Evlilik ve fedakarlık.

Taşınma fikrinden ziyade eşinle vakit geçirmenin yollarını bulmalısın
Adamın da fedakarlık yapması lazım ama bu fedakarlık taşınma değil de keyfinden işinden biraz fedakarlık yapacak ailesine yani ikinize zaman ayıracak
Son zamanlarda şunu görüyorum ki erkekler ben şartları sunarım sen uyarsan oluruz uymazsan başkasını bulurum modunda hiç sen ne düşünürsün ne istersin seni mutlu etmek için ne yaparım demek yok
Arkadaşlar kadına yüklenmişsiniz de adam hiç eşine zaman ayırmıyor ki? Tamam kocasını hayatının merkezine koymasın ama evliyken yalnız kalmayı da hak etmiyor değil mi?

Valla bende anlamadım ki öyle bir yönlerdirdiler ki ben de " eşim napsın yazık " moduna girdim.

Sanki beni anlatmışsınız eşimin işlerine kadar benziyor. Evet bizde eşimin akrabalarının bulunduğu yere taşındık ve benimde bitane tanıdığım yok kimse de bana yakın gelmiyor arkadaşlık kuramıyorum kolay kolay. Bizimde 1 yıl oldu evleneli. Ve ben çözümü şöyle buldum, karşıma alıp konuşa konuşa.. 3 yada 4 ayda 1 benim akrabalarıma memleketime nereyi istiyorsam oraya gitmeye razı ediyorum. Tabi bütçeyi zorladığımız yerde duruyorum ama bu da beni rahatlatıyor açıkcası. İlk zamanlar çok zorlanmıştım ama şimdi biraz daha rahatım ve hiçbir akrabası da samimi gelmiyor bana malesef..
Ya ben istesem her ay gidebilirim ama banada yetmiyor. Aynı durumdayız inanın. Hangi şehirdesiniz ? Gerçekten insan zorluğunun bu kadar olacağını tahmin edemiyor.

Eşiniz size özel zaman ayırmalı bu konuda fedakar olmalı,ona bu konuda bastırın,yanında mutlu oluyorum seninle paylaşınca güzel,seninle film izleyince başka vs vs deyin,ilişki doyumunda sıkıntı var bence sizde

Esin yasadigi yeri asla birakmaz, birakamaz bastan diyeyim.

Ya alisacaksin, ya gideceksin.
İş bulup çalışsa ne olacak eşi akşam yemeklerine bile gelemiyormuş çoğu zaman. Ben anlamıyorum çok paran olsa ne olacak kendine ayıracağın zamanın bile yokken. Bence eşiniz gitmez ordan alışmaya bakın ya da ayrılın yol yakınken.

Hamileyim, eşimi seviyorum da onun da sevgisinden eminim. Bu sebepten dolayı bebeğimi babasız büyütemem ki ada

Ya ben istesem her ay gidebilirim ama banada yetmiyor. Aynı durumdayız inanın. Hangi şehirdesiniz ? Gerçekten insan zorluğunun bu kadar olacağını tahmin edemiyor.
Bana da yetmiyor ama durum ortada malesef zamanı geri alamıyoruz. Biz bursadayız canım. Siz nerdesiniz?

Çalışmıyorsanız 2 ayda bir 15 gün ailenizin yanına gidin. Hem rahatlarsınız hem de evinizi özlersiniz

Eşiniz size özel zaman ayırmalı bu konuda fedakar olmalı,ona bu konuda bastırın,yanında mutlu oluyorum seninle paylaşınca güzel,seninle film izleyince başka vs vs deyin,ilişki doyumunda sıkıntı var bence sizde

Sorunumuz bu zaten. Bu sorunu normal yollardan gideremediğimiz için ben en son olarak pes edip bu karara vardım en azından bir yanım eksik kalmaz diyerek. Ha oraya gidebilir miyiz bilmiyorum gitsek eşimin bahane ettiği iş yoğunluğu azalacak ama yine lütfedip ilgi gösterir mi bilmiyorum.

Eşinizin çevresi de geniştir. Size bir iş bulsun. Oyalanın. Eşinizin işini değiştirmesi doğru olmaz.

Belki bir kaç sene sonra olabilir malum doğum felan var.

Bana da yetmiyor ama durum ortada malesef zamanı geri alamıyoruz. Biz bursadayız canım. Siz nerdesiniz?

Ankaradayız maalesef. Evet, işin kötü tarafı da bu zaman akıp giderken kimse bize vaktinde " bak yapma, çok zor " demedi.

Çalışmıyorsanız 2 ayda bir 15 gün ailenizin yanına gidin. Hem rahatlarsınız hem de evinizi özlersiniz

Aslında sık gidiyorum ama bana yetmiyor ben de doyumsuzlaşıyorum galiba hep daha fazlasını istiyorum. Yanlarına gidip gelince kötü oluyorum mesela niye uzağım diye üzülüyorum hep yanımda istiyorum onları.

Back
X