Merhabalar ben daha öncede evlilik hakkında yazmıştım.Bekarken daha mutlu bir insandım. Hatta ailemin yanına gelince daha neşeli sakin bir hayatım var iken. Evlendikten 1 sene sonra eşimin ailesi yakınımıza taşınınca daha gergin mutsuz keyifsiz takıntılı biri oldum... Ailemin yanında başka evlendikten sonra sürekli dır dırcı ve gergin biriyim... Eşimin annesi sürekli şikayetçi mutsuz ve dengesiz hiç bir tane mantıklı lafı olmayan sürekli diğer gelinleriyle kıyas yapan bir kadın bu kadın yüzünden ben psikologa gitmek zorunda kaldım. Kendi aileme de eşime de gergin davranmak zorunda kaldım o kadar öfkeliyim ki 7 yıldır o kadınla ayda 1 de görüşsem bir türlü öfkem bitmiyor çünkü benim mutsuz olmama sebep oldu eşimle tartışmama sebep oldu ailemle bile tartışmama sebep oldu. Yani mantıklı biri olsa 1 kere desen hatasını anlar. Hala eleştirdiysem ne olmuş hatalarını söyleyemeyecek miyiz derdinde anlayışı kıt milyon kere aileme mutsuz olduğumu söyledim eşime de ama hala bir çözüm bulamadım. Boşanmak istedim eşim iyi biri diye eşim iyi biri ama onun hatırına bile olsa istemiyorum ya görüşmek gördükçe iyi davransa bile şu anda farketmiyor geçmişte kavga etmeme sebep oldu. Onlar yüzünden ailemle bile sorun yaşadık. Ailem le sorun yaşamamın sebebi ben k.v şikayet ettiğim halde beni pek umursamadı lar aman ne var bunda deyip sorunları küçümsediler... Sorunların üstünü kapattılar ama sonradan konuşunca anladım ki yaşamadıkları için o anı kendi bakış açısına göre değerlendiriyorlar. Eşimi ne kadar sevsem de en ufacık Kriz de bir anda nefret etmeye başlıyorum. Size sorum bu öfke ne zaman biter...