• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikkkkkkk

Hayır ya evlilik tabiki bu değil. Eşinde bi sorun var. Ne demek sofrayı topla, çay yap. Bunları bu şekilde mi söylüyor. Çok büyük üslup sorunu var. 2 senelik evliyim. Asla eşim şunu yap bunu yap demez. Yine istediğim işi istediğim zamanda yaparım. Zaten beraber yaparız.

Evlilik bu değil ki.
Ev isleri ortaktır ama, siz "beni gezdiriyor, yediriyor, içiriyor" tarzi benim köpeğime davrandığım şekilde davranilmayi kabul ediyorsaniz, esinizin de yine ayni sekilde benim kopegime, otur, kalk, gel, git demem gibi size davranmasina ses cikarmamaniz lazim. Yalniz cok zor bir paragraf oldu bu, tabi siz her bakımdan yetersiz gorduacacqgy
Okurken kör oldum😂😂

Merhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu
Valla ben de millet nasıl yapıyor bu işi hatta güle oynaya nasıl yapıyor ben de anlam veremiyorum valla.kimse de dememiş ki hacılar siz delirdiniz mi ne halt ediyorsunuz ? Yemeği, bulaşığı, çamaşırı geç. En azından bir düzen getiriyor hayatına.insanın hergün hergün dipdibe olduğu insana cinsel isteği de kalmıyor.en sağlam en canavar adam bile sönüyor gitsin.ki çok sağlam olmayanlar ne hâlde hergün okuyup duruyoruz buralarda.kadın erkek fark etmiyor da.zaten bu konu hakkında da sürekli konular açılıp duruyor. Neden toplum bu evlilik işinde bu kadar ısrarcı anlam veremiyorum.eee çocuk yapma planı yoksa özleyelim 2,3 gün sonra aşkla, tutluyla tekrar görüşelim ne yani? Hem niye milletin akrabasının, anasının, danasının kahrını, entrikasını çekip durayım.haftasonlari bazen 2 gün üst üste sevgilimle kalıyoruz o zaman bile bir bıkkınlık geliyor.cinsel isteği falan gidiyor insanın.bir de ömür boyu böyle yaşama fikrine ne derim sen düşün.ne hikmetse ısrarla da herkes yapmaua devam ediyor işte.öyle de değişik bir durum.bu arada çocuk neden yapılır neden gerek duyulur onu da anlamıyorum ya neyse.bir garip işler işte.sevmeyecek olan girmesin bu işlere toplum şişirmesiyle falan.birkaç hafta ya da ay aynı kişiyle yaşamayı tecrübe etsin.yapabilecekse girsin.
Haa bir de sevdiğim adamla/kadınla uyanmak, bilmem kaç yıl oldu hâlâ yolunu gözlüyorum, o olmadan rahat edemiyorum, eve gelince hâlâ heyecanlanıyorum, aşkımdan geberiyorum yıllardır falan filan tarzı romantik tayfa var.onlara hiç akıl sir erdiremiyorum zaten.bir bunlar bulmuş aşkı, sevgiyi heralde.biz görmemişiz birşey.allah herkese bunların yaşama sevincinden versin.

Son düzenleme:
Valla ben de millet nasıl yapıyor bu işi hatta güle oynaya nasıl yapıyor ben de anlam veremiyorum valla.kimse de dememiş ki hacılar siz delirdiniz mi ne halt ediyorsunuz ? Yemeği, bulaşığı, çamaşırı geç. En azından bir düzen getiriyor hayatına.insanın hergün hergün dipdibe olduğu insana cinsel isteği de kalmıyor.en sağlam en canavar adam bile sönüyor gitsin.ki çok sağlam olmayanlar ne hâlde hergün okuyup duruyoruz buralarda.kadın erkek fark etmiyor da.zaten bu konu hakkında da sürekli konular açılıp duruyor. Neden toplum bu evlilik işinde bu madar ısrarcı anlam veremiyorum valla.eee çocuk yapma planı yoksa özleyelim 2,3 gün sonra aşkla, tutluyla tekrar görüşelim ne yani? Hem niye milletin akrabasının, anasının, danasının kahrını, entrikasını çekip durayım.haftasonlari bazen 2 gün üst üste sevgilimle kalıyoruz o zaman bile bir bıkkınlık geliyor.cinsel isteği falan gidiyor insanın.bir de ömür boyu böyle yaşama fikrine ne derim sen düşün.ne hikmetse ısrarla da herkes yapmaua devam ediyor işte.öyle de değişik bir durum.
Koca bulamiyon diye ne bu sinir?

Çocuk istememesi çok normal daha yeni evlendiniz de, evlilikte iş bölümü olmalı her işi niye siz yapıyorsunuz ki. Çok ağır bir işte çalışmıyorsa ona iş verin yapsın. Ayrıca emir vermeyi de kessin rahatsız olup niye söylenmiyorsunuz adama ''kibar ol ayı'' diye. Çalışıyor musun?

Valla ben de millet nasıl yapıyor bu işi hatta güle oynaya nasıl yapıyor ben de anlam veremiyorum valla.kimse de dememiş ki hacılar siz delirdiniz mi ne halt ediyorsunuz ? Yemeği, bulaşığı, çamaşırı geç. En azından bir düzen getiriyor hayatına.insanın hergün hergün dipdibe olduğu insana cinsel isteği de kalmıyor.en sağlam en canavar adam bile sönüyor gitsin.ki çok sağlam olmayanlar ne hâlde hergün okuyup duruyoruz buralarda.kadın erkek fark etmiyor da.zaten bu konu hakkında da sürekli konular açılıp duruyor. Neden toplum bu evlilik işinde bu kadar ısrarcı anlam veremiyorum.eee çocuk yapma planı yoksa özleyelim 2,3 gün sonra aşkla, tutluyla tekrar görüşelim ne yani? Hem niye milletin akrabasının, anasının, danasının kahrını, entrikasını çekip durayım.haftasonlari bazen 2 gün üst üste sevgilimle kalıyoruz o zaman bile bir bıkkınlık geliyor.cinsel isteği falan gidiyor insanın.bir de ömür boyu böyle yaşama fikrine ne derim sen düşün.ne hikmetse ısrarla da herkes yapmaua devam ediyor işte.öyle de değişik bir durum.bu arada çocuk neden yapılır neden gerek duyulur onu da anlamıyorum ya neyse.bir garip işler işte.sevmeyecek olan girmesin bu işlere toplum şişirmesiyle falan.birkaç hafta ya da ay aynı kişiyle yaşamayı tecrübe etsin.yapabilecekse girsin.
Haa bir de sevdiğim adamla/kadınla uyanmak, bilmem kaç yıl oldu hâlâ yolunu gözlüyorum, o olmadan rahat edemiyorum, eve gelince hâlâ heyecanlanıyorum, aşkımdan geberiyorum yıllardır falan filan tarzı romantik tayfa var.onlara hiç akıl sir erdiremiyorum zaten.bir bunlar bulmuş aşkı, sevgiyi heralde.biz görmemişiz birşey.allah herkese bunların yaşama sevincinden versin.
Altın bulmuş gibi olmuş ya şuna bak jsskskskkslflrlfltltkrkek

Kıskanma fero

Şakan komik ama doğru değil.yıllardır ondan bundan kaça kaça bir hâl oldum evlenmeyeceğim diye.😀😀 bazıları gitti evlendi benden iş çıkmayınca.ben de birini buldum tekrardan.
Evlenmek için hamile kalmadın mı? Sonra da adam senle evlenmeyince bebeği aldırmadın mı?

Evlenmek için değil üff neyse şurada toplumsal bir olguyu masaya yatırmaya çalışıuoruz.kişilere değil konuya odaklansak daha iyi olacak.hem arkadaşa da ayıp olmasın.
O zaman her konuda aynı şeyleri yazıp durma
Ezberledik artık yeter

Back
X