• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümü güyaaaa!!!!!!

Uyku saatlerine denk geliyor ayrıca duran bi çocuk değiş
yazdıklarımı çok ciddiye almıyorsunuz sanırım :) ama ben yine de söyleyeceğim
o zaman siz evde hazırlık yapın
sürpriz olarak illa dışarıda geçirmek zorunda değilsiniz
biz bir evlilik yıldönümümüzde kızımın daha kırkı çıkmadığı için evde yemek hazırladım balonlar hazırladım mumlar yaktım gayet de güzel oldu
ondan bişe bekleseydim muhtemelen kutlu olsun deyip öpüp geçecekti sayemde güzel geçirmiş olduk işte
siz de deneyin derim böyle karalar bağlamazsınız hem ;)

Selam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!

Kv ve görümce ile yazdıklarınız ne alaka orayı anlamadım.
Ayrıca pasiflik diye bahsettiğiniz şey eşinize hediye aldıramamanız mı ?
Size masum bir öpücük ve sarılma yetmez mi.
Çok beklenti içine girmeniz size iyi gelmez.
Madem öyle siz eşinize bir organizasyon hazırlayın ,deişiklik olur.

Benim bebeğim bir otelin yılbasi (aynı zamanda doğum günüm olur) kutlamasında bile yanımdaydı.Ona göre giyindim ,yanıma ona göre çanta aldım.Hem daha bir güzel bence aşkımızın meyvesiyle:KK68: kutlama yapmak.Sonucta programiniz iftar yemeği ile başlayacağı için bebeğinizin de çok rahatsız olacağı bir ortam olmaz

Sizin yemeğe gitmenizle kayınvalidenin mahalle iftarına gitmesinin ne alakası var? zaten eşiniz bir yere gitmeyiz dememiş ki illa lüks bir yer mi olmak zorunda? zaten oruçlusunuz ve iftar açacaksınız hem de başbaşa yemek yersiniz hediye falan bunlar bu kadar anlam yüklemeyin diğer misafire gitme ya da onların gelmesi bugün değilmiş ki. Bundan da insan soğumaz yani ayrıca neden kaynanayla kalıyorsunuz çalışın kendi evinize çıkın bunları çekmeyin

Esinize beklentilerinizu söylemeniz lazim. Ben mesela bu ay evlilik yildönümüzü unuttum. Esim bana hatirlatti yoksa ben kosturmacada unuttum. Özel kutlamiyoruz o ayri. Ikimiz bir beklenti icinde olmadigimiz icin sorun degil.

Eşiniz ve siz önceden plan yapmayıp çocuğa bakılmasını talep etmediyseniz kimse sizin evlilik yıldönümünüz olduğunu ve ne istediğinizi bilmez.
Boşuna beklentiye girmeyin. Eğer istiyorsanız siz adım atacaksınız. Yanınızda ince düşünen bir adam yok. Bunun için hasta olunur mu?

Ben hamileyken evde olduğum için tarihten bir haberdim unutmuşum. Akşamüstü iş yaparken dank etti hemen markete gittim güzel bir yemek yaptım. Eşime de yemeğin sonunda sordum bugün neydi diye. Boğazına dizildi bir anda :) Kendisi de daha bir güne bir gün yemek rezerve etmiş biri değil ama hatırlarız biraz gezer geliriz.

Yıldönümü diye büyütmeyin bu kadar..

Bu yıl evliliğimde 2.senem pazartesiydi evlilik yıldönümümüz.İlkinide kutlamadık ve hatta hiçbirşeyi .Ben onunkini kutladım özel sofralar şık giyinmeler hediyeler süprizler ama boş anlamayana hepsi.Pazartesi tamam gideriz iftara diyordu öyle özel bir yer ayırtma falan degil .Cumartesi başka sebeblerden kavga ettik o ara artık dayanamıycagım diye 50 günlük bebegimide alıp terminali aradım son 9 arabası ile istanbula ailemin yanına geldim saat 10 da gelip ailem beni aldı .O ara hazırlanırken kusura bakma bundan sonra birşey bekleme benden öyle yemege gitme falan diyor bide .Bende gitmiyoruzki zaten dedim gitmemki yok bundan sonra dedi.Tamam otur evinde ben gidiyorum diyip çıktım.Ama kararım bu sefer kesin dönmüycem eve ailem kararıma saygı duyuyor ben ne istersem o diyorlar.Evden çıktığımdan beri beni hiç aramadı ben hiç önemli degilim senin 1,5 aylık yavrun var onu arayıp sormadı.Yani anlıycagın 2 senedir 1 yılda nişanlılık hiçbir özel günüm kutlanmadı hiç süpriz yok yani.Hep benim zorumla gittik bazı günler işte.Ama beni umursamıyan birini bende umursamıyorum artık.

Benim gecen dogumgünümden bir kaç gün önce tartışmıştık neyse dogum günümde pasta almış köpegin önüne atar gibi önüme attı kutlamadı bile amannn çokta tınnn çokta fifi ne takıyon ya odunlar işte boşverrrr.

Selam srkadaslar iki gün önce konu açmıştım bilen arkadaşlar var bugün evlilik yıldönümümüz eşimin ayarladığı bi yer Yok iftar için öyle rastgele bir yere gidermişiz
Hediye Yok 3. Yıldır aldığı tek hediye doğumgünüm dahil gül o kadar. Şuan kayınvalidemlerdeyiz yaz için bugün evlilik yılımız olduğunu biliyorlar görümcem hastaymış eyvallah kayınvalidem komşunun mahalleye verdiği iftara gitmek zorundaymış e yarında komşu bizi davet etmiş diğer günde o birini davet etmiş biz gidecekmiymişizzz ki ? Ben eşimden çok soğudum ama bana bi yol gösterin Allah rızası için ben ne yapacağım nasıl bi yol izlemeliyim derdimi anlatacağım kimse Yok hasta oldum artık içime atmaktan böyle pasif olmaktan!!!
Ben sevgilime zorla hediye aldırtıyorum deneyin :) şaka bir yana konusun eşinizle demekki düşünemeyecek kadar öküz

çocukla gidin ne olacak,yıldönümünü kutladığınız evliliğinizin bir parçası değil mi?

Her evlilik yildonumunu ben kutladım sonra da kavga ettim neden hatırlayıp ince dusunmedigi için keşke en büyük problemimin bu olduğu dönemde kalsaydım.

Biz de hic bir özel günü kutlamayiz. Ama siz başka seylere de üzülmüssünüz sanki?

bu kutlama takıntısı nedir anlayamıyorum gerçekten... hepsi önce sosyal medya sonra kapital sistem oyunu vallahi billahi yaa. biz hiçbir şeyi kutlamayız tarihleri bile bazen ben sorarım eşime. bir eksikliğini de hissetmiyorum yani

eski konularınıza göz attım da yıldönümü kutlamasından daha önemli sorunlarınız var gibi
acaba bunların mı etkisi sizin bu kadar bu güne kafayı takmış olmanız

Amannnnnn yaaaaa insan evlilik yıldönümünü kutlamadi yok doğum gününü kutlamadi diye eşinden mi soğurmus :kızgın: yapmayin allah aşkına kutlamayin ne olmuş. Benim eşim cok iyidir değer verir 7 aylık evli olmama karşı öyle seylerden anlamiyor napiyim şimdi evde huzurluk mu cikarayim..peki cikarmaya deger bir konu mu??? Kadin milleti olarak biz ayrıntılı detayli düşünüyoruz ama erkekler düz mantik..:olamaz: Birakın da iclerinden geldiği zamanlar yapsın ki değerli oldugunuzu gercekten hissedin.. mutlu günler

Esim ve benim icin boyle gun zimbirtilari cok önemli degildir benim esimde pek özel birseyler hadiyeler fln yapmaz sadece hatirlar ben eşimi boyle davrandigi icin asla kirmam incitmem boyle basit seyler icin evliligi yipratmaya gerek olmadigini dusunuyrm hayatta cok daha önem verilcevek seyler var cunku. Ama herkes farklidir tabi siz illa da kutlasin hediyeler alsin diyorsaniz bunu esinize ve ailesine direkt soyleyin

Back
X