• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü güyaaaa!!!!!!

Selam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!
Yahu siz biryer seçin eşinizle buraya gidicez rezervasyon yaptırdım diyin keyifli gün geçirin

Bir avm bile olur. Çıkın gidin çocuğu da alın yaniniza. Uyku vakti dönersiniz. En azından dışarı çıkmış farkli bir sey yapmış olursunuz.

Eşimin ayarladığı bir yer yok diyorsunuz da siz de ayarlamamışsınız ki. Sizin onunla evlendiğiniz kadar o da sizinle evlendi sonuçta. Siz de ayarlayabilirdiniz. İlla erkek yapacak diye bir kural yok.
Başka sorunlarınız var mı bilmiyorum. Varsa onlarla ilgilenin, yoksa da tek kusur bu kalsın. Önemli olan güzel zaman geçirmekse siz ayarlayın olsun bitsin.

Bizim de dün evlilik yıldönümümüzdü.
Fellah köftesi yaptım yedik.
Eve gelirken mini bir seyahat ütüsü almış gelmiş. Geçen sene görümcem bozmuştu :KK14:
Bilmiyorum valla tam olarak ne yapmamız gerekiyordu :deli:
İlk buluşmamızda da mantı yemeye götürmüştü.
Bak oruç kafayla aklıma getirdiniz. Gideyim carlayayım.
Sizin başka sorunlarınız mı var? Niye bu kadar kafaya takip üzüldünüz?

benim için yıl dönümleri zart zurt çok önemli olmadığından anlayamadım sizi:oops:
elinde işlenmemiş bir odun var heralde zanatkarlığını kullanabilirsen belki birşeye benzer:KK53:
yıl dönümünü istediğin gibi kutlayamadınğın için mi pasif oluyorsun? bu iki tarafın istemesiyle olur istemiyor ise sizin için yaparsa yapmacık durmaz mı?
bende bu konuda odunum heralde:KK47:
Al benden de o kadar. Sırf ben istiyorum diye kutlayacak, hediye alacaksa hicbir anlami olmaz. Zaten hediyelesmek icin de ozel bir gune ihtiyac yok bence. İcinden gelmeyerek yaptigi kutlamayi ya da aldigi hediyeyi bir de sosyal medyada paylasip. Kocişlerine tesekkur ederler

:)) bizimde dundu evlilik yildonumumuz bizdede bisey yok ne hediye yada alamadim fln oyle biseyde yok napalim:)

Biz eşimle yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü gibi günlere önem vermiyoruz. Açıkçası takip de etmiyoruz. Ama geçen tanışmamızın yedinci yıldönümü için çocukları sevindirelim dedik. Sokağımızda ve devamlı gittiğimiz parkta çocuklara meyve suyu, kek vb. şeyler dağıttık. Aileler de bizi tanıdığı için sorun olmadı. Çok da keyifli bir gün oldu. Kızıma dağıttırdığımız için o da çok mutlu oldu.

Bir de not olarak bu ve benzeri günlerin çiftlerde gereksiz tartışmalara sebep olduğunu düşünüyorum. Kadınlar beklenti içine giriyor, erkekler bu beklentilere cevap vermediğinde kıyamet kopuyor. Ve esasında gönüller kırıldığı için ortada kutlanacak bir şey de kalmıyor.

Bence özel günler kutlanmali. Kim güzel bir hediye güzel bir yemeğe mutlu olmaz ki. Ama önemli olan tabi ki yemek hediye falan değil. Karsindaki insanin sana değer verdiğini hissetmek. Mesela annemin doğum günüydü hediye falan almamistim ama gece yarısı güzel bir kart hazırlayıp odalarinin kapısının önüne bırakmıştım. Annem uyanıp görünce çok mutlu olmuştu . Yani ne bileyim ufak tefek şeyler ile sevdiğin insanları mutlu etmek kimse için zor olmamali bence. Çok basit bir şey bir iki not yazıp yapıştırmak bir gül alıp koymak mesela. Ama ne yazık ki erkekler bunları pek dusunmuyor:( ama erkek dediğin de azıcık kadın ruhundan anlayacak ya

Begendiginiz, gitmek istediginiz yerde rezervasyon yaptirip esinizi arayin. Guzelce yildonumunuzu bas basa kutlamak istediginizi soyleyin. Giyinin, suslenin ve kutlayin. Pasif olmamaktan ben bunu anliyorum.

Selam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!
Bir arkadaşım da sizin gibi. Yıldönümü doğumgünü denince akan sular duruyor. Kendisinin gösterdiği özeni karşıdan göremeyince mahvoluyor yüzünde gözünde bir şeyler çıkıyor stresten.
Yorucu.

Özel gunlerde eşimle yalnız kalsam yeter bana. Kutlamaya gerek yok sagolsun aılesı yıllardır burnumuzdan getırdı. Oturup bı fılm ızlesek yanında da çekirdek çitlesek ne güzel olurdu :D :P

Bizim de dün evlilik yıldönümümüzdü.
Fellah köftesi yaptım yedik.
Eve gelirken mini bir seyahat ütüsü almış gelmiş. Geçen sene görümcem bozmuştu :KK14:
Bilmiyorum valla tam olarak ne yapmamız gerekiyordu :deli:
İlk buluşmamızda da mantı yemeye götürmüştü.
Bak oruç kafayla aklıma getirdiniz. Gideyim carlayayım.
Sizin başka sorunlarınız mı var? Niye bu kadar kafaya takip üzüldünüz?
Ne becerikli kadınlar var beee:hamarat:Adam eve koşarak geliyordur:KK51:

Ondan bekleme sen canın nasıl istiyorsa öyle bir yer ayarla hediyeni al gidiyoruz de okadar, herşeyi erkekden beklememek lazım

Tamam özel günler önemli ama geriye kalan 360 gün bence daha önemli. Yazık böyle basit şeyler için 3 yılı heba etmeye hiç mutlu olmamış gibi yazmaya. Bence önemli olan hir erkek vicdanlı olsun. Sizin elinizi iyi günde değil kötü günde de tutuyorsa varsın unutsun doğum günü evlilik yıl dönümü.

Evlilik yıldönümü aslinda önemli birsey ama siz de süpriz yapabilirdiniz. Hem yeni evlisiniz 5 seneye kadar yeni evli sayiliyormusuz:63::halay::halay::halay: bende arkadastan duymustum
Siz hediye aldiniz mi peki ona sonucta beraber evet dediniz ?? Bu zamana kadar ki dogumgunlerinizde hediye almamasi da can sıkıcı. Ben herkesin dogumgununu organize ederim annem babam kizkardesim kocam kv görümce bir tane köpegim var ona bile kutluyorum. Ha kiymet biliyor mu asla bana diş atıyor :KK53: cokta hain temmuzda da kedimin 1. Yas günü. Onuda kutlicam. Saka degil bunlar pasta yaptırıyoruz kendimiz yiyoruz kendimizi eglendiriyoruz hahahahahahahahaa

Malasef bazi erkeklere ustune vurgulayarak ne hissettiginizi ve ne istediginizi soylemezseniz onlarin anlamasini bekleyemiyoruz.. acik acik diyiceksiniz bugun yildonumumuz mumkunse elinde cicekten haric bir hediye ile bekliyorum seni... benimde sana surprizim var dersin oda meraklanir.. artik orayida siz hal ediverinz icine ne diye atiyorsun sali ver gitsin... bu dunyada tek ogrendigim sey icine atsanda aynisin atmasanda bari disinda kalsin :)

Siz 3 yıllık kocanızı tanımıyor musunuz ki şimdiki evlilik yıl dönümü derdinden beklentilere, bunalımlara giriyorsunuz anlamadım. Adamın huyu değilmiş işte. Herkes ölüp bitmiyor gün kutlamak için. Bence de evlilik yıldönümü vs tırt günler yani. Madem bu kadar önemli, o zaman evlenmeyin önem vermeyen insanlarla. İnsanları zorla romantik yapacağım, gün kutlatacağım diye kendiniz de dahil herkesin huzurunu kaçırıyorsunuz sonunda. Hiç gerek yok.

Hem görümce ve kayınvalideye ne ki sizin evlilik yıldönümünüzden... Onlar komşuya da gider, komşuya davet de eder. İnsanları rahat bırakın yani.

Back
X