Valla ben de millet nasıl yapıyor bu işi hatta güle oynaya nasıl yapıyor ben de anlam veremiyorum valla.kimse de dememiş ki hacılar siz delirdiniz mi ne halt ediyorsunuz ? Yemeği, bulaşığı, çamaşırı geç. En azından bir düzen getiriyor hayatına.insanın hergün hergün dipdibe olduğu insana cinsel isteği de kalmıyor.en sağlam en canavar adam bile sönüyor gitsin.ki çok sağlam olmayanlar ne hâlde hergün okuyup duruyoruz buralarda.kadın erkek fark etmiyor da.zaten bu konu hakkında da sürekli konular açılıp duruyor. Neden toplum bu evlilik işinde bu kadar ısrarcı anlam veremiyorum.eee çocuk yapma planı yoksa özleyelim 2,3 gün sonra aşkla, tutluyla tekrar görüşelim ne yani? Hem niye milletin akrabasının, anasının, danasının kahrını, entrikasını çekip durayım.haftasonlari bazen 2 gün üst üste sevgilimle kalıyoruz o zaman bile bir bıkkınlık geliyor.cinsel isteği falan gidiyor insanın.bir de ömür boyu böyle yaşama fikrine ne derim sen düşün.ne hikmetse ısrarla da herkes yapmaua devam ediyor işte.öyle de değişik bir durum.bu arada çocuk neden yapılır neden gerek duyulur onu da anlamıyorum ya neyse.bir garip işler işte.sevmeyecek olan girmesin bu işlere toplum şişirmesiyle falan.birkaç hafta ya da ay aynı kişiyle yaşamayı tecrübe etsin.yapabilecekse girsin.
Haa bir de sevdiğim adamla/kadınla uyanmak, bilmem kaç yıl oldu hâlâ yolunu gözlüyorum, o olmadan rahat edemiyorum, eve gelince hâlâ heyecanlanıyorum, aşkımdan geberiyorum yıllardır falan filan tarzı romantik tayfa var.onlara hiç akıl sir erdiremiyorum zaten.bir bunlar bulmuş aşkı, sevgiyi heralde.biz görmemişiz birşey.allah herkese bunların yaşama sevincinden versin.