evlilik ....

her yorumunda hava atmak var nedense

Canım sen 7 yılını geçirdigin ve boşanmayı da düşünmedigin adam hakkında bu şekilde konuşup bi de kendinden lady gibi bahsetmezsin. İstedigin çatal bıçak takımını kullan, istedigin kadar da gezmeyi sev bunlar hiç bi şeyi degiştirmez. sorununa da herhangi bi çözüm bulmaya çalıştıgını da düşünmüyorum. çoğu kişinin de dedigi gibi tek yaptıgın kendini göge çıkarıp kocanı yerden yere vurmak.

Adami pek bir eziklemissin be guzelim, sen bu adami alirken hic mi flort etmedin bir insanin zihniyetide hayat tarzida belli olur yani evlenmeye gerek yok bunun icin. Bana kalirsa sen esinden baya bir sikilmissin hayatinda yenilik istiyorsun. Kocanin kisiliig dunyaya bakisi sana uymuyormus bunu fark etmenin 7 yil almis olmasida ilginc tabiki. Adami eziklemene gerek yok oda onun karakteri sonucta herkes gezmeyi eglenmeyi sevmeyebilir kimisi ev kusu gibi evde takilir surekli.
Adami gecmisinie kulturune hayat gorusunede laf soylemek icin bi gec kalmissin. Ya elidekiyle idare edeceksin yada soylenmeyi kesip kocan uzerinde calisacaksin, erkek dedigin oyle lafla sozle aliskanliklarini degistirecek gelisecek bir varlik degil. Adama hayal ettigin hayatin iyi yonlerini anlat, gezmeden tiyatrodan sinemadan aldigin keyfi kazanimlarini anlat , adamin ilgisini cekecegini dusundugun seylere yonelt. Sen sadece kendi gezmeni keyfini dusunme bugun bir koca kolayla adam edilmiyor yillarin emegini sarfediyor herkes yani.
Oyle soylenmekle olmaz is basina derim ben.

Adama o kadar hakaret et davar de görgüsüz de öyle de böyle de sonra o adamla aynı evde yaşa??? Ben olsam herifin yüzüne bakamazdım! Bir de paha kalite değildir ! Ucuz bir mal bile yıllarca gidebiliyor yıpranmadan. Siz surekli uçuk fiyatta olan şeylerden bahsetmissiniz sanırım sizde biraz kibir var ! Ne yani bir insan ucuz mal alınca davar mı oluyor ? Anlamadım mantığı beynim yandı ! Bu kadar şikayetçisiniz madem boşayın kocanızı... !

Valla ben birşey anlamadım...Bu nasıl bir Türkçe, bu nasıl bir kendini ifade???

ilahi limoncu kardeş eşin cahil ailen cahil sen Galler Prensesi
Taşıyamıyor bunlar seni

Bide ben 2 yillik uni mezunuyum demezmi tee allahim ben yillaraca yuksek okulda 2 yilliklarin neredeyse tum bolumlerinin dersine girdim arkadasin bahsettigi seviyeden gayette haberim var yani cidden insanin bir durup kendini bilmesi lazim kendini bilmezsen boyle cok guzel atar tutar konusursun.
Valla ben birşey anlamadım...Bu nasıl bir Türkçe, bu nasıl bir kendini ifade???
2 yillik universite mezunuymus neresini anlamadin aaa cik cik cik

Eşiniz madem maraba gibi + kaba + asosyal + size pis ++++++....... bunca sene neden birliktesiniz o vakit.
Eşinizle birbirinizin açığını kapatmadıkça zaten tam anlamıyla aile olamazsınız ki.
Adamı yerin dibine sokmak nedir yani?Yazık valla

Evde 4 tv var 3 uydu var. Altın kaplama vs alet edevatlar var. Ama huzur yok saygı yok sevgi yok. Size tavsiyem atın şu tv yi altın zırtapozlarını malları... Evin penceresini açın içeri huzur girsin güneş girsin hava girsin. Sizin bunlara ihtiyacınız var. Güneş görmeye, içinizin kofluğunu giderene kadar güneşlenmeye ihtiyacınız var.

Bosan. Kendin gibi bi koca bul..
Birlikte gümüş kaplı yemek takımında suşi yer, iş yemeklerinde tuvalet/smokin giyer 12 çeşit meze tadar, sabahları ropdöşambırlarınzla uyanır, einstein adında bi köpek edinir, Starbuck'da çılgınlar gibi coffie içerken kuantum fiziğinden falan konuşursunuz... Uuuu beybi

aynen çok amaçsız ve boşa geçen bir hayat

yazdıklarınızı okuyunca insanın kahkaha atası geliyor. erken evlenen genç kızlarda bu sıkıntı oluyor galiba.çünkü bi kaç kez daha bu koca beğenmeme sorunsalıyla karşılaştım. bence sebebi erkekler kızları küçükten gözü açılmadan bağlamak istiyorlar ki kızlar başka erkekleri tanımadan direkt kollarına düşsün ve kendi eksikleri meydana çıkmasın. amma ve lakin maymun gözünü bi zaman sonra açıyor da hiç aynaya bakmıyor:)ama bu sadece sizin sorununuz değil. şimdi burda anladığım kadarıyla aileniz yobaz. kocanız kültürsüz. siz sosyal yaşamda aktif değilsiniz. (itiraz etmeyin hoy hoy avm gezip starbucksta kahve içince sosyal olunmuyor) aktif olmamanızdan kastım çalışmıyorsunuz. para kazanmıyorsunuz. kusura bakmayın ama hem kocanızın parasını yiyorsunuz hem onu beğenmiyorsunuz. olabilir beğenmeyebilirsiniz ama ölçütünüz farklı. siz para harcayınca 100 liralık gömlek giyince kültürlü sizin tabirinizle "nezih" olunduğunu sanıyorsunuz. üzgünüm ama ikiniz de oldukça cahilsiniz. sizin kocanız yaka paça dağınık gezen dişlerini bornoza silen bir adam. siz de türkçeyi 200 kelimeyle konuşan, ev hanımlığı yapan kocanızın eşisiniz yani. kendinizi üstün görmeye kalkmayın. eminim o nezih dediğiniz standartları %99undan bi habersiniz. bu yüzden de komiksiniz.

Bir an aklıma bir replik geldi.. Millet fakir karanfil bırakıyor , ben gül bıraktım.

Kendini megalomanca övüp ailen, kocan herkesi cahil yapmışsın. Çok ukalaca buldum. Ailen baskıcıymış kocanla zincirlerini kırmışsın, şimdi adamı beğenmiyorsun. Tek tabanca, alem cahil, ben hayatın bilmemnesiin seven mikemmel bir insanım, yok millete kafa atarım. Kusura bakma ama sarı saç, siyah kaş, avam bir tip canlandı gözümde. Hiç sevmem senin gibi anasını dahil aşağlayabilenleri, dayanamadım.

Bir an aklıma bir replik geldi.. Millet fakir karanfil bırakıyor , ben gül bıraktım.
Limoncu yan gelip yatarken " ben zenginim" demenin hayalini kurarmayi hak goruyosa kendinde. Bence ali agaoglu calsip didinmisken tabikide " ben gul biraktim" diye ovune bilir. Hakkimi? Hakki!
Limoncu sen sus!

kraliyet ailesinin asil prensesi limoncu, ve maraba, cahil, köylü eşi. eşin, ailesi ve senin ailen hepsi cahil. ama bi tek sen medeni, görgülü ve asilsin. her yemekte çatal bıçak mutlaka olurmuş, yaprak sarmasınıda bıçakla keserekmi yiyosunuz asil premses sen kesin evlatlıksın. bi araştır bakalım hangi kralın,lordun, prensesin kızı çıkcaksın.hemen cahil maaraba eşinden boşanır, sana layık asil bi prensle evlenirsin.
ailen despot ve eski kafalı olduğu için, boşanamıyosunda seni kabul etmicekler diye. eşinide sevmiyosun senin asilliğine yakışmıyo. iki ucu b.klu değnek. ne çektin be yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…