- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Son durum nedir konu sahibi?
Umarim barismissinizdir
üzüldüm bence birbirinizi seviyorsunuz ayrılmayın.. Terapiste gidin aile büyüklerini aile işine dahil etmeyin.
Eşime söyledim canım deneyelim diye. Ama kesinlikle kabul etmiyor. Bana hakaret bile etti ben daha napiyim.. Zaten daha önce de benzer şekilde ısrarla boşanmak istediği için artık uğraşmıcam. Ben elimden geleni yaptım. Ayrıca onun sevgisine de inanmıyorum artık.
o öyle olmuyor bence senin içinde hala bir umut var gibi hissediyorum sende hala bitmemiş.
Bende bilmiyorum ne düşündüğümü. Umut değilde hayal kırıklığı var. Şuan bunları yaşadığıma inanamıyoum mesela. Çok rahat gözden çıkardı beni eşim. Bunu affedemiyorum.
Bide benim yerime koy kendini, sen yeniden deneyelim desen eşin sana hakaret etse ne hissedersin? Ben bunu unutamıyorum. Ona çok kızgınım.
Sen çok gec kalmış olabilir misin peki bunu demekte son dak. denen şeyler bir şey ifade etmeyebilir ama ben sizin içiniz de aşk görüyorum eşinde sana kırgınlığından dava açmış ara güzel güzel konuş son kez hani o durumunuz kaldıysa
Kalmadı. Çok duygusal bakıyorsunuz olaya. Beni de zaten ordan vurdu duygularımdan. Ben ağlarken karşımda sert duran hakaret edip daha da kalbimi kıran bi adam bu. Ki ben yeniden deneyelimi daha 5 dk önce sarılırken söyledim. Ama sarılıp öpmesi bile kendi zevki içindi belkide. Sevdiğinden değil. Bana sarılıyoruz, birlikte olduk diye umutlanma bile dedi. Duygu kırıntısı yok içinde. Tek amacı bi an önce benden kurtulmak. O yüzden kendime acaba demiyorum, çünkü beni dinleseydi yeniden deneseydik aile konusunu kapicaktm bi kere ama buna müsade etmedi. Ben ne dersem diyim kafasında boşanmak vardı. Yani kadın da bi yere kadar mücadele ediyor bıraktım gitti artık, birazda o düşünsün.
Anladım ama pişman oluyor her erkek boşanma aşamasında sen de kararlı görünürsen pişman olup sana yalvaracaktır.Nafaka ve tazminat konusunda ERKEKLER çok hassas olup çirkefleştikelri için çok kötü yanlarını da göreceksin tabi istersen sen de karşı dava aç iyi avukat la herşeyini al senden başka kadınla olamasın geri sana döndüğünde hadi byy de
Aynen öyle. Benim onu avutmaya gücüm kalmadı artık. Geçen seferde günlerce boşanıcam dedi dedi. Sonra ben de boşanmak isteyince pişman oldu. Ne sözler verdi, neler yaptı. Ama boşa.
Tuttum avukatımı önüme bakıcam. Zaten daha gencim 23 yaşındayım. Kursa da giderim, üniye de giderim. Seviyorum diye kimsenin oyuncağı olmicam artık.
Bende aynı yaştayım ve avukat tuttum boşanıyorum.Kader arkadaşım..
Suan ziynet esyalrinin oldugu videoyu almaya gidiyorum fotografcidan bosanma davasi icin isticwm yeni evliyken ailesi bunu bosayalim altinlarla bir dugun daha yapariz dediler ben mutsuz olayim hayatim bitsin boyle dusunen insanlara birakmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?