- 1 Kasım 2019
- 2.007
- 3.844
- 133
- 26
- Konu Sahibi umutcicegi95
Sen hayattaki butun sansini orda kullanmissin bacimDiz çöküş o çöküş ama bidaha önümde eğilmedi bile ıyi yaptım ohhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hayattaki butun sansini orda kullanmissin bacimDiz çöküş o çöküş ama bidaha önümde eğilmedi bile ıyi yaptım ohhh![]()
Sorma sorma romantikligide iliğine kadar sömürdüm heralde ki evlenince içinde ki öküz cıktı piyasayaSen hayattaki butun sansini orda kullanmissin bacim![]()
Evet eminim onda sıkıntı yok. Basta ben erteliyordum ondan cekiniyor sanirimEvlenmek istediğine emin misin ? Adamda en ufak bir pürüz bile varsa zamanla değişir düzelir ben onu değiştiririm diye düşünme sakin değişmez ıyi düşündün mü bacımsonra pişman olma
Bikac kere söyledi aslında ben de bakariz dedim ama hadi gel su gün tanışın olmadıevlenelim demiş. tanıştırın aileleri. illa teklif şart değil ki zaten evlenelim diye konşmuşsunuz.
İkimiz de çalışıyoruz . Ailesi falan da çok istiyor. Ne zaman olcak falan diyorlarmis hatta. Yani bekleyecegimiz pek bisey yok aslındaŞartlar olarak hazır mısınız her ikinizde belki şartların olgunlaşmadığını düşünüyordur
Valla bizde başta evlenelim diye konuştuk bende dedim ki önce teklif et teklif yoksa evlenmemEvet eminim onda sıkıntı yok. Basta ben erteliyordum ondan cekiniyor sanirim
Gecen lafi açıldı söyledim biraz vardir bekledigim biseyler diye ama anladi mi bilmiyorumValla bizde başta evlenelim diye konuştuk bende dedim ki önce teklif et teklif yoksa evlenmemsende direk söyle
E yüzük alacak çiçektir böcektir süslemeler vs . Para lazım bunlara azıcık sabret bekledigim bişey var diyosa onu bekliyordurGecen lafi açıldı söyledim biraz vardir bekledigim biseyler diye ama anladi mi bilmiyorum![]()
Benimle evlenir misin deyin ilaki erkek mi yapmak zorunda bu teklifi
Hem ilerde çocuklarınıza paylaşacağınız herkesten farklı bir hikâyeniz olur
Bilmiyorum ya bakalimbence senden bişey beklemiyor, kendi açısından şartların olgunlaşmasını ve ortamın hazırlanmasını bekliyor:)
Yok bisey bekliyorumdur diyen bendim evlilik teklifini kastetmistimE yüzük alacak çiçektir böcektir süslemeler vs . Para lazım bunlara azıcık sabret bekledigim bişey var diyosa onu bekliyordur![]()
Bu kişisel bir tercihEvlilikten bahsedip evlilik teklifi beklemek bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Etrafımda da görüyorum,evlilik konuşuluyor ama adım atılmıyor,çünkü teklif olmamış.Zaten evlenmek istediği belli değil mi,neyin teklifi gelecek ? Filmlerde gördüğümüz hayatla bizim hayatlar uyuşmuyor işte,mantıksız bir durum çıkıyor ortaya.
Yok zaten konusuyoruz onu desem ben hep istiyorum sen yanasmiyorsun der .Al karsına ciddi ciddi konus
Bu ilişki nereye gidiyor adını koyalım mı vs diye
İlişki dedigin iki taraflı yasıyor uzun süredirde birlikteymişsiniz bunu acıkca konusabiliyor olman lazım
HmmmYok bisey bekliyorumdur diyen bendim evlilik teklifini kastetmistim![]()
Evet ama zaten oyle buyuk bisey istemiyorum ki. Oyle otururken ya da yururken boyle soylese hosuma giderCiddiye gidiyor diye kendiniz soylemissiniz zaten dusunsene nikah tarihi aliyosun fln hala teklif bekliyosunyani o yola girmisseniz artik daha bi teklife gerek varmi
Ama zaten o yola girmisseniz bu bir supriz degilse size erkek pek gerek gormuyor yinede tercih sizinEvet ama zaten oyle buyuk bisey istemiyorum ki. Oyle otururken ya da yururken boyle soylese hosuma gider
o degil de benim kocam bana nisanli iken hem de benim nisan yuzugumle evlilik teklifi etmisti,
pasam ancak o zaman maddi durumunu ayarlabilmis
ha ha menudeki en ucuz seyi secmistim de seviyorum seni kiz demisti ,
Kendi de söylüyor tanis bizimkilerle falan diye ama sadece soyluyor isteBen söyle yapmıştım. Benim ailem öğrenmişti küçük bir yer burası çünkü. Gittim ailem öğrendi napıcaz dedim. O da işi ciddiyete dökeceğiz dedi. Sonra evlenme teklif etti. Siz aileler ile tanistirmak istediginizi soyleyin bakin tepkisine
Bilmiyorum ki ya ne bekliyorBen evlilik teklifi almadm yani aldımda aileler tanştktan gidip geldikten sonra aldım teklifBence senden ve ailenizden haber beklyor
![]()