Evlilikte aile

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum. Evet soyledigin gibi tam tersi de olabilir ancak ailenin simdiki soylemleri gelecek icin onemli sinyaller tasiyor. Keske kimse evliliginde sorun yasamasa. Ozellikle de 3. Kisiler sebebi ile. Cunku en yipratici olani o.

ya ölüp bayıldığım bir kv kp sahibi olsam bile yazın gelip kalırız dendiğinde hooop derim nişanlıma.
hangi devirde yaşıyoruz canım.

:)) güzel cevap cocuk aileci olmazsa sonradan ayağını keserler

Tşk ederim yorumunuz ıcın

Evet aslında bir çok sorun kızlarımızın nişanlıyken hatta bazen nişanlı bile olmadan annecim annecim diye kaynanasının ayaklarında dönmesinden, birilerinin gözüne girmeye çalışmasından, ne kadar da hamarat olduğunu vb. göstermek istemesinden kaynaklanıyor. Nişanlıyken her işe atlayan kız evlenir evlenmez kendisini geri çekiyor, bu elbette ki karşı tarafı aldatmak oluyor. Oysa evlilik ölene kadar sürecek bir ilişki. Taklitlerle numarayla başlaması çok saçma. Ben çalışkan, hamarat değilim. Kaynanamın evine gidince iş yapmayı da sevmiyorum. Niye öyleymiş gibi davranayım?
Nişanlıyken ben ev işi sevmem yapmam zaten bilmiyorum da pek diyen kızdan evlenince çay servisini yapıp millet çay içerken köşede ayakta beklemesini bekler mi kaynana?

Apaynisini yaşadım. Ailem istemediği halde evlendim. Her konuda farklı kar, aynı şehirdeyiz hepimiz. Ailem gereğince içlerine almaya çalıştı davet etti piknikti eviydi biseyleri olsa hep koştu. Böyle olunca karşı tarafın arpası fazla geldi iyi niyette bile kötülük aramaya başladılar ve eşimle beni etkiledi. Ailemden rica ettim bunlara böyle değil hakettikleri gibi dik burunlu davranın dedim. Onlar da ne kadar becerebilirsek diyorlar. Çünkü ailem bizim için onların kültürüne inmeye çalışırken insanlara hep bambaşka anlatıldı. E öyle olsunlar madem yalan dönmesin bari ortalıkta. İnanır misin bişey yokken aniden kesildi muhabbet. Ben de konuşmuyorum kv ile. Gorumcemin düğünü olacak abartip da cagirmazlarsa insan yerine koyup ailemi ben de gitmeyecegim. Eşim tek gidecek herkesin gelin nerede sorularına maruz kalacaklar. (Gelin zaten anca öyle zamanlarda gösteriş süs bebegi) davet ederlerse de aileme gelmeyin diyebilirim. Çünkü biz kardeşimin asker ugurlamasina çağırdık kp kesin dediği halde kv yüzünden gelemediler. Şehitlerle ilgili bı konu açıldığında da "aman benim oğlum yaptı geldi kimin oğlu ölürse ölsün" gibi bir cümle kullandı. Ankara'ya tasincam der kafasına eser oğluma da ev bakicam tabi oralardan der biz de onla yasicaz diye bos hayaller kurar.. bu gibi sorunlar işte orneklendirecek olursak. Aynı şehirde değiller diye sevindim sizin adınıza, taaki bodrum olayına kadar. Siz de vazgeçilmeyecek bi asksa peşin peşin konuşursunuz istemiyorum diye. Bir hafta falan neyse de yazı geciremezler istiyorlarsa otel tutsunlar daha rahat ederler diye. Ya da durumlar iyi ise kuzeniniz "ben bütün yıl sıkılıyorum bodrumdan hadi çeşmeye gidelim yazları" der oraya da gelecek degiller heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…