evlilik ....

Bence limoncu dizi izlemeyi acilen bırakmalı. Forklift operatöründen bu anlattığı adam çıkmaz çünkü. Atlayıp haftasonu gezmeleri, lüks zevkler filan...

Limoncu ailemin yanına gitsem laf ederler diyorsun ama çalışırsan bir şey diyemezler. Türkiye' de boşanan on kadından yedisi bilemedin altısının ailesi bik bik etmiştir ülkenin kafa yapısı belli. Ben de ailemin evine döndüm ilk sene babam blah blah konuştu, iki sene sonra Antalya' da tatildeydim yalnız başıma.
Sen oturduğun yerden birşeyler olsun istersen olmaz elini taşın altına koymalısın.

Belki biliyordur sabah akşam gümüş çatal bıçakla havyar yiyordur
Hadi ya öyle mi diyordu ben tanımıyorum ilk kez konusuna denk geldim. Ama beklenir limoncudan

Eşinize kaçtığınız için pişmansınız bence.

Ben de kendi evliliğimi havai fişeğe benzetirdim. Yerdeki büyük kutu ateşlenince yükseliyor, yükseliyor, sonra her parça farklı yöne dağılıyor. Ben eşimle kendimi tamamen farklı yönlerde ilerlerken gördüm. Evet başlangıç noktamız aynı idi ama ilerlerken değişik yönler seçtik.

Siz de ilk evlenirken mutluydunuz ama sonra farklı yönlere gittiğinizi fark ettiniz.

Benim saptadığım şey, siz artık eşinize saygı duymuyorsunuz. Saygı olmayan bir evlilik de insanı mutsuz eder. Er ya da geç siz boşanacaksınız diye hissediyorum.

Evde yemek yapmayıp eşinin yemek parası ile kahvaltıyı dahi dışardan söylemek bir elitlik,bir nezihlik göstergesi değildir,olsa olsa tembellik olur,belirteyim dedim.
Eşin hakkında pis,pasaklı,cahil ,davar,maraba vs vs yakışıksız onca sıfatı kullanıp hala o adamın parasıyla aldığın altınlarını,gümüş takımlarını marifetmiş gibi anlatıyorsun ya pes. Babanın evinden mi getirdin,gümüş takımlarını,altınlarını diye sorarlar adama.
Eşinin tv elektronik tutkusu=eşittir senin altınlar,gümüş takımlar,fifty fifty bence bu zevkleriniz hemde öyle az bir maaşla,dolayısıyla çalişıp 5 kuruş kazanmamışken sen eşin sana karışmıyorsa sana laf etmek düşmez kusura bakmada.
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki sen saraylarda yaşamışsın baba evinde. Madem öyle,beğenmediğin bu adamla neden evlendin? Hadi evlendin 7 yıldır niye devam ettiriyorsun? Çalışmak zor geliyor tabi,baba evinde baskı görmekte var,böyle ekmek elden altınlar gölden yaşamaya devam o halde, yakınmaya hakkın yok.

Havyarcı28 mesela
onu sen al cnm sana daha cok yakısır kendince kimi tiye aldıgını sanıyosun sen korkuyosun yazamıyosun burda sıkıntını millet yüzüne vurucak diye ben o cesareti siz dilli düdük gibi ötün diye yazmadın dalga geciyosan konumdan defollll dalga yeri degil burasıı

Davar mı ? Maraba mı ? Yuh !

Adamın parasını yemeyi hadi bir kenara bırak insan yedi senelik eşine der mi hiç böyle saygısızca şeyler ! Şok oldum !

Belki biliyordur sabah akşam gümüş çatal bıçakla havyar yiyordur
Hadi ya öyle mi diyordu ben tanımıyorum ilk kez konusuna denk geldim. Ama beklenir limoncudan
Gumus degil giizz
Carpilacaaaaann.
Altin kaplama altiiinn
Lutfen limoncuyu degerinden daha dusuk gostermeyelim.

Cok tutarsiz hemde, gumus kaplamali catal bicak takimi dediya bi yerde la
Insallah saka yapiyodur
neden kimi burda aptal saptal ayakkabıya cantaya veirir bende evimd e kullanabilicegim bana geldiklerinde insanlar kendilerini özel hissetsinler bu hosuma gider zevk meselesi atla deve de degil yani aldıklarım

Bazı şeyleri sonradan edinilince insanlarda bocalama oluyor. Umarim konu sahibi farkina varir ne istediginin. 2-3 bin bu devirde cok para degil lüks hic yaşanmaz. Tavırlar çok gereksiz. Baska bir konusundada haftanin 3 gunu disardan yiyoz diyordu. Yedikleri 10tl tutuyormuş adı disardan yemek olsun işte 10tlik seyi evde bulamicak sanki. bi biz lady olamadik desene

neden kimi burda aptal saptal ayakkabıya cantaya veirir bende evimd e kullanabilicegim bana geldiklerinde insanlar kendilerini özel hissetsinler bu hosuma gider zevk meselesi atla deve de degil yani aldıklarım
Sen ciddi ciddi altin kaplama setim var diyosun yani?? Altinmi gumusmu??

cünkü burası dert syfası yani derdın oldumu yazsan kime göre neye görer herkezin derdi baska yanii benimde 6 aydır kafamdaki sıkıntı bu evlilik ne yapsam ne etsem diye düsünüyorum cünkü ilk evlendigimde esime cok kördür ne yapsa etse görmeyecek gibiydim kör asık tım ailem akrabalarım hep dedi bu es bu aile sana uygun degil sen yapamazsın ne ahlakı ne görgü ne konusmak ne sohpet hic biri uymaz ama ben dinlemedim evlendim ama 7 senedir anca anlamdım esimin bana uymadıgını benimd eesime uymadıgını

ben gösterisi severim yaa arnavut ve bosnaklar , satafatı tabıkı sever ayrıca kimse özensin istemem ki zaten
Ben de boşnağım Canım, iki yıllık evliyim ,çoçuğum da var evet süsü püsü severim ama eşimden para isterken utanırım mesela ihtiyacımın fazlasını istemem geri bırakırım. Gelirimiz oldukça iyi Ama ben kendim kazanmadığım parayı kendimin bilmem. Eşimdir tamam senin benim yok ama eşim bana içinden geliyorsa bir şeyler yapar(yapıyor da) yoksa ben Adama bik bik etmem
Hukuk fakültesinde okuyorum bu arada. İzmirliyim. Ve senin anlattıklarını iyiniyetli bulamıyorum. Gir Can'ım bir işe şatafat istiyorsan öyle yap

altın sevmem benim hobım ama insanların hobileri tartısılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…