- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
ahahahahahahahah bu çok iyiydiLimoncu senin konularını okuyunca hep aklımda bu çift canlanıyor
Eki Görüntüle 1837057
Kendini megalomanca övüp ailen, kocan herkesi cahil yapmışsın. Çok ukalaca buldum. Ailen baskıcıymış kocanla zincirlerini kırmışsın, şimdi adamı beğenmiyorsun. Tek tabanca, alem cahil, ben hayatın bilmemnesiin seven mikemmel bir insanım, yok millete kafa atarım. Kusura bakma ama sarı saç, siyah kaş, avam bir tip canlandı gözümde. Hiç sevmem senin gibi anasını dahil aşağlayabilenleri, dayanamadım.
limoncu sen misin ben seni kiblemiştim demek başka bir hesabın daha vardısıkar o biraz. laf bi milyon ama ne icraat var ne özgüven ne para
mesela çatal bıçaktan girdik konuya. kesilmesi gerekli olmayan seyler örneğin peynir servis tabağına alınınca bıçakla kesilmez. ayıptır. görgüsüzcedir. çatalla böler yersin. o yüzden evde her yemekte bıçak kullanılmaz.örneğin taze fasülyeyi çatala itelemek için bıçak kullanan bi görgüsüz konu sahibi ablaya çok nezih gelebilir:)Bu ne marka takıntısı yahu
Merak ediyorum limoncu 2000 tl maaşla şu dediklerini hakikaten yapabiliyor musun ?
Evime giren maaş neredeyse 4 katı ama ben hala o dediklerini yapabilecek düzeyde degilim :)
Yurt dısına tatile neden gidemiyorum diye kendimi yemiyorum mesela.
Gümüş kaplamalı takımlarım yok, kütahya porselen
Ben bu işin sırrını merak ettim dogrusu
Evde yemek yerken bıçagı sadece çok gerekli olan yerler haricinde kullanmayız mesela.
Hani patates kızartması yerken çatala üçer beşer alıp agzımıza atıyoruz :)
Yani senin dertlerin gerçekten çok şaşırtıyor beni bazen.
Kaliteli yaşam diyorsun iyi de senin ki daha çok lüks hayata giriyor.
yok.bu memlekette ipini koparan davar(!) bile iki yıllık mezunu. türkçe konuşamasa da olur. nasıl olsa kraliye ailesinde ingilizce öğrnemiştir:))Valla ben birşey anlamadım...Bu nasıl bir Türkçe, bu nasıl bir kendini ifade???
Naapsın oda bide onun ağzından dinlemek vardıBu ali agaoglundanda beter anacim.
Ali beyimiz bari calismis didinmis ulasmis bi makama. Bu limoncu " yan geliyim yatiyim zengin oluyum" havasinda.
Yazik ya kocasina acidim. Ne yapsa yaranamiyor.
Havyarcı28 meselaLimoncu bence bu nick sana hiç yakışmıyor be kuzum senin elit ve saygın kişiliğine hakaret sayılır
Limoncu ne öyle fakir gibi
" 5 limon 1 milyon gel vatndas geeell"Limoncu bence bu nick sana hiç yakışmıyor be kuzum senin elit ve saygın kişiliğine hakaret sayılır
Limoncu ne öyle fakir gibi
" 5 limon 1 milyon gel vatndas geeell"
Ne kadarda ucuz bi elit, pff.
Rezillik.
Insan "havyarci" felan koyardi nick ismini.
Havyar mı oda ne ben bilmem öyle zengin şeysiniHavyarcı28 mesela
vay bee sen de neler seviyorsun ve biliyorsun da bi eşini bilememişsin.İşte sadece aşk karın doyurmuyor derler çok doğru.Benim eşim de yengeç burcu para oldummu ailesini gezdirir de ama genelde pek gezmeyiz 2 çocukla zor oluyor tabi sabrediyoruz.Ben çocuklardan önce eşimle sinemaya gider gezerdim ama alışveriş,tiyatro vb yerlere o izin verirdi tek giderdim,bnde birlikte gidelim isterdim fakat kızmazdım kendim giyinir giderdim sonuçta karışmıyordu sıkıntı yapmaya gerek yok.Eşin seni seviyorsa yalnız takıl nolcak ki bunu için mutsuz mu olunur yaw ,hayatta öyle sıkıntıları olanlar varki sense nelere takılmışsın.Otur elindekilere şükret!gez toz gelirse o da gelir baskı kurmavalla artık herseye acıgım esimede soruyroum basta yazdım ya esime uygun kadın ilkte yazdıklarım gibi olucak ben öyle degilim benim annem öyle ben kücükkende susan bi kız degildim hep asi hep kendine güvenen bası dik bi cocuktum
yani daha modern bi esim olsaydı nezih zevkleri olan kaliteli seyler seven yani mesela kendine üstüne basına ben almasan bisey almaz ben her zaman en pahalısını en iyisini alırım esimde sürekli elektorik delisi bıktım tvlere para vermekten hanginizin evinde 4 tv var saka gibi dalga geciilcek gibi yani ayıp günahhh millet ne paralar kazanıyo evinde uydusu yok sitenin kini kullanır bizde 3 uydu var digitürk dsamrt bide simdi baska macları tivbu ne veriyomus onu aldı yazk yani ona verdigi aylık 200 lirayı kendi keyfine harcasa daha iyi söyle bi hafta sonu atla ucagı 2 gece gezz mesela dimi ille ultra lükse gerek yok sehir gezisi yap al bi ufak canta yeni yerler gör kesif et ama yok
Sen benim kayip kiz kardesimmisin yoksaaaaHavyarcı28 mesela
Sorsan oda bilmez laHavyar mı oda ne ben bilmem öyle zengin şeysini
Limoncu daha iyi bilir
Eşin fabrikada forklift operatörü olarak calisiyordu. Maas ortalamasi 1.500 tl maximum 3.500 tl. Sen zaten calismiyorsun.
Oyle bir yaziyorsun ki nezih ortamlar, herseyin en pahalisi, en kalitelisi yok yurt disi gezileri, bilmem neyok gumus takimlarda yiyormuşsun filan. Sanırsın holding sahibi ile evli biraz yuksekten ucmuyor musun sence? Biraz kendine gelmelisin gibi geliyor yoksa üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?