Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

2 gün sonra kutlasanız ne olur ki, yıldönümünüz darılır mı? İnsanlar sırf siz evlilik yıldönümü kutlayacaksınız diye evlilik tarihlerini mi değiştirsinler? Bir alemsiniz gerçekten, genel olarak konularınız incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler. Hem kendinize hem çevrenize eziyet ediyorsunuz, yapmayın. Elinizde değilse psikolojik destek alabilirsiniz.

Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal?
Turkuvaz, senin tek derdinin bu olduğunu biliyorum.
Olay kimsenin o gün evlenmesi değil.
Sevmediklerini sürekli evinde ağırlamak zorunda olmak.
Sanırım senin de kaderin bu.
Resmen bununla sınanıyorsun.

Siz erken kutlayın?

Hanimefendicigim illa gunu gunune saati saatine kutlanmali, lutfen.
Yoksa kabul olmaz kazasi yok evlilik dinine gore.
Gecen gun bir baktim kocam 1 microsaniye gecikecek oldu dedim ona ki ben evlendim la
ben.
Bugun.
Ben.
Evlendim.
O gun ben evlendim.
Ev-len-dim.

Umarim dersini almistir.

Turkuvaz, senin tek derdinin bu olduğunu biliyorum.
Olay kimsenin o gün evlenmesi değil.
Sevmediklerini sürekli evinde ağırlamak zorunda olmak.
Sanırım senin de kaderin bu.
Resmen bununla sınanıyorsun.
Ee burada zibilyon kez konu açtı üvey kv için herkes istemediğini açık açık söyle dedi değişen birşey olmadı
Çünkü konuşmadı :)

Aaaa terbiyesizliğe bak!! Ne demek senin evlilik yıldönümünde evlenmek?! 365 gün içinden neden o günü seçmişler ki?! Resmen deli gibi kosknıyo seni!! Bence sende ona inat düğününde beyaz şaşalı bi abiye giy ve taç tak! “Savaşmı istiyosun kam ooon!” De ona!!

Ay şaka tabi. İnsanların en özen günlerine sakın karışma. Çok görgüsüzce bi tavır olur. Dünya senin etrafında dönmüyo ve kimse senin isteklerine göre karar almak zorunda değil.

Ne demek o güne alıyorlar. O düğün salonunu başlarına yik, eşin de ses çıkarmazsa boşa gitsin. Böyle şey mi olur ne düşüncesiz ne bencil insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…