Evlilik Terapisti...... Ne olur cok acil yardim!!

Ve mesela bisey lazim diyorum ne cabuk bitti azcik idare et 3 kurusa calisiyorum zaten sen bana dusman misin diyo daha bu sabah kavga ettik bu sekilde de mesela

Ve mesela bisey lazim diyorum ne cabuk bitti azcik idare et 3 kurusa calisiyorum zaten sen bana dusman misin diyo daha bu sabah kavga ettik bu sekilde de mesela
Bak işte oda bunalimda eskiden iki kişi bigün yersiniz ikinci gün yemezsiniz ama şimdi çocuk geldi masrafı çok hergün birşey bitiyor oda yetiştirmek için çırpıniyor işte sıkıntı evde çocuk eş yeni bir düzen ya bakamazsam telaşı normal patlamasi Sürahiye :) hiç takma sıkıntı yok oluyor işte bak biz kadınlar bir şekilde dertlesyoruz karsilikli fikir alışverişinde bulunuyoruz ama hangi erkek gidip arkadaşina ev şöyle çocuk böyle diye anlatıyorki o yüzden patlıyor işte takma canım geçecek hepsi

Ya dogru aoyluyosun simdi okuyunca surahiyi gulsum bende sayende hic gulecek halim yokken Allah razi olsun. Ama bu sure zarfinda benden sogurda birakip giderse diye korkuyorum nir yandan da ilk karisini bosayan o reste resttir cok dik baslidir yani aslada donup arkasina bakmaz oyle bir adam ya karsilikli konussakta sana anlatsam ufuuu neler var neler guler misin aglar misin bazenleri ben salakmisimda bu adamla evlenmisim diyorum eskiden ben calisiyrdum hamile kalinca biraktim isi. O zaman sahaneydi her sey hakikaten ruya gibi evlilik yasiyoduk ben iaten ciktim hamile kalfim karabasanlar dolustu ruyayaa ne o eski koca ne ben eski kadin. ICIM SISTI ARTIIIIIIKKK!!

Istersen özelden yazabilirsin elimden geldiğince yardimci olmaya çalışirim.. Hayat mücadelesi canim benim sen çalışırken ev ekonomisi olarak daha iyiydiniz sanırım şimdi biraz sıkıntı olmuştur ve bu eşine yansıyor işte olsun Allah sağlık sorunu vermesin.. ah sen birde beni dinlesen :) ne yapalim hayat çocukta var boşver

bebek olunca eşine olan ilgin azaldı tabi oda kıskandı.erkekler o kafada oluyormuş maalesef.bide dediğin gibi masraf çoğaldı.eskiden sen çalışıyormuşsun eve çift maaş giriyormuş şimdi yük sadece eşine kalmış bunuda kaldıramamış belli.ilk zamandan beri çalışmasaydın alışmış olurdu bu duruma.evlilik terapistine eşinde gitmek istiyor mu?

Eşine sordun mu sende gordugu degisiklimler neymis, seni nasil biri saniyormus, evliliginizden beklentisi nelermis? Sakin bir sekilde uzlaşmacı bir tavırla kendini savunmadan sadece onu dinlemeyi denedin mi? Mesela ben eşimle tartısırken ya da anlaşamadığımız bir konu hakkında konusurken kendimi savunmaya geçip hep ' AMA' ile baslayan cumleler kurduğumu farkettim. Sakin kafayla oturup bir düşün bakalım asıl sorun ne sence.

Yarin konusucam kendisiyle iste insallah kbul eder

Onunla ilgilenmeyisim oldugunu soyluyor sadece baska biseyde demiyor aikistiriyorum cogunlukla iliskiyr girememezi bile soruyorum ona ama hayir d8yo dert degil diyo sonra da dert degil dedig8 konular uzerinden bana patliyor o zaman anliyorum ki bana tam soylemiyo ve inan en samimi tavirim ile soruyorum sorarkende

Ne diyosun ya uzuldum. Zaten burada bana oneren arkadasta kadin terapist onerdi insallah o raddeye gelmeyiz
mümkünse evlilik terapistini kadın seç.erkek evlilik terapisti taraf tutuyor.ablamla eniştem gitmişlerdi.erkekti.resmen taraf tutmuş.dahada beter oldular terapiste gidince ve ayrıldılar

Ne diyosun ya uzuldum. Zaten burada bana oneren arkadasta kadin terapist onerdi insallah o raddeye gelmeyiz
inşallah canım.canım çok affedersin ama eşinle ayrı mı yatıyorsunuz?yeni bebiş olunca anne genelde bebekle yatmak istiyor baba dışlanıyor hissediyor kendini?sorun burada başlıyor genelde

Tüm sayfaları okuyamadım, buldunuz mu terapist?
Benim terapistle ilgili bir önerim olacak.
Bence aksine terapisti "erkek" seçmelisiniz.
Çünkü, taraf tutacaksa tutsun eşinizi, siz zaten ayrılmamaya çözüm üretmeye meyillisiniz. Siz alttan alırsınız. Eşinizin egosu pohpohlanır biraz. Siz de biraz terapiste gidince hatanızı anlamış rolü oynarsınız,
Ayrıca eşiniz bir kadına anlatmayabilir tam olarak sıkıntılarını.
O nedenle erkek terapist seçin bence.

Ama bizde o sekilde olursak egosu pohpohlandiktan sobra daha cok tepeme cikip her seyde iyicr beni suclamaya baslarsa o zaman daha kotu olmaz mi ki bilemedim

Ama bizde o sekilde olursak egosu pohpohlandiktan sobra daha cok tepeme cikip her seyde iyicr beni suclamaya baslarsa o zaman daha kotu olmaz mi ki bilemedim
Bende psikolog ve aile danışmanıyım, terapistin kadın yada erkek olmasından ziyade alanında iyi olması önemli. İstanbul da size mehtap kayaoğlunu önerebilirim. Ögrenciyken kendisinden ders almıştım. Gerçekten iyi bir terapisttir. Inşallah bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…