadar saçma bi durum daha olamaz
![]()
ben alamadan ayrıldım. biraz daha bekleseydim ben evlenme teklif edecektim herhalde...ayrıldıktan sonra da diyo ki neymiş efendim, evlenme teklifini atakulede yapcakmış da atakule kapanmışmış...
![]()