Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Ben de bundan sonra benim doğum günümde doğulmasını yasaklıyorum, hadi bakalım.
Kimse bana sormadan doğurmayacak ona göre.
Geçen sene aralık ayında kardeşim doğum yaptı tam da benim doğum günümde. Ki bu zamana kadar hiç atlamamıştı ailem dedem babaannem halalarım ve eşim her sene kutladılar,ilk çocuk ve ilk torunum :) Bu sefer güme gitti ve bundan sonra güme gidecek. Çünkü babamın ilk ve tek erkek torunu kendisinin oğlu da yok bi de :)) Bundan sonra belli ki benim pabuç dama :))

Siz bu durumu cidden dert mi edindiniz?
Dünya sizin etrafınızda filan mı dönüyor zannediyorsunuz?
Yorumlara bir bakın, üç aşağı beş yukarı herkes aynı şeyleri yazmış.
'Evlilik yıldönümümde evlenmesinler...'
nasıl bir düşünce yapısı ben anlayamadım.
Sanırım yaşınız çok genç.

Ablacim hani alinmayin ama eger o gun dugun salonda olcaksa bi pastada siz kesin ama inşallah olmaz kotu bi tesaduf olmuş hayirlisi olsun

16 sında sizden başka kimse evlenmesin bence
İyi gelmiyo demek ki

Ablamla benim evlilik yıldönümümüz aynı gün ,nişan tarihi 2 gün farklı,doğumgünümü de 2 gün farklı gayette güzel

Yahu rahatsız olmuş kadın, ne kadar da üstüne gitm...
Şaka şaka, birazdan "ama" ile başlayan bir cumle kurarsa bilin ki hiçbiri ise yaramamış.
Sevgili konu sahibi, kasımın 16'sinda elbette eşinizin ailesini ağırlamak zorunda değilsiniz. Ne münasebet? Ayrıca diyelim ki aralık ayına gün aldılar, eşinizin konuya tepkisi potansiyel evlilik yıldönümü kutlamaniza dair bir ipucu vermiyor mu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…