evlilik ....

Valla seni de anlattığın gibi biri olarak görmüyorum, sen de biraz kültürlü geçinip, aslında bir çok insanın yaptıklarını yapıyorsun yani.
Kocanla uyumsuz olduğunuz belli. Bir de kusuruma bakma ama kocanı çok ama çok mantıksız buluyorum. Böyle biriyle tabii ki hayat geçmez. Eline geçen kuş gibi maaşla eve 4 tv ve bunun gibi bilimum gereksiz elektronik eşya taşıyıp duran zekada biriyle ben de yapamazdım açıkçası. O yüzden kabul et, sus otur vs diyemiyorum. Böyle biriyle ömür çürütmek haksızlık yani. Ha şu da var, seni bu adamdan başkası çekme . Bulmuşsun vur kafasına al ekmeğini safın birini, evlenmişsin. Yanlış anlama ama bak ailen bile sana bir yere kadar tahammül ederken elin adamı hiç çekmez. Normal birini bulamazsın yani. Kendin çalışıp kazanıp kendi yağında kavrulabileceksen boşan. Aileme giderim vs diyorsan, olmaz o iş.

Bence bu limoncu ali ağaoğlunun kadın versiyonu ama ağaoğlunun henüz çulsuz zamanları
Gözünü hırs kibir bürümüş eski Türk filminden fırlamış gibi yemin ederim şaka ya
Ahahahah bide beyazın ben şok ben manşet dediği reklam filmindeki gibi
Hem elit! hem kaba!
Ay valla bu hep konu açsın ben 7/24 kk dan çıkmam yok böyle bi model

icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim

Keşke zamanında kafayı kullanıp ders çalışaaydın iyi bi meslek sahibi olsaydın. Anlattığın gibi bi insansan potansiyelin var açıksın rahatsın kullanmıyosun. Enerjini boşa harcıyosun. Ama şu an evde oturmak senin seçimin. Eş Yurtdışı vs konularında seni anlıyorum. Seni güzel ortamlara sokacak senden daha bilgili küştürlü bi eş hayal ediyodun. Tv ne ya hakkatten. Oturup bütün gün tv izleyen bi adam beni bayar. Ailene ait evde oturduğunu biliyorum. Eşinin eh işte denece maaşı var. Yani yaşadığın hissi ben olsam ben de yaşardım. Kocan olmasa da sen bu standartlarda bi hayat srücen zaten. Kocanın seni soktuğu başka bir ortam çevre yok. Ama bu koca da senin seçimin. Her şeyi en baştan değiştirecek gücün var mı? Boşadın bu adamı işe girip çalışıcan mı?

Bilmiyorum bu yaştan sonra kafanın dank etmesi tuhaf olmuş. Seni anlıyorum ama insan bi yaştan sonra da hayatında huzur ve dinglik istiyor. Macera peşine düşecek yaşı geçtik. Bunları 18 yaşındayken görebilmek marifet olan. Ben olsam bu saatten sonra kocayı dürtükler azcık kendime ydurmaya çalışırdım.

Madem bu kadar modern kafadasin her şeyi erkek yapsın demeyeceksin. Modernlik bu değil. Senin dediğin gibi adamlar yani karısını tatillere operalara götürenler senin kadar geleneksel düşünmez. Sen önce kendi kafa yapını değiştir. Üzgünüm ama hep bana hep bana diyorsun sanki. Adam calissin, paranı versin, seni gezdirsin ama sen ailesiyle görüşme hicbir şey yapma...Bu kafayla zor yani. Kaldi ki öyle bir anlatmissin ki sanki Monaco dan düşmüşsün ama aslında alakası yok. Sende eşinde bildiğin yurdum insani iste ki bu hiçte kötü bir ozellik degil.

Sanki adam bi dediğini iki etmiyomuş da ona rağmen yetmiyomuş gibi konuşmuşsun ama adam senle bişey yapmak istemiyo belli ki zorla da yaptıramazsın ki.

Ne kadar aşağılamissiniz eşinizi.hiç mi iyi tarafı yok bu adamın? Bugün ayrılmasaniz yarın ayrılırsiniz zaten siz

Anlatımda sevgi aradım en ufak hissedemedim. Eşine saygıda duymuyorsun. En kötüsüde ondan ayrılırsam ailem bana karışır rahat hayatımı yaşayamam diye boşanmıyorsun. Burdan benim çıkardığım sonuç sen bu adamıkullanıyorsun. Adam hem çalışıp sana bakıyor sen o adamın alın teriyle takılar alıp sinemalara kafelere tatillere gidiyorsun hemde adamı aşağılıyorsun. Yani daha iyi bir seçeneğin olsa yarı yolda bırakacaksın ama şu an için en iyisi bu diye katlanıyorsun. Yada can sıkıntısından bak ben böyle kadınım benim sözüm geçer havası vermek için balon konular açıyorsun. İki türlüde sıkıntı büyük... Cümlelerinin başı sonu belli olmayan kendini ve duygularını yazarak ifade edemeyen biri için büyük cümleler bunlar.

Isine gelince kiz alinir verilir, altin takilir, kadin calismaz vs vs gayet ataerkil, geleneksel kafadasin, konu kahve icip sehir gezme olunca mi modern oluyorsun?
Önce bir kimligini bul, oturt, ne oldugunu kesfet, sonra eşinden beklentilerde bulun.
Sahsen kaynanasiyla kiran kirana altin pazarligi yapip, koluna gecirdigi burmalarla önce bir fransiz restoraninda yemek yiyen sonra operaya giden, geceyi butik bir kahvecide tamamlayan bir kadin hayal edemedim. Ya osundur ya busundur, eger ikisi de benim diyorsan valla bravo, boyle muhtesem bir dogu bati sentezini kolay kolay kimse yapamaz.
Bi de allah rizasi icin şu nezih zevklerine kitap okumayi da ekle olur mu? Biraz yazim kurallarini, biraz cumle kurmayi ogren. Yazdiklarinin yarisini şifre cozer gibi kafa patlatarak anlayabiliyoruz

Limoncu sendeki bu model kocayla kimse yapamaz
Adam uc kurusluk maasi gerizekali gibi kalkip teknolojiye yatiriyor sanki evi uzay ussuymus gibi
Ustune bu adam pis
Catal bicaksiz yemek mi yenir? Elle yesin diyenlerin evine gelsin bakalim elle yiyen, kahvaltiliklari bicakla kesmeden ortadan catalini sokup sokup yiyen birisi de gorelim ben oldugu gibi kalan ne varsa atiyorum midem bulaniyor, herkes ne rahat
Ben olsam bosarim bu adami,net. Daha once de soylemistim
Hukumet gibi kadinsin. Sen istemedikten sonra seni kim baba evine zorla dondurebilir ki? Calis kendi hayatini kur, aska gelmis gelecegi gorememis kacmissin bu adama diye omrunu onda tamamlayacaksin diye bir kural mi var?

Bu ne marka takıntısı yahu
Merak ediyorum limoncu 2000 tl maaşla şu dediklerini hakikaten yapabiliyor musun ?
Evime giren maaş neredeyse 4 katı ama ben hala o dediklerini yapabilecek düzeyde degilim :)
Yurt dısına tatile neden gidemiyorum diye kendimi yemiyorum mesela.
Gümüş kaplamalı takımlarım yok, kütahya porselen
Ben bu işin sırrını merak ettim dogrusu
Evde yemek yerken bıçagı sadece çok gerekli olan yerler haricinde kullanmayız mesela.
Hani patates kızartması yerken çatala üçer beşer alıp agzımıza atıyoruz :)
Yani senin dertlerin gerçekten çok şaşırtıyor beni bazen.
Kaliteli yaşam diyorsun iyi de senin ki daha çok lüks hayata giriyor.

amannnn kimin evliliği dört dörtlük benim yerimde olsan intihar edersin boşver gidemeyecegine göre yani ayrılsan hayatın daha berbat olacak o yüzden hayatına renk kat cocugun olsun örn piti piti adımlarını izle onunla düş onunla kalk eşşini de o kadar kafaya takma senin ailen despotmuş benim eşim kendi despot.hiçbiir sosyal faaliyetimiz yok gibi maddi sorunlarla boguşuyoruz.sen hayatını yaşa bunları boşver sosyal çevre edin vs.

Bu ali agaoglundanda beter anacim.
Ali beyimiz bari calismis didinmis ulasmis bi makama. Bu limoncu " yan geliyim yatiyim zengin oluyum" havasinda.
Yazik ya kocasina acidim. Ne yapsa yaranamiyor.

Izmirli degil ama tipik izmirli nasil oluyormus burda takildim ben :) izmirliyim ama kendime suraliyim demedim 30 senedir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…