• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

kediseverr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
76
118
13
Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım

Burada yazılan evlilikler neden hep kötü. Tüm evlilikler böyle sorunlu mu ? Konuları okuyorum da herkes ya kayın ailesinden ya kocasından ya çocuklarından ya da evliliğinden şikayetçi. Evlenip hiç mutlu olan yok mu bu? Bu sitede gezindikçe evlilikten korkmaya başladım
Hani burası bir derdim var ya, ondan olabilir mi sizce? Ufak bir beyin fırtınası yapın bakalım.

İnsanlar içini dökmek, fikir almak niyetiyle yazdıkları için hep olumsuzları görüyoruz. Zaten iyi giden niye yazsın ki 😊 içiniz rahat olsun harika evlilikler de var. Karşınıza iyileri çıkarsın rabbim en güzel duam budur size. Ondan sonrası güzelliklerle dolu

KK ya acil MUTLULUKTAN ÖLÜYORUM diye bir topik başlığı açılmalı :KK70: :KK70: :KK70:
Başlık: ÇOK MUTLUYUM

İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.

Ne demek istediğinizi anlıyorum aslında. Evet burası bir derdim var köşesi tabi ki insanlar dertlerini yazacak ama asıl arkadaşın sormak istediği dertler hep evlilik ve eş aileleri, aldatma gerçekten sıkıntılı şeyler. Bazen bende böyle düşünüyorum sanki her kadın ya aldatılıyor, ya şiddet, psikolojik şiddet görüyor, ya da eşinin ailesiyle sorun yaşıyor. Ciddi ciddi bende korkuyorum evlilikten ve pek mutlu aile, mutlu evlilik kavramlarına inancım kalmadı.

Mükemmel giden bir evlilik olduğunu bende düşünmüyorum yani illa ki sorunlar çıkıyor. Ama bu evlilikten korkmayı gerektirmez. Bizde mesela eşimle çok zıt bireyleriz ama oturup konuştuğumuz zaman anlasabiliyoruz. Kv ile ilgili problemim olduğu zaman ise eşime söylüyorum hiç bir zaman kv ile de tartışmam olmadı eşim orta yolu buluyor yani o açıdan gerçekten hakkını yemem. Ne annesine toz kondurur ne de bana. Yani öyle aman aman büyük problemimiz yok çok şükür.

İçerik: Kocamla uzun yıllardır süren mutlu bir evliliğimiz var, kıskançlık yok, kısıtlama yok, maddi sorunumuz yok, kocam ev işlerine yardım eder, çocuklara bakar. Kayınailem mükemmel insanlar bize maddi manevi hep destek olurlar. Muhteşem bir düğünle evlendik şahane bir evimiz var. Sizce bu tabloyu bozmak için yapabileceklerim neler? Lütfen yardımcı olun.
Valla bu ben 😂😂

Kesin aldatıyordur sen yakalamamışsındır henüz. :KK53:

Evlilikten korkmayin. Evlilikten önce iyice ölcüp tartmadan evlenmekten korkun. Bir cok kisi evlenmeden sorunlu taraflari gördügü halde yinede evleniyor. En önemki kisim ama evlilik öncesi. Iki kisi evliligi güzel yürütmeye niyetliyse o zaman zaten iyi ilerliyor

Konu sahibi, elbette dört dörtlük mükemmel hayat diye bir şey yok. Herkesin ufak ya da büyük bir sıkıntısı mutlaka vardır. Evli olmayanın derdi yok mu? Evlilik özelinde bakarsak tabi ki eşiyle ve ailesiyle sorunsuz geçinen insanlar da var. İlla kötü olacak diye bir şey yok. Ama bebekleri uyumuyor olabilir mesela 🥲

Olmaz olurmu herkesin evliliği kötü olacak diye bir kural yok evlilikten korkmayın 😊 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Evlenip mutlu olan ben varım 😍 Tabi ki her şey her zaman güllük gülistanlık değil ama mutluyum, yine olsa yine onunla evlenirdim. Burası bdv haliyle sorunlu evlilikleri okumanız kaçınılmaz.

hiç korkmayın doğru insanla o kadar güzel ki 5,5 senedir evliyim ilk bir sene alışana kadar ufak tefek sorunlarımız oldu ama şimdi kavga etmeyi özlüyoruz. şükür eşimin ailesi kendi ailem gibi onlarla da kızım annecim diye hep konuşuruz
dicem o ki herkes her evlilik aynı değil

Mükemmel giden bir evlilik olduğunu bende düşünmüyorum yani illa ki sorunlar çıkıyor. Ama bu evlilikten korkmayı gerektirmez. Bizde mesela eşimle çok zıt bireyleriz ama oturup konuştuğumuz zaman anlasabiliyoruz. Kv ile ilgili problemim olduğu zaman ise eşime söylüyorum hiç bir zaman kv ile de tartışmam olmadı eşim orta yolu buluyor yani o açıdan gerçekten hakkını yemem. Ne annesine toz kondurur ne de bana. Yani öyle aman aman büyük problemimiz yok çok şükür.

Katılıyorum size 🌸 hiç tartışmasız evlilik olmaz zaten. Ama o tartışmada bile kaliteli bi duruş oluyor hakaret etmeden, millete rezil olmadan, adam gibi tartışabilmek ya da konuşarak tartışmayı çözüme bağlamak bile çok kıymetli. Bunlar olunca sorun olsa da göze batmıyor ya da aşılmaz gibi gelmiyor

Back
X