!!!evlilik yıldönümümüz!!!!!

aytenn_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
130
36
48
kızlar 1.yıldönümümüz yaklaşıyor ve ben eşime sürprizler yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ??????:44::44:

kızlar 1.yıldönümümüz yaklaşıyor ve ben eşime sürprizler yapmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ??????:44::44:

ben ilk evlilik yıldönümümüzde düşük tehlikesi yüzünden yatmak zorundaydım... hastaneden çıkmıştım wc dışında kalkmam yasaktı. o yüzden onu ilk evlilik yıldönümüm güme gitti... ama önceden planlamıştım... eşime cumadan izin aldırıcaktım... haftasonuyla birleştirip 2-3 günlüğüne tatile gitcektik.. istanbuldayız biz, ben kocaelinde böyle göl kenarında bi otel bulmuştum yeşillerin içinde olucaktık... hediye olarak nette bi hediye sitesinden aşk dergisi yaptırdım, içinde bizim resimlerimiz falan var benle roportaj yapmışlar gibi sayfa falan var.... kapağında bizim resmimiz var.... ünlü çifti yakaladık gibi bi başlık atmışlar :)))) çok beğendi duygulandı hatta gözleri doldu. aşkımın ayy kıyamam... iyi olsaydım evde de güzel bi sofra hazırlicaktım güzel bi gece falan ertesi gün de yola çıkıcaktık fakat düşük tehlikesi olunca sadece hediyeyi verebildim. allahtan rezervasyonu yaptırmamıştım... güme giderdi yoksa.... fikir oldu mu bilemiyorum ama inşallah işine yarar... nice senelere mutlulukla ve çocuklarınızla inşallah canım...

Son düzenleme:

aslında çok güzel bi fikirmiş ama tatilden yeni geldik gidebileceğimizi sanmıyorum.. ama su ask dergisi hoşuma gitti hangi siteden istedin ne kadar ve ne kadar sürede eline geçti canım haftaya pazar evlilik yıldönümümüz ve yetişirse yaptırırım..

burdan link vermek yasakmı bilmiyorum özelden atiym sana linki canım, siteyi de incelersin çok güzel değişik şeyler var...

Evde şahane bir masa hazırla şöyle mumlar güller falan...
Çok güzel giyin saç baş yap topuklu ayakkabı giy..
Baş başa bir yemek yiyin..
Hediyeyi de size bırakıyorum.

Evde şahane bir masa hazırla şöyle mumlar güller falan...
Çok güzel giyin saç baş yap topuklu ayakkabı giy..
Baş başa bir yemek yiyin..
Hediyeyi de size bırakıyorum.

ben biraz daha ilginç bişeyler yapmak istiyorum ama bu güne kadar o kadar çok şey yaptımki ilginç bişey gelmiyor aklıma maalesef (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…