- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
:) annemde oyle soylerAkıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin
Bu sözü size ithaf ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) annemde oyle soylerAkıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin
Bu sözü size ithaf ediyorum![]()
selam ben eltin asjdhjd
Eki Görüntüle 2171774
Valla seninle bu gorusu paylasip icime kin dolduracagima gorusumun olmamasi mutlu eder sende bu gorusunle yasamaya devam etBelli ki senin belli bi gorusunde yok . trajikomik olan insanlarin problem adi altinda anlattiklarini kusumsemeniz. Igneleyci sozler sarfetmeniz. Insanlik adina bzim buralarda derdi olanin ustune gelinmez derdini cozup kendisini rahatlatmaya calsirizm burda byledir
türkçe de a-e-ı-i-o-ö-u-ü- harfleri mevcut yazım kekemeliği diye bir hastalıkta yok zannımca.Senintum soyledjlern tesadufen olmus seyler hastalk mis kuzen dugunymus yahu millet orda bizim evlilik yildonumumz baska tarihe aln deselee ne var ben kac kisi icn dugunumu degistirdim kac kiside bnm icin dugun ozel bi gundur ned en ayni gum bile bile isteye isteye nedeen bilerek degl vey mecburiyettense zaten konu sahibi bisey demicektr
Üvey kayınvalide ne demek? Vallahi Bilmiyorum.konu sahibinin konularından az çok denk geldiğim kadarıyla, asıl derdi kayınpederiyle eşinin evine gelecek olması. kayınvalidenin üvey olduğunu özellikle vurgulamasını da anlayamadım.
düğün tarihi seçerken kim kardeşinin, kaynının, görümcesinin düğün tarihini, doğum gününü hesap ediyor? olsa olsa vefat, yas gibi kötü zamanlardan kaçınılır. neyse sizin için bu kadar önemliyse söyleyin madem. alabilecekleri tek tarih değilse belki değiştirirler.
Yahu nasil yazdigimdan sananetürkçe de a-e-ı-i-o-ö-u-ü- harfleri mevcut yazım kekemeliği diye bir hastalıkta yok zannımca.![]()
Ya
Yahu nasil yazdigimdan sanane
Amma kafayi taktin sen bana ya git de baska goruslerle ugras azcik konu sahibiyle bu kadr ilgilenmedinzValla seninle bu gorusu paylasip icime kin dolduracagima gorusumun olmamasi mutlu eder sende bu gorusunle yasamaya devam et
Kendini nerede goruyorsun ki buraya yazilan 2 3 kelimeyle seviye belirleyebilyorsan burada ne isin var git atom parcalaçook özür dilerim seviyeler bir sandım,buraya herkesin yazdığını unutmuşum.![]()
Suahaline bak yazdklarma bir cevap bulamyinca kelimelerme harflerime satasmisin . hayat seni bu hale getirecek kdr ne yasatti sana merak ettim uzuldm bian insallah iyii olursuntürkçe de a-e-ı-i-o-ö-u-ü- harfleri mevcut yazım kekemeliği diye bir hastalıkta yok zannımca.![]()