• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Kaynının düğünü, evlilik yıldönümüne denk geliyor diye bozulup düğün tarihini değiştirmelerini isteyen birine '' bu senede kutlamayıverin'' demek çok ütopik olur hatta hakaret sayılabilir konu sahibi tarafından. Düğünden önce veya sonra kutlayın bari. Farklı günde kutlamak sizin kutlama anlayışınıza uyuşuyorsa tabii..

Ben olsam dişe diş kana kan onlar benim yıl dönümümde evlenerek o günümü mahvetti diye düğünde gelinlik giyerdim. Elti hanım ayağını denk alsın diğer özel günlerimize musallat olmasın diye.

Evlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.

Ya siz de birkaç gün sonra kutlayıverin ne olacak ki illa her şey gününde mi olacak? Ben eltinizin yerinde olsam düğün tarihime karışılmasına sinirlenirdim. Bencillik bu bence.

selam ben eltin asjdhjd
IMG_20180723_225224.webp

Ya bu konularda bende çok dertliyim düşünsene yan komşu ile yıldönümümuz aynı güne denk geliyor.Ona geçen dedim ki "bak kardeşim böyle olmuyor bari sırayla kutlayalım bir yıl sen cik kocanla kutla bir yıl ben."
Kıskanç kadın ama dinlemedi beni her yıl kutluyor car car açıyor müziği..değiştircem tarihi benimkinin şimdi.

Sanki kocanızla ilk defa başbaşa kalacak gibi konuşuyorsunuz evlilik yıl dönümü için düğün ertelendiğini yeni duyuyorum

ayrıca insanlar sevdikleri rakama göre de evlilik tarihi alıyorlar, mesela ben iki rakamını çok severim, dokuz rakamını pek sevmem. eltim bir sene gönlüne göre gönlüne göre yılını döndüremeyecek diye 22'si yerine 19'unda mı evlenseydim. Kırmak için söylemiyorum kesinlikle ama kendinizi bu denli önemseme sanatını lütfen bana da öğretin..

Ben özel günler konusunda takıntılıyım sanırdım, siz bana tur bindirdiniz.
Hayat yeterince zor, daha fazla zorlamayin bence

Back
X