- 16 Şubat 2016
- 81
- 51
- 3
- 31
Yemeği az koyuyorum başka birşey yok mu diyor çok koyunca senin kadar yemek zorunda mıyım senin yüzünden çok yedim diyor vb
yatırınArkadaşlar eşimi seviyorum onu mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ama sürekli beni eleştiriyor ve hiç olmayacak sebeplerle kinaye yapıyor.Takıntıları var.Aşırı şüpheci.Aile terapisine gidelim dedim kendi tanıdığı psikoloğa götürdü okları bana çevirdi gerçekten abartılı halleri var ilaç kullanması gerektiğini düşünüyorum ne yapabilirim sizce.
seninkinin psikolojik sorunu yok pintilik sorunu varSu gidecek diye çamaşır çok yıkıyorsun diyor 15 günde bir yıkıyorum normal değil mi misafir geleceği zaman kalorifer yakıyorum yarın yak diyor fatura gelmesin diye çamaşır kurutma makinem var kızıyor asarak kurut diyor elektirik gitmesin diye
esinizin tum takintilari maddiyatla ilgiliSu gidecek diye çamaşır çok yıkıyorsun diyor 15 günde bir yıkıyorum normal değil mi misafir geleceği zaman kalorifer yakıyorum yarın yak diyor fatura gelmesin diye çamaşır kurutma makinem var kızıyor asarak kurut diyor elektirik gitmesin diye
Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var salata yaprağım var ve cok tuzlu sıcak suya bastirdin olmadı 4 5 defa suyunu değiştirdim ana kâr etmedi içte hazırladım boşa gidecek ya lütfen çok acil yardim
Aboo ÇOK tuzlu yaprak 4 5 DEFA SU değişmiş.Allahtan konu sahibinin başına gelmedi bu kalpten giderdi adam .Arkadaslar acilen yardıma ihtiyacım var salata yaprağım var ve cok tuzlu sıcak suya bastirdin olmadı 4 5 defa suyunu değiştirdim ana kâr etmedi içte hazırladım boşa gidecek ya lütfen çok acil yardim
Evlilik terapistine gidin birlikte.ve bol bol da dua edin.ben gerçekten kişilik bozukluğu olduğunu düşüyorum ama kendisi başka bir psikiyatriste gitmek istemiyor..ailemde durumdan haberdar beni ciddiye almıyor. Başka önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?