• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Evlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.
Eşiniz gibi tepki veriyorum ben de,gülüyorum ve yok artık diyorum:)))

sen sürekli napsamda neyi kendime dert edinsem diye düşünüyosun heralde :deli: ne güzel her sene eltiyle beraber ortak kutlama yaparsınz :işsiz::KK45:

Evlilil yıldönümü keyfi bir şeydir, ne zaman istersen o zaman kutlarsın. Milletin ne zaman evleneceğine karışmayınız !

Çocuklardaki benmerkezci yaklaşımın yetişkin versiyonu sanırım. :skandal:

Keşke başka bir tarih olsaymış diye düşünebilirsiniz ama bunu ciddi ciddi talep etme isteğiniz hoş değil .

Ya bana da sacma geldi insan kardesiyle neden ayni gum evlenir ki?
Yani onlar icin cok ozel bir gun degilse sizinle ayni gun evlenmeleri gercekten tuhaf

Şaka mı yapıyorsunuz? Bu kutlamalara neden bu kadar takılıyorsunuz ki kasımın 16 sı değilde ekimin 16 sında kutlayın bu yıllık ne var yani.

Back
X