• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü güyaaaa!!!!!!

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Selam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!

içinize atmayın o zaman, madem bu kadar etkiliyor eşinize anlatın ne hissettiğinizi, nasıl kırıldığınızı

şöyle de bişe yapabilirsiniz
bu zamana kadar siz bişe yaptınız mı bilmiyorum yıldönümlerinde ama bu sene siz sürpriz hazırlayın
evde güzel bir yemek süsleyin kendinizi de süsleyin konuşurken de çok hoşuma gidiyor böyle kutlamalar deyiverin

benim için yıl dönümleri zart zurt çok önemli olmadığından anlayamadım sizi:oops:
elinde işlenmemiş bir odun var heralde zanatkarlığını kullanabilirsen belki birşeye benzer:KK53:
yıl dönümünü istediğin gibi kutlayamadınğın için mi pasif oluyorsun? bu iki tarafın istemesiyle olur istemiyor ise sizin için yaparsa yapmacık durmaz mı?
bende bu konuda odunum heralde:KK47:

Bana böyle konular saçma geliyor. Eşim doğum günümü işten gelip çok afedersiniz pantolonunu çıkarıp pijamasını giyerken kutladı hemde daha 2 aylık evliydik. Evlilik yıldönümü desen facia kavga edip ayrı uyuduk. Fazla beklenti insanı üzüyor. Beklemeyin bir şey.

Kv deyiz sonrasını anlamadim ki.

Olabilir o misafirine gider siz dışarı yemeğe gidersiniz.

Zaten saat erken. Iftar rezervasyonları yeni yeni başlıyor. Arayın bir yeri yer ayirtın. Yemeğinizi yer evinize geçersiniz.

Hediye de alırsa alır. Sen de ona alma. Ya da istediğin bir şey varsa şunu istiyorum diye belirt.

Hep beraber mi kutlamayı düşünüyorsunuz?

Kv deyiz sonrasını anlamadim ki.

Olabilir o misafirine gider siz dışarı yemeğe gidersiniz.

Zaten saat erken. Iftar rezervasyonları yeni yeni başlıyor. Arayın bir yeri yer ayirtın. Yemeğinizi yer evinize geçersiniz.

Hediye de alırsa alır. Sen de ona alma. Ya da istediğin bir şey varsa şunu istiyorum diye belirt.

Hep beraber mi kutlamayı düşünüyorsunuz?
Çocuğumuza bakmak için

Bana böyle konular saçma geliyor. Eşim doğum günümü işten gelip çok afedersiniz pantolonunu çıkarıp pijamasını giyerken kutladı hemde daha 2 aylık evliydik. Evlilik yıldönümü desen facia kavga edip ayrı uyuduk. Fazla beklenti insanı üzüyor. Beklemeyin bir şey.
ay çok güldüm ya. ne tatlı anlatmışsınız. Pantolon çıkarıp pijama giyerken doğumgünü kutlamak :-) Evlilik yıldönümünde kavga ve ayrı uyumak....:KK71:
Hayaller, hayatlar olmuş gerçekten. Ama hayat böyle yapcak bir şey yok. Çok katılıyorum size, fazla bişey beklememek lazım.

Çocuğumuza bakmak için
Çocuğunuzla gidin.
Yemek sonuçta sinema değil ki neden kara kara düşündünüz onu anlamadim.

Gidemiyorsanız yemeğinizi iceceginizi alın. Açık hava piknik gibi bir yere gidin. Beraberce vakit geçirin rahat edersiniz. Yok mu şehrinizde öyle yerler?

Sırf evlilik yıldönümünde şuraya gidilmeli diye bir şart yok ki.

Ayrıca önceden söylediniz cuma günü çocuğu sana bırakacağız diye. Kabul ettiler de son anda mi vazgeçtiler? Öyle değilse kizmanizin hiç manası yok. Alın çocuğu eve dönün. Hatta evde hazırlayabilirsiniz birseyler

Back
X