evlilik

cristin1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
376
232
103
46
Sizce en uygun evlilik yaşı kaçtır ? Bence 24 25 ten önce çok erken olur . Zaten 19 dan öncesi çocuk sayılıyor .

Doğru kavramı kişiye göre değişir ama bana göre elinde mesleği olacak ve en az bir sene kendi parasını harcayıp hayatını yaşayacak bir insan evlenmeden önce. Her şey ışık hızıyla olsa kabaca bu hesap söz nişan hazırlığı da eklerseniz 25'i buluyor. Benim henüz iş hayatım oturmadığından 25 bile erken mesela. Hayatta kat ettiğiniz yola göre değişir.

Bunun icin kesin dogrular yok olamaz da.
Sartlar, kisilik, olgunluk. Hepsi etkiler bunu.
Ben 19 yasinda evlendim. Erkendi evet ama hic pisman olmadim.
Erken yasta evlenip sonra bosananlari da cok goruyoruz.

Kişiden kişiye, hayallere planlara göre değişir. Ben 9 ay önce 22 yaşında evlendim, evliliğe hazır hissediyordum. Kimisi 30 yaşında bile hazır hissetmez.

Kişiye göre değişir. Olgunluk hazır olusluk meselesi. Ben 22 de evlendim mesela hiçte pişman olmadım

Evlilik için her yas erken ya.. Ama evlenince anliyorsun bunu iste.. Ah bekarligim... 23 umde evlendim iki yil nişanlı kaldım keskem 5 10 yıl nişanlı kalaymisim..

Tek parametre yaş değil. Eğitim, olgunluk, yaş, maddiyat vs.
Hepsi biraraya gelmeden olmamalı bana göre bunların hepsinin oturması da günümüz koşullarında 26,27 den önce zor.

En erken 27 bence ama bana göre ideali 30.ama ben hiç evlilik çocuk gibi hayalleri olan biri olmadım.kısmetse olur diyorum nedense evlilik,çocuk beni çok korkutuyor.olmasada olur benim için.erkek arkadaşım daha istekli bu konuda

Oku, meslek edin ve çalış... bu üçünü yapınca yaşın kac oluyorsa ideal yas odur. kimi 24 olur kimi 30 olmaz.

Peki ne kadar nişanlı kalınmalı bence en az 1 buçuk 2 yıl . Belki bazısı nişandan önce 3 yıldır tanıdım zaten diyecek ama nişanlılık başka oluyor . Aileler tanınıyor ak koyun kara koyun belli oluyor .

27 yaşında evlendim, çok uygun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Bekarlığımı da yaşadım doyasıya..

artık insanlar okuldu işti derken zaten en erken 25lerinde evleniyorki

27 yasında evlendim mesleğimi edindim paramı kazandım ayaklarım sağlam basmadan karar veremezdim

niye böyle bir konu açtınız asıl derdinizi anlatsanız da arkadaşlar öyle yardımcı olmaya calışsalar

birden fazla değişkeni var bu işin.
okul du iş bulmaydı derken sanırım 27 ve sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…