Biz şimdilik bu şekilde uygun gördük. İleride kendi birikimimizi şu anki mevcut evimizi satışınca alacağımız paranın üzerine katıp ev almayı da düşünüyoruz. Haliyle 1+1 bir ev satarak 3+1 alınamıyor..Hic kirada oturmayin bence o kadar para verceginize ev alin ailende yardim etsin hem kendi evinde varmis onuda satin uzerine ekleyin.o evide tutmak zorunda kalmazsin
gösteriş merakı gibi sanki.Lükse merak mı denir bilmiyorum ama maddi durumları iyi ve evet ailemin evi o tarz dubleks bir ev ben üniversiteme ve şimdi de işime yakın diye 1+1 bir evde ayrı yaşıyorum o ev de benim zaten yatırım olarak kullanacağız evlenince kendi evimizi iyi-kötü kendimiz seçmemeli miyiz yani tabi fikir verilir ama 2 gündür bu kadar diretip beni ağlatmaya ne gerek var?
valla çok acayipler kusura bakma da.Çok kötüyüm arkadaşlar ya ailemi de üzmek istemiyorum ama tükendim yani 2 gündür ağlamaktan bu kadar büyütülecek bu kadar kalp kıracak ne var
Zaten biz ödeyelim illa da oraya taşının diyorlardı ama nişanlım haklı olarak kabul etmiyor öyle bir durumu bir de ne gerek var yaniNicin bukdr herseye mudail oluyor ailen anlamadim?? bende suan nisanliym nisan mayis gbi evlenicez dha zamanimiz oldgu icin nikaha 1 ay kala tutarz evi dedik ve ne onun ailesi ne benm ailem karisti siz kendi aranzda karar vern ne zmn istiyosanz ozmn evlenin dediler ailen smdiden abartmis bazi seyleri ozmn okdr yuksek fiyatli ev buluyolarsa soyle ailen kendi odesin kirasini madem oyle ben olsm oyle derdm
Ağlama hee de geç.Umursama cevap bile verme.Söyleyeceğini söylemişsin.Lükse merak mı denir bilmiyorum ama maddi durumları iyi ve evet ailemin evi o tarz dubleks bir ev ben üniversiteme ve şimdi de işime yakın diye 1+1 bir evde ayrı yaşıyorum o ev de benim zaten yatırım olarak kullanacağız evlenince kendi evimizi iyi-kötü kendimiz seçmemeli miyiz yani tabi fikir verilir ama 2 gündür bu kadar diretip beni ağlatmaya ne gerek var?
Zaten biz ödeyelim illa da oraya taşının diyorlardı ama nişanlım haklı olarak kabul etmiyor öyle bir durumu bir de ne gerek var yani
Demez olur muyum arkadaşlar dedim ama nasıl bağırıyorlar bana bi görseniz.. nişanlım neden kabul etmiyormuş beni hani çok seviyormuş bi daha bu kadar uyguna bi yeni lüks yer bulamazmışız hep nişanlımın istediği mi olacakmış vs.. olay şöyle ki bu evi önce bana gösterdiler ben de tabi beğendim yani beğenmeyen taş olur o evi gerçekten yeni vs ama tabi ki benim ilk planım değildi ve nişanlıma gösterdim onun içine sinmeyince ne yapmalıydım sen beni sevmiyorsun diye nişan mı atsaydım. Yalvardım aileme nolur yapmayın diye ama hala bağırıyorlar bana yani bunda bu kadar büyütecek ne var anlamadım
elinizi vermişsiniz kolunuzu kaptırmışsınız önce düğün konusunda istediklerini yaptırmışlar şimdi de oturcağınız eve müdahele ediliyor. nişanlınız haklı ailenizi kırmadan gereken konuşmayı yapmalısınız diretmeler bunlarla kalmıcaktır emin olunMerhaba arkadaşlar
Nisan sonunda evleniyorum. En başından beri yaşamak istediğimiz belli bir muhit vardı evlenme tarihine 1-2 ay kala nişanlımla içimize sinen bir yer bulup tutacağız. Ailem bu süreçte her şeye çok müdehale ediyor. Öncelikle biz düğün istemiyorduk sırf ailem "olmaz öyle şey!!!" diye çıkıştığı için özellikle de onların istediği yerde yemekli bir düğün ayarladık (gelirlerimiz zaten iyi ve ailelerden yardım istemedik kendi kendimize yetebiliyoruz) şimdi de ailem ev konusunda beni çok üzüyor. Kirası bizim düşündüğümüzden 1000 tl daha fazla bir yer bulmuşlar ve 2 gündür diretiyorlar. Evet gerçekten yepyeni inşaatı bitmiş içi lüks vs. ama nişanlımın içine sinmedi tepki gösterdi buna "biz neden gidip kendimiz seçemiyoruz" diye.. düğüne daha 6 ay var yani bence çok erken siz ne düşünüyorsunuz? Ailem son 3 gündür hayatı zehir etti bana "sonra öyle yer bulamazsınız, yok illa yeni olsun, otoparkı olsun vs vs" yani zaten düğün konusunda kırmayıp bütün istediklerini yaptık şimdi bu kadar diretip huzur kaçırmaları yerinde mi sizce? Lütfen bir akıl verin bana??
Evet aslında hiç ağlanacak olay çıkacak bir konu değil ama özellikle annemin bana söyledikleri ve avazı çıktığı kadar azarlayıp bağırması (telefonda günde yaklaşık bi 3 kere) beni ağlatıyorağlanacak dertlenecek bir mevzu yok. sen ağlayıp onları kırmayım diye alttan aldıkça üstüne gelecekler belli ki.
evlilik birlikte olur karı ve koca.. birlikte karar vermeyecekseniz bir manası yok. ailen çok istiyorsa kendilerine tutsunlar evi.
sen lafını söyle bırak istedikleri lafı söylesinler. seni evlatlıktan reddedecek halleri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?