Evlilik ve Ayrılık..

Son durum nedir konu sahibi?
Umarim barismissinizdir

Hayır canım. Eşim boşanmakta ısrar etti, ben yeniden deneyelim dedim diye yemediğim hakaret kalmadı, bende memlekete döndüm. Ve hemen sonra davayı açmış haberim yokken. Boşanıyoruz..

üzüldüm bence birbirinizi seviyorsunuz ayrılmayın.. Terapiste gidin aile büyüklerini aile işine dahil etmeyin.

Eşime söyledim canım deneyelim diye. Ama kesinlikle kabul etmiyor. Bana hakaret bile etti ben daha napiyim.. Zaten daha önce de benzer şekilde ısrarla boşanmak istediği için artık uğraşmıcam. Ben elimden geleni yaptım. Ayrıca onun sevgisine de inanmıyorum artık.

o öyle olmuyor bence senin içinde hala bir umut var gibi hissediyorum sende hala bitmemiş.

o öyle olmuyor bence senin içinde hala bir umut var gibi hissediyorum sende hala bitmemiş.

Bende bilmiyorum ne düşündüğümü. Umut değilde hayal kırıklığı var. Şuan bunları yaşadığıma inanamıyoum mesela. Çok rahat gözden çıkardı beni eşim. Bunu affedemiyorum.
Bide benim yerime koy kendini, sen yeniden deneyelim desen eşin sana hakaret etse ne hissedersin? Ben bunu unutamıyorum. Ona çok kızgınım.

Sen çok gec kalmış olabilir misin peki bunu demekte son dak. denen şeyler bir şey ifade etmeyebilir ama ben sizin içiniz de aşk görüyorum eşinde sana kırgınlığından dava açmış ara güzel güzel konuş son kez hani o durumunuz kaldıysa

Kalmadı. Çok duygusal bakıyorsunuz olaya. Beni de zaten ordan vurdu duygularımdan. Ben ağlarken karşımda sert duran hakaret edip daha da kalbimi kıran bi adam bu. Ki ben yeniden deneyelimi daha 5 dk önce sarılırken söyledim. Ama sarılıp öpmesi bile kendi zevki içindi belkide. Sevdiğinden değil. Bana sarılıyoruz, birlikte olduk diye umutlanma bile dedi. Duygu kırıntısı yok içinde. Tek amacı bi an önce benden kurtulmak. O yüzden kendime acaba demiyorum, çünkü beni dinleseydi yeniden deneseydik aile konusunu kapicaktm bi kere ama buna müsade etmedi. Ben ne dersem diyim kafasında boşanmak vardı. Yani kadın da bi yere kadar mücadele ediyor bıraktım gitti artık, birazda o düşünsün.

Anladım ama pişman oluyor her erkek boşanma aşamasında sen de kararlı görünürsen pişman olup sana yalvaracaktır.Nafaka ve tazminat konusunda ERKEKLER çok hassas olup çirkefleştikelri için çok kötü yanlarını da göreceksin tabi istersen sen de karşı dava aç iyi avukat la herşeyini al senden başka kadınla olamasın geri sana döndüğünde hadi byy de

Aynen öyle. Benim onu avutmaya gücüm kalmadı artık. Geçen seferde günlerce boşanıcam dedi dedi. Sonra ben de boşanmak isteyince pişman oldu. Ne sözler verdi, neler yaptı. Ama boşa.
Tuttum avukatımı önüme bakıcam. Zaten daha gencim 23 yaşındayım. Kursa da giderim, üniye de giderim. Seviyorum diye kimsenin oyuncağı olmicam artık.

Bende aynı yaştayım ve avukat tuttum boşanıyorum.Kader arkadaşım..

Bende aynı yaştayım ve avukat tuttum boşanıyorum.Kader arkadaşım..

Konularına baktm, üzüldüm neler yaşamışsın sende..
Evlenirken ne hayallerle evleniyorsun ama işte hayallerinde ki gibi olmuyor.
Ben bizim aramızda büyük bi aşk var derdim hep ama şu son olayda anladım ki ben kendimi kandırmışım. Birini bile bulmuş olabilir. Yazıklar olsun tüm emeklerime, göz yaşlarıma..

Allah bizi uzenleri uzsun bile diyemiyorum beddua olurda bana geri doner diye : kafayi yedim iyice bu yasjmda elimizzden geleni yaptigimiz halde yiprandik arkadasjm ozelden de yazabilirsjn bana her zamn sknti yok derdini dinlerim

Suan ziynet esyalrinin oldugu videoyu almaya gidiyorum fotografcidan bosanma davasi icin isticwm yeni evliyken ailesi bunu bosayalim altinlarla bir dugun daha yapariz dediler ben mutsuz olayim hayatim bitsin boyle dusunen insanlara birakmicam

Suan ziynet esyalrinin oldugu videoyu almaya gidiyorum fotografcidan bosanma davasi icin isticwm yeni evliyken ailesi bunu bosayalim altinlarla bir dugun daha yapariz dediler ben mutsuz olayim hayatim bitsin boyle dusunen insanlara birakmicam

Bırakma tabii ki de. Tüm yasal haklarını kullan. Kolay değil bu yaşta boşanmak olmak.

Bir İskandinav mitini yazmakla baslayayim yorumuma.
Eski zamanlarda kadin- erkek aynı vücutta yaratılmış Vucudun yarısı kadın, diğer yarısı erkekmiş. Fakat surekli kavga ederlermiş. Sonunda kavgalar o kadar buyumuski insanlar tanrıya isyan etmeye, bizi neden böyle yarattın demeye başlamışlar ve tanrıya dua etmeyi bırakmışlar. İnsanların bu nankorlugune çok kızan tanrı onları bir yildirimla ikiye ayırmış, goklerden insanlara seslenmiş; ' bundan sonra sizler ve sizlerden olacak çocuklarınız ömrümüz boyunca diğer yariniza arayacaksınız, onunla yaşamanın kıymetini bilemediniz."
Ve evet insanlar gerçek aşkı, doğru insanı aramakla omur geciriyorlar.
Ben gerçek askin negatif pozitif gibi zıtlıkların birleşimi olduğuna inanıyorum. Kavgalar bu yüzden boyunu aşar insanın. Çok zordur atlatması, direnmesi, kisilerin degismesi bu iliskilerde. Gormediginiz bir seyler mutlaka vardir diye dusunuyorum. Kendinden odun vermek gerek, gurur yapmamak gerek, askin degerini unutmus kisinin bunu yeniden anlamasi gerek.
Insanoglu cok karmasik. Elindekinin değerini bilmiyordu, bilmeyecek de.

Tabi ki Barışacaksınız Bence bir anlaşma yapın kendi aranızda.Boşanma kelimesini lügatınızdan kaldırın. Yasaklı kelime olsun o evliliğinizde

Bence sinirlendiginizde bi sure ayrı odalarda sakinlesin daha sonra normal konusmaya devam edin sorunlarinizi yorar boyle bi evlilik kendiminkine baktimda bi bizde baya monotonmusuz yahu sorun olduğu zaman kuseriz bagris çağırış tartismamiz olmaz en fazla mesajla oda belli seviyede tabi sonra ilk kim adim atarsa tabi aradanda günler geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…