Seviyorsanız Bile miKesinlikle bitiririm.
Evet sevdiği icin aklı ile mantıgı arasında kaldı suanŞimdi hayat toz pembeeer tabi çok aşık falan ölüyorlar birbirlerine eminim sanki tüm dünyayı karşılarına alabilecek gibi hissediyorlar eminim.. Ama evlendiklerinde her şey tepetaklak olur emin olsun kuzeniniz.. Bir süre sonra aile yazları gelip gittikçe sıkılacak kuzeniniz sonra eşi de diyecek ki ailem ne yapayım sonra bu iş daha da ilerleyecek.. Bak kuzenine de ki ailesinin sözünü dinlesin.. Mutsuz olur.. Anlattığınıza göre çok çok çok çok fark var arada bu zamanla daha da açılır.. Yapmasın..
Çok tşklerO sevdiği adam da o ailede yetişti, gördü, öğrendi.Bunu asla unutmasın.
İllaki yeli değmiştir.Başka türlüsü mümkün değil.
Yapamaz.Aynı eve girince herşey değişir.
Evet ilk basta tabi geleceksiniz diye hatır yapmısAileler uzak ve mesafeli olursa sorun olmaz ama yazın sizde kalırız demeleri kısmı çok büyük sorun olur.
Eşim ile ailelerimiz çok farklı kültürden hatta siyasi görüşten ama uzakta ve mesafeli olunca sorun çıkmadı hiç. Yazın gelip kalırız deseler orada dur diyebilirdim.
Ne gibi zorluklarınız olduBu şekilde bi evliliğim var ilk başlarda biraz zorlandım ama şimdi çok mutluyum, insan sevince sevilince herşeye alışıyor kaldı ki iyi insan olmak vicdan merhamet sevgi saygı ile alakalı. Şiveyi bırak aynı dili bile konusmasalar farketmez
Ne gibi zorluklarınız oldu ilk başlardaAileler uzak ve mesafeli olursa sorun olmaz ama yazın sizde kalırız demeleri kısmı çok büyük sorun olur.
Eşim ile ailelerimiz çok farklı kültürden hatta siyasi görüşten ama uzakta ve mesafeli olunca sorun çıkmadı hiç. Yazın gelip kalırız deseler orada dur diyebilirdim.
Evet bizimkiler görüşmeyiz çok istiyorsan nişan olur bizim muhabbetimiz orda kalır diyor hatta kuzenımin aklı karışıkOlmaz o is. Bosanmak istemiyosa şimdiden ayrilsin
Bizim pek zorluğumuz olmadı. Eşimin de benin de birbirimizden başkası ile evlenmeyeceğimizi aileler anladıkları için sorun yaşamadık sayılır. Benim ailem zaten ben istiyorum dedikten sonra tek kelime etmeyen bir ailedir. Eşimin mesleği ve eğitiminin benimkine denk olması ( aynı ünv aynı bölüm mezunuyuz), eşimin işinin iyi ve aileme saygısı tabi ailem için önemliydi.Ne gibi zorluklarınız oldu ilk başlarda
Suan kv karışır mı bilmiyoruz çoçuğunun mutluluğu onemli şimdilikBu kadar zıt olmasa da, eşimle benzer durumdayız.
Tam sorunları çözdük denemez ama bir o alttan alıyor ve saygı duyuyor isteklerime, bir ben onun dediğine uyuyorum.
Benim yaşantımda bu durumun etkili olmamasının nedeni, kayınailem bana hiçbir şekilde karışamaz, laf dahi edemezler.
Hem ben veririm cevaplarını hem de eşimle zaten yıllardır beraber olduğumuz için, ailesinin kendilerine göre olan düşüncelerinden biraz sıyrılmış durumda.
Ve onlar da aslında bana ayak uydurmaya çalışıyor diyebilirim.
Görümcelerimin giyim kuşamı, gittikleri mekanlar, hayata bakış açıları, biraz bile olsa değişti.
Ailelerimiz pek sık görüşmez, bayramda birbirlerine giderler yeter de artar.
Yani illa olumsuz olacak diye bir kaide yok ama kuzeniniz de onlara bir nevi ayak uydurmak durumunda, bunu unutmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?