• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümde kaynım evleniyor...

Ciddi misiniz.
Tövbe bismillah, derde, bakış açısına gel :confused:
insanları rahat bırakın istedikleri tarihte evlensinler.

Belli ki senin belli bi gorusunde yok . trajikomik olan insanlarin problem adi altinda anlattiklarini kusumsemeniz. Igneleyci sozler sarfetmeniz. Insanlik adina bzim buralarda derdi olanin ustune gelinmez derdini cozup kendisini rahatlatmaya calsirizm burda byledir
Valla seninle bu gorusu paylasip icime kin dolduracagima gorusumun olmamasi mutlu eder sende bu gorusunle yasamaya devam et

Bir yaşıma daha girdim.
Haydi doğum günümü kutlayalım.

İnsan utanır.
Samimiyim,insan şunu teklif etmeye eşinden bile utanır.
Dünyanın merkezi değilsiniz.

konu sahibinin konularından az çok denk geldiğim kadarıyla, asıl derdi kayınpederiyle eşinin evine gelecek olması. kayınvalidenin üvey olduğunu özellikle vurgulamasını da anlayamadım.

düğün tarihi seçerken kim kardeşinin, kaynının, görümcesinin düğün tarihini, doğum gününü hesap ediyor? olsa olsa vefat, yas gibi kötü zamanlardan kaçınılır. neyse sizin için bu kadar önemliyse söyleyin madem. alabilecekleri tek tarih değilse belki değiştirirler.

Konudan bağımsız sormak istiyorum zira konuya yeterince yorum yapilmis.
Evlilik yıldönümlerinizi nasil kutluyorsunuz?

Yani öyle dizilerdeki gibi sabaha kadar clup larda mısınız?

Biz en basitinden bi yemek yeriz, varsa birbirimize hediyemiz veririz( ki son sene bunu da yapmadık)
Sonra eve git en fazla birlikte olunup uyunmuyor mu?

Misal doğumgünü falan da boyle rutindir

Cevremde de var aylar öncesi plan program yapanlar. Şu saatte burda olmamızı diyen. Yahu iş çıkışı maksimum 3-4 saat birlikte zaman gecirme degil mi bu olay.
Her akşam gibi işte.
Haftasonuysa normal çıkılır gezilir yani.
Biz neresini yanlış yapıyoruz anlamadim.
Varsa bi püf noktası bilmek isterim. :D

Senintum soyledjlern tesadufen olmus seyler hastalk mis kuzen dugunymus yahu millet orda bizim evlilik yildonumumz baska tarihe aln deselee ne var ben kac kisi icn dugunumu degistirdim kac kiside bnm icin dugun ozel bi gundur ned en ayni gum bile bile isteye isteye nedeen bilerek degl vey mecburiyettense zaten konu sahibi bisey demicektr
türkçe de a-e-ı-i-o-ö-u-ü- harfleri mevcut yazım kekemeliği diye bir hastalıkta yok zannımca.:işsiz:

konu sahibinin konularından az çok denk geldiğim kadarıyla, asıl derdi kayınpederiyle eşinin evine gelecek olması. kayınvalidenin üvey olduğunu özellikle vurgulamasını da anlayamadım.

düğün tarihi seçerken kim kardeşinin, kaynının, görümcesinin düğün tarihini, doğum gününü hesap ediyor? olsa olsa vefat, yas gibi kötü zamanlardan kaçınılır. neyse sizin için bu kadar önemliyse söyleyin madem. alabilecekleri tek tarih değilse belki değiştirirler.
Üvey kayınvalide ne demek? Vallahi Bilmiyorum.

türkçe de a-e-ı-i-o-ö-u-ü- harfleri mevcut yazım kekemeliği diye bir hastalıkta yok zannımca.:işsiz:
Suahaline bak yazdklarma bir cevap bulamyinca kelimelerme harflerime satasmisin . hayat seni bu hale getirecek kdr ne yasatti sana merak ettim uzuldm bian insallah iyii olursun

Bence düğünde daha romantik anlar yaşarsınız dansedersiniz.Yat kiralayıp Boğaz'da kutlamayacaksanız erteleyebilirsiniz evlilik yıl dönümünü önemli olan o gün degil,o duyguyu farklı bir Zaman'da da yaşatabilmektir

Back
X