- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Bunu diyebilecek kadar bozuk bi karaktere sahip demek ki.. Neye umutlanacakmissin onunla beraber oldun diye.. Esas o cok guvenmesin o işe; kolesi degilsin.. Saygisiz ve terbiyesiz.. Cok sinirlendim..
Bece de affetme ve tazminat taki ne varsa al HAKKIN olan.. Arkandan "cok asil kadinmis hicbi seye tenezzul etmedi" demeyecek.. Kolayca siyrildigina sevinecek muhtemelen.. Ki tenezzul de degil bu zaten..İnsanın kocası böyle bi sözü nasıl söyler.. Söylediklerini unutamıyorum. İnsan karısını kullanır mı. Onu hiç affetmicem.
Avukat yada mahkeme masrafını çift terapisine verin kendiniz mutlu olursunuz ödül vermiş olursunuz
InsaAllah haklarini aliyorsundur.. Sonra pisman olmamak adina en iyisi bu hamlen olur..Bana kalsa neler vermezdim. Ama bitti. O davayı açtı ben ise tamamen bitirdim artık. Zaten öyle şeyler yaptı ki bidaha suratına bakmam imkansız. Allah karşıma çıkarmasın bida, zaten davalara da avukatım giricek..
Geç gelir dilekçeler. Sıkıntı olur insana ama aklımı başka şeylere ver.Dilekceler suçlayıcı da olur onu da söyleyim. Adettendir.
Ohal, bu surecler filan biraz karisik oldugundan sizin iş biraz uzayabilir..
Hayirlisi demek adetten ,uzuldum ama
Bu kadar cabuk gelisecegini ummamistim
Takipteydim konunu ama barisirsiniz diye yorumda bulunmamistim
Sonra hakaret falan okuyunca bitirmen iyo diye dusundum
Bundan sonra iyi olur umarim
Eşimin beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm için tekrar deneyelim derken umutluydum. Ama tepetaklak oldum. Barışmak isteyene hakaret edilir mi hiç, canı daha da yakılır mı, düşmanıyım sanki.. Ve ben ona ne yaptım bu kadar. Asıl o bana yaptı. Neyse..
Beş yıl aradan sonra sıfırdan başlıyorum memleketimde. 23 yaş çokta geç değil diye avutuyorum kendimi..
Hakkinizda hayirlisi olsun ama acil alinmis bir karar sanki. Aile danismanina gitmenizi onerirdim ben. Herseyi denedikten sonra en son care bosanma olmaliydi. Bu arada esiniz dava actigina gore sanirim cekismeli bosanacaksiniz. Eger oyleyse siz de haklarinizi almak icin bosanma davasi acabilirsiniz. Bir avukatla gorusmenizi oneririm.
Yorumlarınız beni mutlu etti teşekkür ederim :)
Terapisti bende düşündüm ama anlamam hiç nerdedir? Mahkemeler yönlendiriyormuş galiba doğru mu ki?
Evet siz talep edebilirsiniz.. muhakkak isteyin.. boşanmayin.. terapist çok iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?