Evlilik ve Geçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Çok fazla erkek arkadaşım var, çok fazla seye şahit oldum, biten bir sürü ilişki gördüm vs. Neyse size ispat etmeyeceğim. Hayatta başarılar diliyorum
Bu kadar iddialı olmanız da şaşırtıcı. Ben 10 yıldır aynı adamla sevişiyorum, dört yaşında çocuğumuz da var asla lafı geçmez. Ki kavgamız da oldu onca yılda hiç dediğiniz gibi bir tutum görmedim En yakın arkadaşım ve kuzenim de sevişe sevişe evlendiler gayet güzel evlilikleri var. Her kadın bekarete önem vermiyor, erkeklerde de önem veren var vermeyen var. Saçma şeyleri kesin gibi dikte edemezsiniz

Tamam hadi canım hadi güzelim hadi kuzum hadi isine gücune bak hadi yeter yazdıgın.

Ahshsh sakin ol şampiyon
Ben kendimi kandirmiyorum da bekaretle ilgili mesajlariniza bakarak bakire olmayan kadinlara dair nasil bir kuyruk aciniz oldugunu merak ediyorum sadece. Neyse, sizin ozelinizdir sonucta; umarim bir gun evlenirseniz esiniz sizin mukaddes bekaretinizi ve cinsel hayatinizi sagda solda meze yapmaz.
En bakire sizsiniz, rahat olun.

Gözünüzü seveyim muhatap olmayın şu insanla kızlar. Hakaret ediyor, banlanıyor, cezası bitiyor gelip yine hakaret ediyor. Tek derdi sevişen kadınlar. Başka hiç bir konuya yazmıyor. Muhtemelen erkek üye, kadınları yola getireceğini sanıyor. Daha önce de başımıza geldi, üftadeyi hatırlayın.

Üftade, dogru dedin.

Bana da öyle geldi. Yoksa geçmişi düşünür takar sözü direkt kıro erkek kafası sözü

O zaman tüm erkekler bana cinsel hayatlarını bana anlatır dertleşir, türklyedeki 50 milyon erkek bana söyledi önem veriyormuş hepsi gibi komik söylemlerle gelmeyin
Kadin bakire degilse tez kellesi vurula ama adamin sevgilisinin karisinin seks hayatini elin kadiniyla masaya yatirip orgazm hesabina girmesi cok normal. E bir erkegin karisinin ozel hayatini baskalasiyla irdelemesi namusun neresinde?

Bana da öyle geldi. Yoksa geçmişi düşünür takar sözü direkt kıro erkek kafası sözü
Ya aşırı eril zihniyetle yetiştirilmiş, aşırı bastırılmış bir kadın ya da erkek üye.

İlk ihtimalde sevişen kadınların iyi evlilikler yapmış olmasını kaldıramıyor. Kendi muhteşem bekaretine rağmen karşısına bekaretinin değerini bilecek sırf bakire olduğu için onu el üstünde tutacak adamlar çıkmadığı için, bakire olmayan kadınlar da değer gördüğü için çıldırıyor, kıskanıyor.

İkinci ihtimalde de kadınlar buna yüz vermiyor. Bakiresi de bakire olmayanı da aklı başında akıllı kadınlar bu zihniyetten koşarak uzaklaştığı için hayatına bir kadın alamıyor diye çıldırıyor.

İki ihtimalde de çıldırıyor

Beni bekaretimle ilgili konuşacakları bir şey yok, çünkü evlenirken zaten bakire olarak evleneceğim. Herkesi kendinizle karıştırmayın lütfen.

Benim yazdığım her yorum saldıran sizlersiniz, işinize gelmeyince ahlak bekçisi bilmem ne diyen de sizlersiniz(hatta sevişemiyorsun, o yüzden böyle azgınsın diyerek igrenç ötesi yakıştırmayı yapan bizzat sizsiniz). Şimdi de kadınları yola getirmeye çalışan erkeksiniz diyerek yine saçmalıyorsunuz. Benim konularıma yazmayın lütfen işinize bakın.

Konu sizin değil yalnız

İstediğimiz üyeye, saygı sınırlarını aşmadan yorum yapabilme özgürlüğümüz var sitede.

Bence çıldıran sizsiniz. Her yazdığım yorumda telefona sinirinden kafa atan sizsiniz.

Konu sizin değil yalnız

İstediğimiz üyeye, saygı sınırlarını aşmadan yorum yapabilme özgürlüğümüz var sitede.
Problem benim yazdığım her yoruma muhalefet olmanız. Hem özgürlük diyorsunuz hem de sizinle aynı şeyi düşünmüyor diye, gerçekleri söyleyen insanlara saldırıyorsunuz. Kendinize gelin lütfen.

Kadin bakire degilse tez kellesi vurula ama adamin sevgilisinin karisinin seks hayatini elin kadiniyla masaya yatirip orgazm hesabina girmesi cok normal. E bir erkegin karisinin ozel hayatini baskalasiyla irdelemesi namusun neresinde?
Yazdıklarımı anlamamışsınız bile hala saçmalıyorsunuz. Lütfen kaybol, cahil insana tahammülüm yok çünkü. Mümkünse kitap filan da oku çünkü okuduğunu anlamıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…