- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi meryemakca78
illa aynı gün kutlucaksınız diye bir şey yokki.. müsait bir zamanda kutlayın. çocuk gibisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu siz biryer seçin eşinizle buraya gidicez rezervasyon yaptırdım diyin keyifli gün geçirinSelam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!
Al benden de o kadar. Sırf ben istiyorum diye kutlayacak, hediye alacaksa hicbir anlami olmaz. Zaten hediyelesmek icin de ozel bir gune ihtiyac yok bence. İcinden gelmeyerek yaptigi kutlamayi ya da aldigi hediyeyi bir de sosyal medyada paylasip. Kocişlerine tesekkur ederlerbenim için yıl dönümleri zart zurt çok önemli olmadığından anlayamadım sizi
elinde işlenmemiş bir odun var heralde zanatkarlığını kullanabilirsen belki birşeye benzer
yıl dönümünü istediğin gibi kutlayamadınğın için mi pasif oluyorsun? bu iki tarafın istemesiyle olur istemiyor ise sizin için yaparsa yapmacık durmaz mı?
bende bu konuda odunum heralde![]()
Bir arkadaşım da sizin gibi. Yıldönümü doğumgünü denince akan sular duruyor. Kendisinin gösterdiği özeni karşıdan göremeyince mahvoluyor yüzünde gözünde bir şeyler çıkıyor stresten.Selam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!
Ne becerikli kadınlar var beeeBizim de dün evlilik yıldönümümüzdü.
Fellah köftesi yaptım yedik.
Eve gelirken mini bir seyahat ütüsü almış gelmiş. Geçen sene görümcem bozmuştu
Bilmiyorum valla tam olarak ne yapmamız gerekiyordu
İlk buluşmamızda da mantı yemeye götürmüştü.
Bak oruç kafayla aklıma getirdiniz. Gideyim carlayayım.
Sizin başka sorunlarınız mı var? Niye bu kadar kafaya takip üzüldünüz?