Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Evlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.

Bunu siz kendi kardeşinize söyleyebilir misiniz

Yani eltim böyle bir teklif ile gelse gülerdim

İsterse evinde oturup kendi yıldönümünü kutlasın benim düğünümden ona ne derdim

Bu tarz günlere çok yüksek anlam yüklemeyin

Bir de kp ve eşi gelecek şimdiden kendinizi bu kadar germeyin stres size zarar

Yildonumlerini biz de atlamayiz ama kalkip kardesimin, kuzenimin dugunu yildonumumuze geliyor diye tarih degistirmelerini soyleyemezdim ben olsam cunku ayni sey bana soylense baya gicik olurum hatta inadina o tarihte yaparim. Dugune gitmeyip yildonumunuzu kutlarsiniz. Tarih almak kolay olmuyor herzaman.

Nasıl saçlamadığınızın farkında mısınız? Yaşınız kaç bilmem ama evlilik olgunluk ve mantık gereken bir durum. Size çooook çok varmış. Bu kadar bencil olmayın. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Kim neyi nasıl ne zaman isterse öyle yapar size uysa nee uymasa ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…