Evlilikden korkuyorum galiba.. :( Esimin ailesiyle yasamak nasil olur ??

Bu devirde de artik bunlari kabul eden kizlarimiz varsa ne diyim ki.
Basa gelen cekilir bacim.
Evet dersen bastan mutsuz olmayi kabul ediceksin.
Surda acip kaynana konularini okuman yeterdi halbuki.
Ama yok illa kendiniz deneyip bin nasihati bir tecrübeye degiseceksiniz.
Basta dedigim gibi basa gelen cekilir, sonra gelip burda ayni nickle konu acarsaniz müstehak demekte bize görev olur.

Esinin ailesiyle yasicaksan hic evlenme ! Ev ev ustune olmaz ha hayatinin maf olmasini istiosan sen bilirsin

kira ödeyecek durumu yoksa evlenmesin sakın sakın aynı eve girme pişman olursun bu 2 2 4 yani birde yurtdışından gelin gelcem diyorsun herşey köprüyü geçene kadar walla hayatını zehir etmek istiyorsan otur aynı evde ben herkes bir demiyorum ama % 90 ı böyledir haa sizinki o 10 luk kısıma bile girse iyi çıksalar bile kendi evinin olması apayrı bişy

hımm tüm yorumları okumadım konuya cevap verıyorum sadece

askerden donunce evlenecegınızıe unvsını bıtırsın işini bulsun evlenın evınıze cıkın oyle gul gıbı gecınıp gıdersınız olmaz gecınemessınız acık konusucam 15 16 yasında bı ergen 50 yasında bı adam (tahmınen ) bunların yanında gece kalkıp banyo yaparken hıc zorlanmayacagını dusunuyorsan yanılıyorsun ayrıca yerı gelıcek yemek yapmıycaksın yerı gelıcek odanı toplamayacaksın yerı gelıcek banyodan çıkıp çıplak dolaşcaksın ama sen bunların hıcbırını o evde yapamassın

sözlun bı evın kırasını mutfagını karsılayamayacaksa evlenmesın

Konu sahibi kayboldun gittin. Benden küçüksün, senin geçtiğin yollardan bizde geçtik. Aklını başına topla, salaklık yapma. Annen baban seni kocanın ailesiyle sürü şeklinde yaşa diye büyütüp okutmadı. Resmen saflık, salaklık bu düşünceler. Saçma sapan işlere girme. Böyle evlilik olmaz.

Evlilik dediğin adı üzerinde EV! Ayrı ev, ayrı düzen, ayrı aile demek. Saçmalama, delirme, aklını peynir ekmekle mi yedin?

Yerinde olsam kırk kere ayrılırdım bu çocuktan. Bak çocuk diyorum, çocuk çünkü. Evlilik falan olmaz onunla.

ayrıca hasta bakıcı ıse mutlaka en az asgarı ucret alıyordur kı asgarı ucretle hem kıra hem ıkı cocuk buyutenler var bence sızı kandırıyorlar sız ayrı ev acarsanız o evın gelırı yarıyarıya dusecek kaynanan kayınbaban bu paradan ayrılamıo bence aklını basına al

Zaten gelinine ayrı ev açılmasını istemeyen, yanına kabul eden kayınvalide asla iyi olamaz bana göre. Kesinlikle farklı düşünceleri vardır. İyi olan insan, olur mu oğlum kesinlikle ayrı ev olmalı der.

ayynennn benım aklıma ılk gelen ogullarının maası oldu valla zaten çok tatlı dıılı demıs ben tatlı dıllılerden korkarım ağzında balı olur kıçında iğnesı o tıplerın umarım bu yorumlarımızı okur

Arkadasim damdan düşünce ölecegine inanmak icin atlaman mi lazim senin anlamadim ki?
Yasa da gör bakalim o zaman
Sozlunle konusunca rahatliyosun oyle mi ?
Masallah o sozlune o zaman, lafla peynir gemisini cok iyi yurutuyo o halde.
Ayri eve cikacak parasi yok ve kizi almak istiyo oyle mi?
Sen de de ki evlenince ben sana karilik yapmiycam, yemek yapmam, hicbir isini yapmam, ayri odalarda yatariz, nolcak mutlu mesut yasariz boyle
O sana kocalik yapip bi ev kuramiyosa sen de karilik yapmayacaksin.
Ay bi de yurtdisindan gelecekmissin,kafayi mi yedin sen ?
Madem cok seviyo seni , sizin eve ic guveysi gelsin,

Konu sahibinin önemsediğini düşünmüyorum Oky, ama inşallah evlenmez bu şartlarda.

yaniliyorsunuz.. yorumlarin hepsini tek tek okuyarak kulagima küpe yaparak okuyorum.. dediklerinizi harfiyen düsünüyorum.. veee su ana kadar okuduklarimdan sonra acayip korkdum evlilikden.. ve söylediklerinizde yanlis diyemem.. hepiniz tecrübelerinizden örnek vererek konusyorsunuz mantikli yaklasiyorsunuz olaya bense hep duygusal dusundugumden mantigi cevrim disi birakmisdim.. ama okudukca iyi geliyorsunuz bana..

Korkmakta haklısın. Fragmanlar bu kadar korkuncsa bir de filmi düşün!
bu sözün cok iyi geldi suan bana cokk tesekür ederim.. Fragmanlar bu kadar korkuncsa bir de filmi düsün tuttum bu sözünü ve aklimdan cikarmicam

canım evlılık cok guzel bısey ama adı ustunde evlılık sen baskasının evıne ev kuracaksın yapamassın bu sekılde dıyıruz evlılıkten sogudum korktum deme sadece kv kp ıle aynı evde oturma çok sevıyorsa senı senın yanına gelsın enıste bey ben turkıyede yapamam de

bana buyuk konusma diyorlar ama ben bunu buyuk konusmadan saymiyorum gercekten soyluyorum \
bizim annelerimiz babalarimiz bizi buyuturken gozumuzun icine bakiyor kiyamiyorlar ama eller kiyiyor
bunlar icin mi buyuttuler bizi
benim de kizim var birgun kizim cikip gelse anne ben seviyorum kaynanamla oturmayi kabul ediyorum dese cevabim kesinlikle hayir olur haaa cok mu diretiyor illa da ben seviyorum mu diyor oracikta sıkarım gırtlagını gebertırım topraga verırım ama kaynana yanına vermem hergun aglayacagıma bır gun aglarımm
bende oturdum beraber benımkısı hanı su gecıcı olarak kaynana yanına gıtme olayı varya guya belırlı bı sure oturulacak sonra ayrılınacak ıste ole ama pacamı zor kurtardım cıkarken esyalarımı bıle toplamadan ardıma bakmadan caktım canımı zor kurtardım kaynanadan
kesınlıkle canını sevıyorsan evlenme bu sekılde sevgı bı yere kadar

Sevindim bunu duyduğuma. Umarım sevgilinle konuşup teklifini kabul etmezsin.

Ben gelinini yanına isteyen kvlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Tatlı dille olmuyor bu işler.

tek annesi değil ki babası kardeşi vs.. ayrı eve çıkmanız lazım ünv terk yapıp evlenene kdr önce mesleğini eline alsın. eğitim bu kadar basit mi bir ömrü heba ediyor 2 sene erken evlenmek için

Sevindim bunu duyduğuma. Umarım sevgilinle konuşup teklifini kabul etmezsin.

Ben gelinini yanına isteyen kvlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. Tatlı dille olmuyor bu işler.

ben bire bir annesiyle bu konulari konusmadim biz gelecekle ilgili planlari yaparken konu acildiginda benimki acmisdi bana konuyu annesi gilin haberi varmi yokmu onu bilmiyorum bile.. zaten burdaki okuduklarimdan sonra baya bi soru isaretleri olusdu kafamda.. evlilikle ilgili.. ben benimkini kesinlikle almanyaya getirmek istemiyorum gidersem bu is olursa ben gidicem.. yani kesinlikle aklinda sadece almanyaya gelmek vrsa hayali gerceklesmiceni bilyio cunku ben her konusmada üstüne basa basa almanyaya getirmem ben gelicem diyorum.. yani aklimin ucunda var tabi egerki tr de yapaamzsam esimi alip dönerim düsüncesi ama ona bunu söylemiyorum.. beni sdece almanyaya kurtulus olarak görmesin diye... eger öyle bi fikri varsa tabi aklinda.. cok zor öyle bi süpheyle yasamak cünkü

Olması gereken ya Almanya'da ya Türkiye'de kendinize ayrı ev açarak yapacağınız bir evlilik. Yaşlarınızda 21. Bunun için daha 5 yıl var. Askerliğini, okulunu bitirsin. İşe girsin, birikim yapsın öyle. Yoksa evlenme. Bir an önce ayrıl.

Bu salakligi yapan biri olarak soyluyorum sakin oyle bir hata yapma evlendikten sonra neyin ne oldugu cikiyor cok uzulursun yipranirsin bnde incelero amn bisey olnaz ne olacak ki diyordum simdi basil cikacam diye dusunuyorum yapmayin allah askina oyle hatalar yapmayin

Bak canım şimdi iyidir haklısın sakacı biri haklısın ama aynı evde yasiyacaksiniiz diyelim ki sen sabah ona onbir kadar uyuyacaksin kayınvaliden de bundan rahatsızlık duyacak inceden inceye seni yönlendirmeye çalışacak esin sana birsey alacak laf edeccekler ben bunları annemde gördüm ki ben dünyaya gelmeden de daha neler neler elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacagiz derler sonrada bak neler neler yaparlar seni korkutmak gibi olmasın ama ablam mesela biryere giderken kayınvalidesinden müsaade ister kaçıncı yuzyildayiz haber verirsin ayrı ama izin almakta neyin nesidir hiç sevmem. Evlenmeden önce eşinle bu ve benzer durumları konusacaksin benden demesi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…