Limoncu ismini gorunce " karmakarisik noktasiz virgulsuz yazan hanfendi" diye hatirlardim. Aynende senin dedgin gibiymis.
Bundan snra baska hatirliycam limoncuyu. Kocasinin parasini yiyip, adamin canak hobbisini yersiz gorup( evet yersiz olabilir) ama kendi altin kaplamali setini zaruri bulan hanfendi diye hatirliycam.
Ama halada yetmiyor.
Adam canini verse " intihar seklini begenmedim, daha şata fatli olabilirdi, o ne oyle fakir gibi bugazindan ip asmalar felan" derdi kanimca.
Sen böyle bir piremsesken bu kocayı nerde buldun peki en azından beğenmiyeceğin bi adamla neden evlendinicimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim
icimden öyle gelirdi
sanırım her zaman bana hizmet edilmesini kaliteyi cok severdim her seyin en iyisi en güzeli olmalı benim derdim
Bence bu limoncu ali ağaoğlunun kadın versiyonu ama ağaoğlunun henüz çulsuz zamanları
Gözünü hırs kibir bürümüş eski Türk filminden fırlamış gibi yemin ederim şaka ya
Ahahahah bide beyazın ben şok ben manşet dediği reklam filmindeki gibi
Hem elit! hem kaba!
Ay valla bu hep konu açsın ben 7/24 kk dan çıkmam yok böyle bi model
ayyy canım avatar resmin korkunçççİşte bunlar hep can sıkıntısından
böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?