Evlilik ve Ayrılık..

Tabi ki Barışacaksınız Bence bir anlaşma yapın kendi aranızda.Boşanma kelimesini lügatınızdan kaldırın. Yasaklı kelime olsun o evliliğinizde

Kaldırmıştık aslında son dava şeysinden sonra. Ama kendisi geri ekledi.. :)
Açtı bile davayı.. Bana da boşanmak kaldı..

Ben çok defa söyledim. Çık bi hava al ya da ben çıkıyim. Yok dinlemiyo kesinlikle üstüme geldikçe geliyo. Öyle bi tahrik ediyo ki beni, gel de sus şimdi.

Destek alın derim. Çok erken evlenen çiftler böyle oluyor. Sanki evlilik değilde üniversitede ev arkadaşı gibi ilerliyor herşey. Bence düzene sokabilirsiniz ama destek almanız gerek

Destek alın derim. Çok erken evlenen çiftler böyle oluyor. Sanki evlilik değilde üniversitede ev arkadaşı gibi ilerliyor herşey. Bence düzene sokabilirsiniz ama destek almanız gerek

Ben her şeyi yapardım ama o kısa kesmeyi seçti. Dava açtı bile.

bence sız boşanın F*** bady takılın işin sakası tabı ama bır aıle teraı merkezıne gıdıp esınızle fıkır alabılırsınız sevgı bıtseydı bosanın derdım ama sevgı bıtmemıs nedn bosanıyorsunuz yazık etmeyın bıbrınıze

Davayı açmışsa sandığın kadar bir aşk meşk olayı yok ortada.

Adam bitirmeyi kafaya koymuş.
Sen de olayı çok dramatize edip ama çok aşığız falan dersen daha üzücü hale gelebilir.

Baksana insan gibi çık hava al demişsin tartışma zamanlarını hafifletmek için ama ona bile yanaşmıyor. Önerini dinlemiyor.
Çabası yok. Ayrılığı istediği ortadaymış.

Birbirine cok aşık olmak var, bi de cok aşık oldugunu dusunmek.. O kadar kavga ve hakaretten, rencideden, ayriliklardan sonra masalsi bi aşk kalmiyor kalplerde; şahsi fikrim..
Yani kavgalar tuz biber filan degildir iliskide; her buyuk kavga kalpte sogukluk yapıyor..
Kavgalarin nedenleri neler? Annesi sorunluydu sanirim biraz? Esinin karakterinden mi kaynaklaniyor, yoksa birbirinizi anlamiyorsunuz da mi tartisiyorsunuz?

Hayır canım. Eşim boşanmakta ısrar etti, ben yeniden deneyelim dedim diye yemediğim hakaret kalmadı, bende memlekete döndüm. Ve hemen sonra davayı açmış haberim yokken. Boşanıyoruz..
Hadi ya, hayirlisi canim... Ben bu kadar birbirini seven ciftlerin bir inat ugruna bosanmasini dogru bulmuyorum uzuldum simdi :/
Her seyde bir hayir vardir unutma.. Onune bakmanda fayda var su an icin...
Allah hakkinizda en hayirlisini versin.

Aynen ben kendim öyle sanmışım. Çünkü öyle gibiydi. Son davadan sonra ne sözler verdi, neler yaptı.. İnsan inanıyo ya da inanmak istiyo..
O davayı da açtı ya bitti artık bende..
Hayatıma bakıyorum artık. Ben onu hayatımın merkezine koymuştum, her şeyden çok sevmiştim. Buna üzülüyorum çok.

Danzeed, beni yanlis anlama, nedense sizin iliskinizde beni rahatsiz eden ve bende oturmayan seyler vardi.. Aşk diyorsun, adam hakaretleri peşpeşe siraliyor.. Bi kavga ediyorsunuz, tamamen el gibi davraniyor.. Annesiyle de sorunlariniz vardi ve esin arkanda durmuyordu bildigim kadariyla.. Bi olgunluk yok bi kere ortada.. Surekli bi kavga ve finalde bosanma hali.. Cok fazla yipranmissiniz ve devam ederse de boyle gider gibi geliyor bana ne yazik ki.. 5 sene az bi zaman degil.. Cocuk yokken bitmesi daha hayirli olur belki de.. Elbette karar senin.. Ama tukenen saygi, sevgiyi de yutar.. O da tukendiginde neler olur bilemedim..

Seninle 1,5 yıl önce konuşmuştuk lavanta :))
Yanlış başlayınca yanlış devam ediyor. Benim unutamadığım o kadar çok şey var ki içimde. Bunları takmıyorum kavgada söylemiyorum ama beni çok etkiledi psikolojik olarak. Ben bu kadar sinirli değildim mesela ama artık sinirliyim. Bir de artık o şehirde yalnız olmak beni çok bunalttı. Hayatım eşimden ibaret oldu. O benimle konuşmasın ben çok ağlıyorum, üzülüyorum.. Saçmalayabiliyorum.. Eşimin ailesini çözemedim açıkçası. Eşimi bile çözemedim ya neyse :) Son sorunumuz aileler. Geçen davada tatsız şeyler yaşandığı için ben eşimin ailesiyle görüşmek istemedim. O da durduk yere bende seninkilerle görüşmem demeye başladı. Ailem ona iyi davrandığı halde. Ben kızdım ve küstük.
Ondan 2 gün sonra boşanma isteğiyle geldi. Çok büyük kavga ettik. Bana yeniden deneyelim dedim diye çok hakaretler etti.
Ama ertesi gün beni memlekete göndermek istemedi yanımda kal dedi. O gün bi işi vardı sensiz yapamam dedi. Bende ısrarla gitmek istediğimi söyledim ve döndüm.

Benim tüm umudum içimdeki bu aşk zaten.. O bitse keşke zaten ardıma bakmam ki.. Ama dediğin gibi hala seviyorum diye de bu saçmalıklara katlanacak değilim.. İlla ki unutulur. Kimler unutuyor. Ölüm de bile insanlar hayatına devam ediyor ben mi edemicem..
Kavgalar çok şiddetli saygı falan hak getire zaten..

Evet konusmustuk, iyi hatirliyorum.. O zaman da hakaret vardi ve ailesi ile ilgili bsy olunca yabanci gibi davranip seni yalniz birakmasindan bahsetmistin.. Inan o zaman da cok olumlu bakmamistim, duzelecegine pek inanmıyordum ama evlilik bu; insan vebal almaktan korkuyor yanlis bi sey soyleyip..
Simdi goruyorum ki daha da kotuye gitmis; tahmin ettiğim gibi..
Bir de bence sen basta cok sevdigin icin hala ayni sekilde sevdigine inanmaya calisiyorsun.. Siz hep cepten yemissiniz sanki, evlendiginizde o sevginin uzerine eklenmemis bisey; hep eksilmis.. Saygi, samimiyet, guven de kalmamis..
Allah yardimcin olsun, bosanmak zor bir surec.. Ama şu asamalara geldikten sonra da duzelip iyi olanini duymadim ben.. Dedigim gibi, 5 sene az bi zaman degil.. Cocuk olmadan bitmesi daha hayirli gibi..

Evet çok sevdim. O da bunu kullanıyordu bence. Çünkü insan sevdiğini acıtmaz, ağır sözlerle. Küfrü hakareti geçtim onlara alışmıştım artık şaka gibi ama.. Beni kullanmasını unutamıyorum. Yok şöyle yaptık diye umutlanma. Gelir bana dokunur, öper onca sözden sonra iğrenç ya. Senin kalbin taşlaşmış artık dedim ona.. Hala takılmamam gereken yerlere takılıyorum galiba.

Daha 23 yaşındaymışsın küçücüksün hayatını kaç kez baştan alabilirsin.
Eski konularını bilmiyorum fakat şu anlattıklarına göre eşin evlilik yürütülebilecek olgun bir adam değil. Sevip sevmediğini bilemem ama kendince seviyorsa bile sağlıklı bir sevgi değil bu. Sevmiyorsa zaten arkana bile bakma. Her iki durumda da şu evliliği yürütmeye çalışman ancak senin ruh sağlığını bozar.

Şimdi yaşın küçük, hayat enerjin ve toleransın yüksek, aşk herşeyin üstesinden gelir sanıyorsun ama 30a doğru yaklaştıkça ömür böyle mi geçecek diye düşünüyor insan. Hiç kimse sürekli örselendiği bir hayatı hak etmez, seviyorum diye kendini buna layık görme lütfen.
Ben sevgiye çok önem veririm ama saygı ve güven de olmazsa olmaz. Ayaklardan biri eksilirse sandalye yerinde durmaz.

İlk haftalar zor geçebilir özlersin üzülürsün acı giç bitmeyecek sanırsın. Ama sonra öyle bir hafifliyorsun huzur ve mutluluk doluyorsun ki. Hatta benim ilk haftalardaki yas dönemimde bile içimde derinlerde bi yer sürekli oh bee diyordu. Artık boğazımdaki yumruk gitmişti çünkü.

Çok haklısın. Mesela ne kadar üzülsem de memlekete geldiğimden beri daha mutluyum aslında. Ben kendi evimde mutsuzdum. Çünkü eşim benim hayatımın merkeziydi. Ve biz çok şiddetli kavgalar ettiğimizde ben ağlayarak sabah ediyodum, onun da pek umru olmuyordu açıkçası. Çünkü biliyordu orda ondan başka kimsem yok ve açıpta aileye her şeyi anlatamıyorsun. İçime ata ata şişiyordum.
Dediğin gibi zaman gerek. 2 hafta oldu geleli..

kendine saygisi olan insanlar bu noktalara gelmez sorun burada

Bence ikinizde psikiyatriye gidin.
Hic mantikli karar degil sizinkisi..

Bence ikinizde psikiyatriye gidin.
Hic mantikli karar degil sizinkisi..

Evet saçmalıktan ibaretti. Ben de kabul etmedim zaten aramız düzeldi yeniden deneyelim dedim hakarete maruz kaldım. Sonra topladım eşyalarımı geldim. O da 3 gün de hemen dava açtı..

Bunu diyebilecek kadar bozuk bi karaktere sahip demek ki.. Neye umutlanacakmissin onunla beraber oldun diye.. Esas o cok guvenmesin o işe; kolesi degilsin.. Saygisiz ve terbiyesiz.. Cok sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…