- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
Eşin fabrikada forklift operatörü olarak calisiyordu. Maas ortalamasi 1.500 tl maximum 3.500 tl. Sen zaten calismiyorsun.
Oyle bir yaziyorsun ki nezih ortamlar, herseyin en pahalisi, en kalitelisi yok yurt disi gezileri, bilmem neyok gumus takimlarda yiyormuşsun filan. Sanırsın holding sahibi ile evli biraz yuksekten ucmuyor musun sence? Biraz kendine gelmelisin gibi geliyor yoksa üzülürsün.
Belki biliyordur sabah akşam gümüş çatal bıçakla havyar yiyordurSorsan oda bilmez la
Limoncu sadece modern saniyor kendini, ama nerdee.
Evlenicek olan kizlara " ben altin istemedim keske isteseymisim, siz bol bol isteyin, sandikla isteyin, cuval cuval isteyin' diyen kadindir kendisi.
Moderndik hani? Hangi avrupa ulkesinde kiz altin istiyor damat ailesinden?
Kahve diycektin sanırımcanlarım yeni uyandım cayı koyup geliyrum
onu sen al cnm sana daha cok yakısır kendince kimi tiye aldıgını sanıyosun sen korkuyosun yazamıyosun burda sıkıntını millet yüzüne vurucak diye ben o cesareti siz dilli düdük gibi ötün diye yazmadın dalga geciyosan konumdan defollll dalga yeri degil burasııHavyarcı28 mesela
Evde yemek yapmayıp eşinin yemek parası ile kahvaltıyı dahi dışardan söylemek bir elitlik,bir nezihlik göstergesi değildir,olsa olsa tembellik olur,belirteyim dedim.
Eşin hakkında pis,pasaklı,cahil ,davar,maraba vs vs yakışıksız onca sıfatı kullanıp hala o adamın parasıyla aldığın altınlarını,gümüş takımlarını marifetmiş gibi anlatıyorsun ya pes. Babanın evinden mi getirdin,gümüş takımlarını,altınlarını diye sorarlar adama.
Eşinin tv elektronik tutkusu=eşittir senin altınlar,gümüş takımlar,fifty fifty bence bu zevkleriniz hemde öyle bir maaşla,dolayısıyla çalişıp 5 kuruş kazanmamışken sen eşin sana karışmıyorsa sana laf etmek düşmez kusura bakmada.
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sen saraylarda yaşamışsın baba evinde. Madem öyle,beğenmediğin bu adamla neden evlendin? Hadi evlendin 7 yıldır niye devam ettiriyorsun? Çalışmak zor geliyor tabi,baba evinde baskı görmekte var,böyle ekmek elden altınlar gölden yaşamaya devam o halde, yakınmaya hakkın yok.
Gumus degil giizzBelki biliyordur sabah akşam gümüş çatal bıçakla havyar yiyordur
Hadi ya öyle mi diyorduben tanımıyorum ilk kez konusuna denk geldim. Ama beklenir limoncudan
neden kimi burda aptal saptal ayakkabıya cantaya veirir bende evimd e kullanabilicegim bana geldiklerinde insanlar kendilerini özel hissetsinler bu hosuma gider zevk meselesi atla deve de degil yani aldıklarımCok tutarsiz hemde, gumus kaplamali catal bicak takimi dediya bi yerde la
Insallah saka yapiyodur
Neee vallaha bizden zengin sandım şimdi maaş ortalamasi yazmeycem yanlış taraflara kayar da
Ama söyle diyim limoncu bi konsere gitsek ben en onlerde olurken sen baya gerimde kalabilirsin de sen de ki bu havalar ne baskanim. 3.500 tl ile lüx nasıl yaşanacak ?? Nezih ortamlar bilmem neler..Ohh yazdım rahatladım
merak etme yaptıgım iyiligi söylicek degilim cok sükürrYerinde olsam bi fakir yada bi yetim sevindirirdim. Madem çok zenginsin
Bu konuda dedi onları,eksiği var fazlası yok maalesefDavar mı ? Maraba mı ? Yuh !
Adamın parasını yemeyi hadi bir kenara bırak insan yedi senelik eşine der mi hiç böyle saygısızca şeyler ! Şok oldum !
Gumus degil giizz
Carpilacaaaaann.
Altin kaplama altiiinn
Lutfen limoncuyu degerinden daha dusuk gostermeyelim.
ben gösterisi severim yaa arnavut ve bosnaklar , satafatı tabıkı sever ayrıca kimse özensin istemem ki zatenGümüş kaplama yemek takımı yerine kaliteli yemek takımı diyebilirdin mesela. Gösterisi çok seviyorsun limoncu ama burda kimse sana ozenmiyor bil istedim.
Sen ciddi ciddi altin kaplama setim var diyosun yani?? Altinmi gumusmu??neden kimi burda aptal saptal ayakkabıya cantaya veirir bende evimd e kullanabilicegim bana geldiklerinde insanlar kendilerini özel hissetsinler bu hosuma gider zevk meselesi atla deve de degil yani aldıklarım
cünkü burası dert syfası yani derdın oldumu yazsan kime göre neye görer herkezin derdi baska yanii benimde 6 aydır kafamdaki sıkıntı bu evlilik ne yapsam ne etsem diye düsünüyorum cünkü ilk evlendigimde esime cok kördür ne yapsa etse görmeyecek gibiydim kör asık tım ailem akrabalarım hep dedi bu es bu aile sana uygun degil sen yapamazsın ne ahlakı ne görgü ne konusmak ne sohpet hic biri uymaz ama ben dinlemedim evlendim ama 7 senedir anca anlamdım esimin bana uymadıgını benimd eesime uymadıgınıŞunu anlayamadım gerçekten. Sitede negatif bir etkiye sahipsin, insanlar limoncu konu açsa da ekşın yapsak diye bekliyor, sen niye inadına aynı insanlara soru sormak derdindesin? bir de yorumlarına bakıyorum hiç kızmıyorsunda. Ben olsam başıma ağrılar girerdi sinirden ve bi daha konu açmıycam derdim. Senin konularına ilk defa yorum yapıyorum ve bunları gözlemledim. Söylesene limoncu neden ısrarla kk?
Ben de boşnağım Canım, iki yıllık evliyim ,çoçuğum da var evet süsü püsü severim ama eşimden para isterken utanırım mesela ihtiyacımın fazlasını istemem geri bırakırım. Gelirimiz oldukça iyi Ama ben kendim kazanmadığım parayı kendimin bilmem. Eşimdir tamam senin benim yok ama eşim bana içinden geliyorsa bir şeyler yapar(yapıyor da) yoksa ben Adama bik bik etmemben gösterisi severim yaa arnavut ve bosnaklar , satafatı tabıkı sever ayrıca kimse özensin istemem ki zaten
altın sevmem benim hobım ama insanların hobileri tartısılmazHer konusunu okudum sürekli konu acıyor zaten, evlenecek çiftlere altın isteyin ,kız alıyorlar tabi, herşey erkeğe ait gibi sark kafasını savunur ama içinde hep modernlik vardır. Kendi çalışmaz ama eşinin alacagı arabaya kadar karışıp gelir burda konu açar. Babası kardesi ile anlaşamaz kv kp begenmez kendisi mükemmel insan! Ben kendisinin gerçek olduğunu düşünmüyorum eğlence amaçlı açılmış bir üyelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?