Tepkini göster. Biz karar verip biz oturucaz. 1000tl fazlada veremeyiz de.Merhaba arkadaşlar
Nisan sonunda evleniyorum. En başından beri yaşamak istediğimiz belli bir muhit vardı evlenme tarihine 1-2 ay kala nişanlımla içimize sinen bir yer bulup tutacağız. Ailem bu süreçte her şeye çok müdehale ediyor. Öncelikle biz düğün istemiyorduk sırf ailem "olmaz öyle şey!!!" diye çıkıştığı için özellikle de onların istediği yerde yemekli bir düğün ayarladık (gelirlerimiz zaten iyi ve ailelerden yardım istemedik kendi kendimize yetebiliyoruz) şimdi de ailem ev konusunda beni çok üzüyor. Kirası bizim düşündüğümüzden 1000 tl daha fazla bir yer bulmuşlar ve 2 gündür diretiyorlar. Evet gerçekten yepyeni inşaatı bitmiş içi lüks vs. ama nişanlımın içine sinmedi tepki gösterdi buna "biz neden gidip kendimiz seçemiyoruz" diye.. düğüne daha 6 ay var yani bence çok erken siz ne düşünüyorsunuz? Ailem son 3 gündür hayatı zehir etti bana "sonra öyle yer bulamazsınız, yok illa yeni olsun, otoparkı olsun vs vs" yani zaten düğün konusunda kırmayıp bütün istediklerini yaptık şimdi bu kadar diretip huzur kaçırmaları yerinde mi sizce? Lütfen bir akıl verin bana??
annen baban gereğinden fazla karışıyorlarmış.Merhaba arkadaşlar
Nisan sonunda evleniyorum. En başından beri yaşamak istediğimiz belli bir muhit vardı evlenme tarihine 1-2 ay kala nişanlımla içimize sinen bir yer bulup tutacağız. Ailem bu süreçte her şeye çok müdehale ediyor. Öncelikle biz düğün istemiyorduk sırf ailem "olmaz öyle şey!!!" diye çıkıştığı için özellikle de onların istediği yerde yemekli bir düğün ayarladık (gelirlerimiz zaten iyi ve ailelerden yardım istemedik kendi kendimize yetebiliyoruz) şimdi de ailem ev konusunda beni çok üzüyor. Kirası bizim düşündüğümüzden 1000 tl daha fazla bir yer bulmuşlar ve 2 gündür diretiyorlar. Evet gerçekten yepyeni inşaatı bitmiş içi lüks vs. ama nişanlımın içine sinmedi tepki gösterdi buna "biz neden gidip kendimiz seçemiyoruz" diye.. düğüne daha 6 ay var yani bence çok erken siz ne düşünüyorsunuz? Ailem son 3 gündür hayatı zehir etti bana "sonra öyle yer bulamazsınız, yok illa yeni olsun, otoparkı olsun vs vs" yani zaten düğün konusunda kırmayıp bütün istediklerini yaptık şimdi bu kadar diretip huzur kaçırmaları yerinde mi sizce? Lütfen bir akıl verin bana??
Zaten onların teklifi 6 ay boyunca kirayı biz karşılarız şimdiden tutalım evi kaçırmayalım ama nişanlım kabul etmiyor bunu yani kabul etmemesi de çok garip gelmiyor bana ben olsam ben de kabul etmem1000tl kendileri vericekse oturun.
Her türlü katkıyı yapmak istiyorlar yani ilk 6 ay (ki evlenmiş olmuyoruz o sırada) kirayı biz öderiz şimdi tutalım o evi kaçırmayın diyorlar da ben de nişanlım da kabul etmek isemiyoruz bunu hele ki nişanlım kendi ailesinden bile istemiyor nasıl kabul ederim böyle bi şeyi diyor ki gerek de yok yani düğünden 6 ay önce kira tutanı ben hiç görmedim1000 tl buyuk bi rakam .evlenince zorlugu siz cekeceksiniz farketmiyorlar mi
Evin toplam kirasi ne kadar ozellikleri ne ulasimi nasil :)Her türlü katkıyı yapmak istiyorlar yani ilk 6 ay (ki evlenmiş olmuyoruz o sırada) kirayı biz öderiz şimdi tutalım o evi kaçırmayın diyorlar da ben de nişanlım da kabul etmek isemiyoruz bunu hele ki nişanlım kendi ailesinden bile istemiyor nasıl kabul ederim böyle bi şeyi diyor ki gerek de yok yani düğünden 6 ay önce kira tutanı ben hiç görmedim
ailen lükse mi meraklılar?Her türlü katkıyı yapmak istiyorlar yani ilk 6 ay (ki evlenmiş olmuyoruz o sırada) kirayı biz öderiz şimdi tutalım o evi kaçırmayın diyorlar da ben de nişanlım da kabul etmek isemiyoruz bunu hele ki nişanlım kendi ailesinden bile istemiyor nasıl kabul ederim böyle bi şeyi diyor ki gerek de yok yani düğünden 6 ay önce kira tutanı ben hiç görmedim
Lükse merak mı denir bilmiyorum ama maddi durumları iyi ve evet ailemin evi o tarz dubleks bir ev ben üniversiteme ve şimdi de işime yakın diye 1+1 bir evde ayrı yaşıyorum o ev de benim zaten yatırım olarak kullanacağız evlenince kendi evimizi iyi-kötü kendimiz seçmemeli miyiz yani tabi fikir verilir ama 2 gündür bu kadar diretip beni ağlatmaya ne gerek var?ailen lükse mi meraklılar?
illa gösterişli bir lükse evde oturmana niye takıldılar anlayamadım.
ailenin maddi durumu nedir?
siz nasıl bir evde oturuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?