Evlilik yolunda ailem beni çok üzüyor...

Hic kirada oturmayin bence o kadar para verceginize ev alin ailende yardim etsin hem kendi evinde varmis onuda satin uzerine ekleyin.o evide tutmak zorunda kalmazsin

Hic kirada oturmayin bence o kadar para verceginize ev alin ailende yardim etsin hem kendi evinde varmis onuda satin uzerine ekleyin.o evide tutmak zorunda kalmazsin
Biz şimdilik bu şekilde uygun gördük. İleride kendi birikimimizi şu anki mevcut evimizi satışınca alacağımız paranın üzerine katıp ev almayı da düşünüyoruz. Haliyle 1+1 bir ev satarak 3+1 alınamıyor..

gösteriş merakı gibi sanki.
düğünde de aynısını yapmışlar.
biraz ele güne rezil olmayalım duygusu mu var nedir.
tabiki kendiniz seçeceksiniz.
nişanlına da çok ayıp cidden.
onların ailesi yapsa ne hissedersin sen bir düşünsene.

Evi erkek tarafi ayarlar kiz sadece onaylar.

Aileni bukadar karısttırma derim kavga atmeden kırmadan.kayinvalidenlerin kulagina giderse iş inada binebilir

Evi ailenden olabildiğince uzakta tutun. Zira siz evlendikten sonra da hayatınıza karışacaklardır.

Allah kolaylık versin.

Çok kötüyüm arkadaşlar ya ailemi de üzmek istemiyorum ama tükendim yani 2 gündür ağlamaktan bu kadar büyütülecek bu kadar kalp kıracak ne var

Çok kötüyüm arkadaşlar ya ailemi de üzmek istemiyorum ama tükendim yani 2 gündür ağlamaktan bu kadar büyütülecek bu kadar kalp kıracak ne var
valla çok acayipler kusura bakma da.
bişey anlamadım ben dertleri nedir?
tek akla gelen gösteriş merakı.
kızmız şöyle düğünle evlendi şöyle evde oturuyor demek istiyorlar heralde.
ya hadi bir olsa neyse de ikisi de birbirine uymuş.
valla biraz açık ve sertçe konuşacaksın yapacak bişey yok.
kırılmasınlar tamam da başedemiyosun böyle de.

Nicin bukdr herseye mudail oluyor ailen anlamadim?? bende suan nisanliym nisan mayis gbi evlenicez dha zamanimiz oldgu icin nikaha 1 ay kala tutarz evi dedik ve ne onun ailesi ne benm ailem karisti siz kendi aranzda karar vern ne zmn istiyosanz ozmn evlenin dediler ailen smdiden abartmis bazi seyleri ozmn okdr yuksek fiyatli ev buluyolarsa soyle ailen kendi odesin kirasini madem oyle ben olsm oyle derdm

Zaten biz ödeyelim illa da oraya taşının diyorlardı ama nişanlım haklı olarak kabul etmiyor öyle bir durumu bir de ne gerek var yani

hadlerini aşmışlar bence. deyin ki kirasını siz ödeyecekseniz 6 ay olur neden olmasın. bazen insanları anlamak mümkün olmuyor. acaba sizi ayırmaya mı çalışıyorlar. hani damat adayı pes deyip gitsin diye mi bekliyorlar ne?? 1000 lira fazla ne ya?? fazladan yediğimiz bir lokma bile israfken normal kira+1000 günah yani.

Kısaca biz istemiyoruz deyin. Şimdiden nisanliniz ile tartışmalara girmeyin boşu bosuna

Ağlama hee de geç.Umursama cevap bile verme.Söyleyeceğini söylemişsin.

Zaten biz ödeyelim illa da oraya taşının diyorlardı ama nişanlım haklı olarak kabul etmiyor öyle bir durumu bir de ne gerek var yani

ağlanacak dertlenecek bir mevzu yok. sen ağlayıp onları kırmayım diye alttan aldıkça üstüne gelecekler belli ki.
evlilik birlikte olur karı ve koca.. birlikte karar vermeyecekseniz bir manası yok. ailen çok istiyorsa kendilerine tutsunlar evi.
sen lafını söyle bırak istedikleri lafı söylesinler. seni evlatlıktan reddedecek halleri yok.

Trafiği siz idare edeceksiniz
Nişanlım istemiyor değil, ben istemiyorum deseydiniz sorun çıkmazdı

Bu kadar mudahale ettirmeyin kendinize. Ilerde de sorunlara yol acabilir. Simdiden onunu kesin. Tamam onlarinda gonulleri olsun ama insan yasayacagi evi esyasini vs kendi secmeli bence.

elinizi vermişsiniz kolunuzu kaptırmışsınız önce düğün konusunda istediklerini yaptırmışlar şimdi de oturcağınız eve müdahele ediliyor. nişanlınız haklı ailenizi kırmadan gereken konuşmayı yapmalısınız diretmeler bunlarla kalmıcaktır emin olun

Şimdiden resti çekmezseniz bizim hayatımız bizim kararımız diye eşinizle çooooook sorun yaşarsınız.
Ne derlerse desinler, konuşmakla sonuç alamıyorsanız boşverin dert anlatmaya çalışmayın. Kendi bildiğinizi okuyun..

Evet aslında hiç ağlanacak olay çıkacak bir konu değil ama özellikle annemin bana söyledikleri ve avazı çıktığı kadar azarlayıp bağırması (telefonda günde yaklaşık bi 3 kere) beni ağlatıyor

6 boyunca tutup boşu boşuna hem kira ödeyeceksiniz. Hem hayalinizden vazgeçeceksiniz. İçinize sinmeyen bir evin gelin indiğiniz ev olmasına izin vermeyin . Çevremden biliyorum ilk komşular ilk ev filan hiç unutulmuyor . İkinizin de her şey içinize sinsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…