al sana benim kocam tipik türk erkegiBu anlattıkların aslında kadınların ortak sorunu. Kadınların pek çoğu gezmeyi tozmayı seviyor. Erkekler annelerini hoş tutsunlar, evde tv izlesinler vs vs. Turlara katılıyoruz mesela bayanlar o kadar çoğunlukta oluyor ki. Otobüs hep bayan. Millet kocasını evde bırakıp arkadaşlarıyla veya çocuklarıyla geliyor. Arkadaşlarım tatil planlıyorlar aileleri için. Dönüşte şikayet: Ay gittiğimiz yer çok güzeldi ama surat astı durdu. Sıkıcılar velhasıl. Bir de değişik hobileri oluyor bize hiç uymayan güvercin beslemek, balığa çıkmak, arabanın sağını solunu değiştirmek gibi.
Aynen katılıyorum. Kendi kazanmayınca kolay geliyor bir yemeğe o kadar para vermek. Ayrıca Adam çalışıyor kazanıyor keyfine harcayabilir seni ne ilgilendiriyor rahatsızsan git git bir işe çalış.İşte bunlar hep işsizlikten evde oturup koca parası yer ama kocayı begenmez
Kalbim güzel benimayyy canım avatar resmin korkunççç
Bende şu noktalama işaretlerini kullanmayan insanların alınlarının ortasına kafa atıp nokta ve virgül işareti çıkarmak isterdim.altın degil ama senin gibi dalga gecen kızlara bi kafa atmak isterdim insanların sorunlarıyla dalga gecilmez
Kadın mı şikayetçiydi adamdan. Adam evliyken mıymıy boşanınca mı hayat doldı?Senin gibi düşünen doktor bir muvekkil vardı. Kocası da doktor. Problem aynı seninkiydi. Bosandilar. Adam şimdi öyle bir değişti ki görünce inanamadım. 10 yaş genç görünüyor.
İşte zora da gelmek istemiyor ama. Bunun nedeni de bence kendisinin de dediği gibi herkes bana hizmet etsin düşüncesi. İnsanın kendini güzelliklere layık görmesi ne kadar hoş ama herşeyin de fazlası zarar, kimse kimsenin kölesi değil. Limoncunun eşinden beklentileri varsa onun da limoncudan var, evlilik karşılıklı tatmin demek.Keşke zamanında kafayı kullanıp ders çalışaaydın iyi bi meslek sahibi olsaydın. Anlattığın gibi bi insansan potansiyelin var açıksın rahatsın kullanmıyosun. Enerjini boşa harcıyosun. Ama şu an evde oturmak senin seçimin. Eş Yurtdışı vs konularında seni anlıyorum. Seni güzel ortamlara sokacak senden daha bilgili küştürlü bi eş hayal ediyodun. Tv ne ya hakkatten. Oturup bütün gün tv izleyen bi adam beni bayar. Ailene ait evde oturduğunu biliyorum. Eşinin eh işte denece maaşı var. Yani yaşadığın hissi ben olsam ben de yaşardım. Kocan olmasa da sen bu standartlarda bi hayat srücen zaten. Kocanın seni soktuğu başka bir ortam çevre yok. Ama bu koca da senin seçimin. Her şeyi en baştan değiştirecek gücün var mı? Boşadın bu adamı işe girip çalışıcan mı?
Bilmiyorum bu yaştan sonra kafanın dank etmesi tuhaf olmuş. Seni anlıyorum ama insan bi yaştan sonra da hayatında huzur ve dinglik istiyor. Macera peşine düşecek yaşı geçtik. Bunları 18 yaşındayken görebilmek marifet olan. Ben olsam bu saatten sonra kocayı dürtükler azcık kendime ydurmaya çalışırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?