Şimdi ben oturtamadım bir türlü
Ne görümceyi seviyorsunuz ne kayınvalideyi, sevmediğiniz insanları neden özel gününüze çağırıyorsunuz?
Çocuklar gelen akrabalarınızı hiç görmemiş, özel gününüzde bulunmasalar bir eksiklik olmayacak insanları neden eve doldurup kaos çıkarıyorsunuz?
Görümce kendi çocuğuyla ilgilenmiş ortam hoşuna gitmemiş kalkmış gitmiş çok normal
Eşinizde kendi çocuğuyla ilgilenseydiya, görümce çocuklarınızı pışpışlamadı kayınvalide pışpışlamadı çoooook kötüler de bu çocukların babası ne halta yarıyor?
Hayatım kalabalıktan huzursuz oldular birini sen al biraz eğlendirelim diyemiyor musunuz?
İlla görümce kayınvalide birşey yapacak diyorsanız da anne yardımcı olabilir misin başa çıkamıyorum, halası senin ufaklığı yanımıza getirirmisin belki benimkiler onunla avunur diyemiyor musunuz?
Kadın çocuğunu alıp yanınıza gelmedi diye laf edeceğinize siz alıp çocuklarınızı yanlarına gitseydiniz madem
Çocukları kuzenleriyle kendi odalarına koyup oyun oynamaya başladıklarında misafirlerinizle ilgilenseydiniz
İlk kez bu kadar kalabalık bir ortam gördüler o yüzden huzursuzlar, kimse rahatsız olmasın biz keyfimize bakalım anne niye öyle uzak duruyorsun filancayı tanımadın mı gelsene şöyle sohbet edelim, x abla bak kayınvalidemde burada niye öyle ayrı gayrı duruyorsun kadın dışlanmış gibi kaldı demek çok mu zor
Kayınvalideyi görümceyi davetli olarak değilde yardımcı olarak çağırdıysanız önceden onlarada bunu bildirmeniz gerekirdi dimi
Ben size hak veremedim