evlilik ....

yine banlanmış limoncu, her konu açtığında hep banlanıyo zaten çirkin üslubuyla
uslubu çirkin olabilir ama burda bazı okumuş maaşı olan ama buna rağmen kocasından yalvar yakan harçlık alan kadınlardan kat kat üstün kat kat akıllı bence

Ben limoncuyu seviyorum samimide buluyorum.
Uslubunda yanlislar var fakat okadar dalga gecildi hakarete varan soylemler olduki bunlar karsinda sakin bile kaldi.
Eski konularinida biliyorum birikim yapmasinida taktir ediyorum esinde o azim yok galiba.
Esiyle sorunlari var kafalari uyusmuyorda olabilir ama limoncu zamanini dolu seylerle harcasan adama bu kadar kafayi takmazsin.biraz bosluktan adama sarmissin sanki

Buldun da bunuyon mu bacım millet şiddet ve mutsuzluktan dem vuruyor buda bulmuş mülayim Ada'mı kafasını vurup ekmeğini yemekten sıkılmışa benziyor şaşkınım

İyi aksamlar benim de derdim ayni iyibir isann eşim içki sigara kari kiz vss yok ama evde sikiliyorum yasli ymis gibi ablcar haber izler dizi izler uzanir karismasam öyle saatlerce oturabilir :/ Bir de ben hayati daha renkli dololubdolu yasmqak istiyor ama yok iste

Valla bence sen bosan ozgur sosyal cagdas gorgulu hayati yasamayi seven kadinsin kendine gore birini bul evlen begenmedigin esyayi bile cope atiosun kullanmiosun anladigim kadariyla sen esini begenmiosun

Yazdiklarina tek yorum bu yapilacak
Istedigi gibi bulsa insan ah.Bir de sinema zevkimiz farkli demis kadin ve erkeklerbu konuda heer zaman farklidir onu gec.Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak varOrtalik rezil .Boyle sorunlarla gelmeyin buralara uzulursunuz..

Ama sen hep senin tarzinda olsun istiyorsun.Elektroinikler gereksiz (evet o kadari gereksiz bana gore de)ama gumus kaplama yemek takimi ,100liralik gomlek ,herseyin en iyisi ..Celisiyor..Sen adami feminen istiyorsun .Ama o bir erkek.Onlarin tarzlari daha farkli olur.Uzlasmadan baska careniz yok.. Bayan arkadas edinebilirsin..Gezmek istemeni de anliyorum.Ama herseyin luks olmasini istemeni anlamiyorum.Hayal dunyasiyla yurumuyor yasam..Bir yerlerden kisip biryerlere harcayacaksiniz ama ikinizin de istedigi olarak...Calisabilirsin biraz mesela...Sonra gerekirse isten cikar o geziyi yapabilirsin.Yada calisirsin surekli can sikintin azalir.Izinlerde geziye gidersin..Yegenim de senin gibi...Hem calismayim diyorsun hem hersey senin istegin gibi olsun istiyorsun..Bunlar hep paraya bakar...Ayaklarin yere bassin..

Bence siz o kocayı bırakmayın hem üstünlüğünüzü kabul ediyor hemde (siz mutlu olun diye) planı programı size yaptırıp güveniyor artı tek başınıza arkadaşlarımızla eğlenmeye de gidebiliyorsunuz ses etmiyor. Siz kocanızdan sıkılmışsınız aslında mesele fazla olmak eksik olmak değil. Sıkılmasanız bu durum sizi etkilemezdi. Birde çocuğunuz yok eğer çocuk olsaydı sıkılmaya vaktiniz olmazdı. Sizi tenzih ederek söylüyorum lakin çoğu erkeğin kadının üzerinde baskı kurmasının sebebide bu çünkü kadınların çok başına buyruk bırakıldıklarında sıkıldıklarını biliyorlar ben bunu çevremde de çok gözlemledim

Limoncu akıllı kadın ona lafım yok, hatta çalışsa bu zekayla iyi de konuma gelir. Ama ekmeğini yediği adama hakaret eden, davar maraba diyen kadına da "aay dobra ne şeker bu kız " diyemem doğrusu. Ortada bir nankörlük var çünkü.

Ayrıca bu adam yedi sene önce haza bir beyefendiydi de limoncuyu kandırıp öküze mi dönüştü ? Bu adamı böyle almış beğenmiyorsa da boşanacak. Hem karnım doysun hem pastam dursun adam leş ama baba evi de kötü ee napsın limoncu ? Mısır' da halası olmadığına göre miras bırakacak ?

Adam da tiksinmeyecek gibi değilmiş anlatılanlara göre ama boşanacak tek yapılacak şey bu.

Beynim bulandı konuyu okuyacağım derken... Nokta virgül cümle başı cümle sonu hiçbir şey yok böyle elit olunmayacaginin farkinda degil sanırım? Insanlar elindeki starbucks bardağına degil kültürüne konuşmana bakarlar

Malesef ki okumayan araştırmayan üretmeyen sadece tv izleyen oradaki gereksiz lükse ozenen insanlar aramızda ve en kotusu bunun bilincinde değiller ve kendilerini üst düzey zannediyorlar

Zavallı adam ya duysa karısının ona maraba dediğini kim bilir nasıl üzülürdü

Acıma performansı değil de acıma duygusu oluyor o hanımefendi

Bu işlere layık görmüyorum kendimi demiş ya

Hangi işlere layiksiniz? Madem kendinizi layık gormuyorsunuz bu adamla neden evlendiniz? Zengin bir koca bulsaydiniz ya da çalışıp para kazanın oh koca parası yemek ne ala değil mi
Profoser değildir o ya..profosör olmasın.?Himm birde kadın mis Ba Ba Ba. .birde donanımlı Ufff çok cahilim keşke. .. neyse kendime etmiyim bu lafi))

bence sen oku bu bilgi cok donanımlı bi proföser kadın söyledi cnm cım

Ya bu cümle ne demek ki???

Konu sahibi üzerinden neden bu kadar geyik yapilmis anlamadim. Ben kadina cokda hak verdim. Erkege fazla yuz vermeyeceksin. Butun ay calisan maasi kocasinin eline sayip 50 tl harclik alan kadinlarida gorduk. Onlar dahami degerli limoncudan?

Ohhh sefan olsun. Tam benim kafadan. Hortumlayip hortumlayip kenara para atacaksin. Yarin ne olacagi belli olmaz. Bugun sen iyisinki kocan sana iyi. Sen sirtini don bak bakalim sirtini sivazliyormu erkekler. Bende de akil basa sonradan geldi. Ise gireyim ne olanlarim var ne planlarim var insssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…