- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bazen kendinize dert yaratmak için resmen uğraşıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bundan sonra benim doğum günümde doğulmasını yasaklıyorum, hadi bakalım.
Kimse bana sormadan doğurmayacak ona göre.
Kesinlikle yapmalısın canım halk oylaması isterlerse ben evet yönünde oy veririm insanların başka dertleri yok sanirimBen 23 Nisan doğumluyum.
Ben de doğumumdan 64 sene önce ilan edilen ulusal egemenlik ve çocuk bayramının iptal edilmesini teklif edeceğim meclise..
O gün bana özel benim günüm..![]()
Ayy dusman basina asla kabul etmezdim bunu. Tek derdim boyle seyelr olsaydi keske ya saskinlikla okudum her satirinuEvlilik yıldönümümüz kasımın 16 sı .
Kaynım da daha tam gün almamışlar ama tam da 15-16 sı kasımın alacaklarmış sanırım.
Evlilik yıldönümümde kutlama yapamamış olacağım ve evimde bi ton misafir ağırlamak zorunda olacağım .
Eşime dedim rica etsen o ara almasa da diğer ne zmn olursa alsa diye.
Gülüyor milletin hangi gün evleneceğinedemi karışmaya başladın diye.
Yani anlamadım evlilik yıldönümümü üvey kayınvalidem ve kayınpederimi ağırlayarak geçirmek istememem neresi anormal? Istedikleeri gün alsınlar ama bari 15-17 arası olmasın Yani. . Zaten keyfi alınabilecek birşey.
Kesinlikle yapmalısın canım halk oylaması isterlerse ben evet yönünde oy veririm insanların başka dertleri yok sanirim
Bugün evlilik yıl dönümüm. Yemek yaptım yedik sonra iki bebem var onlarla oynadık , çekirdek çitledik , bebeleri uyuttuk ve yattık. Ne hediye istersin dediğinde de eşime Türk kahvesi almadan gelme dedim. Bende bi sorun var sanırım. Bugün sülalem evlense darılmazdım.
Bence de bizde bir anormallik var.Bugün evlilik yıl dönümüm. Yemek yaptım yedik sonra iki bebem var onlarla oynadık , çekirdek çitledik , bebeleri uyuttuk ve yattık. Ne hediye istersin dediğinde de eşime Türk kahvesi almadan gelme dedim. Bende bi sorun var sanırım. Bugün sülalem evlense darılmazdım.