Evlilik...

Evlenmek istediğine emin misin ? Adamda en ufak bir pürüz bile varsa zamanla değişir düzelir ben onu değiştiririm diye düşünme sakin değişmez ıyi düşündün mü bacım 😁 sonra pişman olma
Evet eminim onda sıkıntı yok. Basta ben erteliyordum ondan cekiniyor sanirim

Benimle evlenir misin deyin ilaki erkek mi yapmak zorunda bu teklifi
Hem ilerde çocuklarınıza paylaşacağınız herkesten farklı bir hikâyeniz olur
😊 yaa ama o yapsın istiyorum . Normalde oylr surpriz falan yapan biri değildir bunu sorun etmiyorum ama teklif bekliyorum bakalim etmez belki ama

Evlilikten bahsedip evlilik teklifi beklemek bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Etrafımda da görüyorum,evlilik konuşuluyor ama adım atılmıyor,çünkü teklif olmamış.Zaten evlenmek istediği belli değil mi,neyin teklifi gelecek ? Filmlerde gördüğümüz hayatla bizim hayatlar uyuşmuyor işte,mantıksız bir durum çıkıyor ortaya.
Bu kişisel bir tercih

Ben evlilik teklifi almadm yani aldımda aileler tanştktan gidip geldikten sonra aldım teklif 😁 Bence senden ve ailenizden haber beklyor 🙄

Ben söyle yapmıştım. Benim ailem öğrenmişti küçük bir yer burası çünkü. Gittim ailem öğrendi napıcaz dedim. O da işi ciddiyete dökeceğiz dedi. Sonra evlenme teklif etti. Siz aileler ile tanistirmak istediginizi soyleyin bakin tepkisine
Kendi de söylüyor tanis bizimkilerle falan diye ama sadece soyluyor iste

Back
X