onu ben sana yazmadımkı sen kendıne yakıstırdın rica ediyorum şu adamı boşa tamammı cunku adamın kokuşmuş corapları bıle senın karakterınden daha temız bide utanmadan yazmışsın davar diye tam bir utanmazsın adam inşallah senın gotune tekmeyı basarda starbucsun kapısında sabahlarsınvalla o aklından gece kelime bence düsünene layık ben nikahlı yım ya sen icindede nikah varmı göz perden de falan edepsizlilgin tavanındasın suan o.... yu aynen sana layık buluyorum ben ...
ahahahah aynen sana iade ediyorum o kelimeyi allah sana senden olanlara yasatsın benşm konuma böyle bi cümle kuramasınonu ben sana yazmadımkı sen kendıne yakıstırdın rica ediyorum şu adamı boşa tamammı cunku adamın kokuşmuş corapları bıle senın karakterınden daha temız bide utanmadan yazmışsın davar diye tam bir utanmazsın adam inşallah senın gotune tekmeyı basarda starbucsun kapısında sabahlarsın
onu ben sana yazmadım sen kendine yakıstırdın adam zaten helalım para veriyor nasıl olsa ayda bir kendını bastırsın dıyen sen degılmısın valla ıgrenc ya hakikaten ıgrencsinahahahah aynen sana iade ediyorum o kelimeyi allah sana senden olanlara yasatsın benşm konuma böyle bi cümle kuramasın
bu nedir ne kadar iğrenc yaeee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin
eee sanane benim kocam nikahlı kocam anladın mı fesat mısın akıl kabiliyetin mi yok kızım senin sorunlumusun benim kocam dedim anladın ..bu nedir ne kadar iğrenc ya
sen o kusmugu alsa icine kuss anca susarsınsenın kocan nerde calısıyor?adres versene bunların cıktısını alıp yollıycam adama
bu nedir ne kadar iğrenc ya
kocanmı davarınmı karar ver isterseneee sanane benim kocam nikahlı kocam anladın mı fesat mısın akıl kabiliyetin mi yok kızım senin sorunlumusun benim kocam dedim anladın ..
koca benim kızım istedigimi derim zorunamı gittikocanmı davarınmı karar ver istersen
ınan o kusmuk bıle senın kadar midemi bulandırmadısen o kusmugu alsa icine kuss anca susarsın
evet canım zoruma gitti sen o adamı haketmıyorsun anladınmı haketmıyorsunkoca benim kızım istedigimi derim zorunamı gitti
basit bir agızla yazılmamış yazanın kendısı basıt zaten ama gercekten burda ne uyeler gordum limoncu gıbısını gormedımAynen benim de hi midem almadı.
Çok şükür tiksindiğim, yanıma yakıştırmadığım ağır sözler ettiğim biriyle yatacak kadar midem geniş değil dedim hatta görünce.
Çok basit bir ağızla yazılmış bir de ondan sanırım beni de o cümle çok rahatsız etti.
Allah kimseyi ruhunu satacak kadar paragöz etmesin
ıyyy pislik ...ınan o kusmuk bıle senın kadar midemi bulandırmadı
Koca benim. Benim kocam. Döverim de severim de diyoğsunn. Ay yazık adama her gün baştan pişman oluyordur senin kocan olduğuna.eee sanane benim kocam nikahlı kocam anladın mı fesat mısın akıl kabiliyetin mi yok kızım senin sorunlumusun benim kocam dedim anladın ..
Çocukluğuma gittim. Ay bi de şunlar var bak denemelisin:sen o kusmugu alsa icine kuss anca susarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?