evlilik ....

valla o aklından gece kelime bence düsünene layık ben nikahlı yım ya sen icindede nikah varmı göz perden de falan edepsizlilgin tavanındasın suan o.... yu aynen sana layık buluyorum ben ...
onu ben sana yazmadımkı sen kendıne yakıstırdın rica ediyorum şu adamı boşa tamammı cunku adamın kokuşmuş corapları bıle senın karakterınden daha temız bide utanmadan yazmışsın davar diye tam bir utanmazsın adam inşallah senın gotune tekmeyı basarda starbucsun kapısında sabahlarsın

ahahahah aynen sana iade ediyorum o kelimeyi allah sana senden olanlara yasatsın benşm konuma böyle bi cümle kuramasın

ahahahah aynen sana iade ediyorum o kelimeyi allah sana senden olanlara yasatsın benşm konuma böyle bi cümle kuramasın
onu ben sana yazmadım sen kendine yakıstırdın adam zaten helalım para veriyor nasıl olsa ayda bir kendını bastırsın dıyen sen degılmısın valla ıgrenc ya hakikaten ıgrencsin

Ya kizlar onu bunu bosverinde olay traji komik hal aldi
Biraz sakin olalim yoksa direk kodes

bu nedir ne kadar iğrenc ya

bu nedir ne kadar iğrenc ya

Aynen benim de hi midem almadı.
Çok şükür tiksindiğim, yanıma yakıştırmadığım ağır sözler ettiğim biriyle yatacak kadar midem geniş değil dedim hatta görünce.
Çok basit bir ağızla yazılmış bir de ondan sanırım beni de o cümle çok rahatsız etti.
Allah kimseyi ruhunu satacak kadar paragöz etmesin

basit bir agızla yazılmamış yazanın kendısı basıt zaten ama gercekten burda ne uyeler gordum limoncu gıbısını gormedım

eee sanane benim kocam nikahlı kocam anladın mı fesat mısın akıl kabiliyetin mi yok kızım senin sorunlumusun benim kocam dedim anladın ..
Koca benim. Benim kocam. Döverim de severim de diyoğsunn. Ay yazık adama her gün baştan pişman oluyordur senin kocan olduğuna.

sen o kusmugu alsa icine kuss anca susarsın
Çocukluğuma gittim. Ay bi de şunlar var bak denemelisin:
-Ooohh canıma değsiinn

-Kapa çeneni salak

-Hii benim babam seninkini döver bi kere

Ay aklıma gelmedi daha. Kızlar ekleyin limoncunun repertuari gelişsin. Çocukluk atismaları vol1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…