- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Ama bizde o sekilde olursak egosu pohpohlandiktan sobra daha cok tepeme cikip her seyde iyicr beni suclamaya baslarsa o zaman daha kotu olmaz mi ki bilemedim
Bende psikolog ve aile danışmanıyım, terapistin kadın yada erkek olmasından ziyade alanında iyi olması önemli. İstanbul da size mehtap kayaoğlunu önerebilirim. Ögrenciyken kendisinden ders almıştım. Gerçekten iyi bir terapisttir. Inşallah bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Çocuğun meme ,alt temizliği gibi işlerini eşinizin yanında yapmayın .Daha özenli olun .Çok mutlu rolü yapın .Sil baştan başlayın.Arkadaslar dogum yaptim ve bebegim psembe gunu 2 aylik olacak insallah. Ancak esimle aramiz berbar yani boyle giderse belki ayrilabiliriz bile sanirim eskisi gibi sevgi saygida kalmadi aramizda esimin ikinci evliligi ve bana asik olarak evlendigini soylemisti hatta aileside ilk kez onu boyle goruyoruz tarzinda cumleler kuruyordu bana ama cocuktan sonra bilmiyorum bize ne oldu. Bebegimiz var arada daha yeni dogdu masum hic bir seyden haberi yok icim yaniyo resmen.. istanbulda onerebileceginiz evlilik terapistu varsa yardimci olabilirmisiniz kizim icin yuvami bozmak istemiyorum cok zo4 durumdayim aglamaktan perisanim uzuntuden hep sutum kesildi
Çocuğun meme ,alt temizliği gibi işlerini eşinizin yanında yapmayın .Daha özenli olun .Çok mutlu rolü yapın .Sil baştan başlayın.
Esiniz ilginin bolunmesinden dolayi bir karmasa yasiyor bence. Yalniz kaldim derken bunu demek istiyor yani ilginin bolunmesi ...Bana diyor ki ama degistin sen artik seni cok farkli sanmistim ama yanilmisim diyo yine tek basima kaldim diyo bunlarin disinda en ufacik biseyde mesela surahi bos diyelim bana bagiriyo niye bos bu diye basliyoruz kavgaya yani bana tahammulude yok gibi
Amin cnm amin sevindim darısı bizimkine sana yorum yapmıştımda işte terzi kendi soküğünü dikemez hasabı benimki en azından adam akıllı karşına alıp konuşavağın bı dağ var arkanda sapasağlam bizimki de boş yere nası üzebilirim benden özür dilesede kalbını kırsam nasıl yanlz bırakırımderdinde sanki ehh rabbiminde bi planı vardır elbet diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?