- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Netten arastirabilirsiniz tv programi radyo prigrami yapan bi bayan semt olarak nerdesiniz okudum tum yazdiklarinizi burdan fayda goruceginizi dusunuyorum stres yapmaya gerek yok hersey olacagina varir uzulmeyin
Bebeğide senide hâlâ çok seviyor tabiki hâlâ çocuğu istiyor ama şimdi doğdu sorumluluk çok büyük geldi ona sen hamile iken hissediyordun ama o hissetmiyorduki şimdi görüyor artık farkında sen nasıl ben bu çocuğa nasıl bakacağım endişesi yasiyorsun oda bunu yasiyor yani ikiniz de çok gergin ve zor bir dönemdesiniz daha çok yormayin birbirinizi
Yakinsiniz da metrobus incirli duraginda hemen samsung bayi ustu esiniz gelmese se tek de bi gidip gorusebilirsiniz ina bir an once duzelir probleminizPierrelotide oturuyoruz arastiririm cok sagolun tekrardan
Yakinsiniz da metrobus incirli duraginda hemen samsung bayi ustu esiniz gelmese se tek de bi gidip gorusebilirsiniz ina bir an once duzelir probleminiz
Bak işte oda bunalimda eskiden iki kişi bigün yersiniz ikinci gün yemezsiniz ama şimdi çocuk geldi masrafı çok hergün birşey bitiyor oda yetiştirmek için çırpıniyor işte sıkıntı evde çocuk eş yeni bir düzen ya bakamazsam telaşı normal patlamasi Sürahiye :) hiç takma sıkıntı yok oluyor işte bak biz kadınlar bir şekilde dertlesyoruz karsilikli fikir alışverişinde bulunuyoruz ama hangi erkek gidip arkadaşina ev şöyle çocuk böyle diye anlatıyorki o yüzden patlıyor işte takma canım geçecek hepsiVe mesela bisey lazim diyorum ne cabuk bitti azcik idare et 3 kurusa calisiyorum zaten sen bana dusman misin diyo daha bu sabah kavga ettik bu sekilde de mesela
Bak işte oda bunalimda eskiden iki kişi bigün yersiniz ikinci gün yemezsiniz ama şimdi çocuk geldi masrafı çok hergün birşey bitiyor oda yetiştirmek için çırpıniyor işte sıkıntı evde çocuk eş yeni bir düzen ya bakamazsam telaşı normal patlamasi Sürahiye :) hiç takma sıkıntı yok oluyor işte bak biz kadınlar bir şekilde dertlesyoruz karsilikli fikir alışverişinde bulunuyoruz ama hangi erkek gidip arkadaşina ev şöyle çocuk böyle diye anlatıyorki o yüzden patlıyor işte takma canım geçecek hepsi
Eşine sordun mu sende gordugu degisiklimler neymis, seni nasil biri saniyormus, evliliginizden beklentisi nelermis? Sakin bir sekilde uzlaşmacı bir tavırla kendini savunmadan sadece onu dinlemeyi denedin mi? Mesela ben eşimle tartısırken ya da anlaşamadığımız bir konu hakkında konusurken kendimi savunmaya geçip hep ' AMA' ile baslayan cumleler kurduğumu farkettim. Sakin kafayla oturup bir düşün bakalım asıl sorun ne sence.Bana diyor ki ama degistin sen artik seni cok farkli sanmistim ama yanilmisim diyo yine tek basima kaldim diyo bunlarin disinda en ufacik biseyde mesela surahi bos diyelim bana bagiriyo niye bos bu diye basliyoruz kavgaya yani bana tahammulude yok gibi
bebek olunca eşine olan ilgin azaldı tabi oda kıskandı.erkekler o kafada oluyormuş maalesef.bide dediğin gibi masraf çoğaldı.eskiden sen çalışıyormuşsun eve çift maaş giriyormuş şimdi yük sadece eşine kalmış bunuda kaldıramamış belli.ilk zamandan beri çalışmasaydın alışmış olurdu bu duruma.evlilik terapistine eşinde gitmek istiyor mu?
mümkünse evlilik terapistini kadın seç.erkek evlilik terapisti taraf tutuyor.ablamla eniştem gitmişlerdi.erkekti.resmen taraf tutmuş.dahada beter oldular terapiste gidince ve ayrıldılarYarin konusucam kendisiyle iste insallah kbul eder
Eşine sordun mu sende gordugu degisiklimler neymis, seni nasil biri saniyormus, evliliginizden beklentisi nelermis? Sakin bir sekilde uzlaşmacı bir tavırla kendini savunmadan sadece onu dinlemeyi denedin mi? Mesela ben eşimle tartısırken ya da anlaşamadığımız bir konu hakkında konusurken kendimi savunmaya geçip hep ' AMA' ile baslayan cumleler kurduğumu farkettim. Sakin kafayla oturup bir düşün bakalım asıl sorun ne sence.
mümkünse evlilik terapistini kadın seç.erkek evlilik terapisti taraf tutuyor.ablamla eniştem gitmişlerdi.erkekti.resmen taraf tutmuş.dahada beter oldular terapiste gidince ve ayrıldılar
inşallah canım.canım çok affedersin ama eşinle ayrı mı yatıyorsunuz?yeni bebiş olunca anne genelde bebekle yatmak istiyor baba dışlanıyor hissediyor kendini?sorun burada başlıyor geneldeNe diyosun ya uzuldum. Zaten burada bana oneren arkadasta kadin terapist onerdi insallah o raddeye gelmeyiz
inşallah canım.canım çok affedersin ama eşinle ayrı mı yatıyorsunuz?yeni bebiş olunca anne genelde bebekle yatmak istiyor baba dışlanıyor hissediyor kendini?sorun burada başlıyor genelde
bu iyi olmuş canım.erkekler çok sorun ediyor bunu.cinsel sorunlarınız varsa buda etkiliyor maalesef.sürahi boş diye sana bağırmıyor aslında,başka sorunlar var sürahiyi bahane ediyor.inşallah düzelir en kısa zamandaYok esimle beraber yatiyoruz bebek kendi yataginda
bu iyi olmuş canım.erkekler çok sorun ediyor bunu.cinsel sorunlarınız varsa buda etkiliyor maalesef.sürahi boş diye sana bağırmıyor aslında,başka sorunlar var sürahiyi bahane ediyor.inşallah düzelir en kısa zamanda
Tüm sayfaları okuyamadım, buldunuz mu terapist?
Benim terapistle ilgili bir önerim olacak.
Bence aksine terapisti "erkek" seçmelisiniz.
Çünkü, taraf tutacaksa tutsun eşinizi, siz zaten ayrılmamaya çözüm üretmeye meyillisiniz. Siz alttan alırsınız. Eşinizin egosu pohpohlanır biraz. Siz de biraz terapiste gidince hatanızı anlamış rolü oynarsınız,
Ayrıca eşiniz bir kadına anlatmayabilir tam olarak sıkıntılarını.
O nedenle erkek terapist seçin bence.
Bende psikolog ve aile danışmanıyım, terapistin kadın yada erkek olmasından ziyade alanında iyi olması önemli. İstanbul da size mehtap kayaoğlunu önerebilirim. Ögrenciyken kendisinden ders almıştım. Gerçekten iyi bir terapisttir. Inşallah bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.Ama bizde o sekilde olursak egosu pohpohlandiktan sobra daha cok tepeme cikip her seyde iyicr beni suclamaya baslarsa o zaman daha kotu olmaz mi ki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?